Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rég nem olvastam bele ilyen jó könyvbe többi lapja is kincs lehet....
Jovanna! Ezt a kérdést ehhez az árhoz nem tisztáztad.
dömétől loptam facebúkrúúúú.....55 ben még milyen okosak voltak ...mi?
jobbikat!
én löttem le 4 órát vacogtam miatta a térdi érő hóba,kussba úgyhogy felér egy Last man standing gal ....majdnem
mik vagytok ti ..is..csak nem hóórgászok..égi halakkal
amúgy valszeg azér lőtte le mert sportvadász..csakmikor vissza dobta..hamar a fődre hullottak..a buta beátréce
beátrice
Ne szarj bele a sapkámba mert akkor szaros lesz!
Amugy nem cigány hanem Barátréce ami vadászható szept 1. töl jan 31 igTökés,csörgö barát,kerce,szárcsa ,vetési lúd nagy lilik
werner müllerrel mi lesz ..én viszem körbe a kempignyóba..te meg számlálgatod a madarakat?

hivott egy ember..fater ismeri is ha börcs lenne akkor ö lenne a chris börcs
ö is olvassa a fórumot de nem mer irni mert..nem kátélyemlye van..hanem valaami ...faszom se tudja... spanyol akármi 300as hatnapos..pikpak 300as..vagy tik tak három100as vagy bizbasz300as nem ugrik be
na mindegy
mondtam..ne is praúbáljon irni ide a fhórumra..mert kitilitjlyák a picsába a spanyol verdályíával együtt..wernernek is ilyne van..milyen is az?
na mindegy..szaúval hiv az ember hogy a hatnapos ec 300asanem az igazi..mert... nem tudják bekóburáni...ó hát majd én...
erre mondja hogy az a baj hogy a gyári fmf fiszimfaszom dobbal nem lyaú senkinek...mindenki dobcsere után tudta csak behangolni...
akkó vagy mindenki bénabéla..vagy igazuk van...aztán kiderült..az ő dobja nem egy perforált cső +gyapot hanem összevissza tekergézett cső a dobban..olyan mint a károly..a kamrás károly
na akkor már értem miért csak dobcsere után lehet faszán belőni..
de nem akar a 1.8 M forintra rátölteni még 50et egy normális dobra...pedig ha nem sajnálta a lét az alig használt hatnaposra akor már az a dob..lyárna neki..
szóval mondom neki mérje le a rezócső végét és pont akkora perforáltcsővel folytassa a dobban a levegő útját ..nyíl egyenessen..ez kb 3ezre ft megoldás de 75ezret ér domáéknál..+
addig ne is akarja hogy bekarburáljam..mert jó dob nélkül csak kenjük a szart jobbról balra..balról jobbra
a nyitott dobnál szépen kitisztul majd a gázadással..nem fog állandóan ott truttyogni benne a leülepedett +benya+olaj ami nem engedi utána hogy egyból jól harapjon hanem sokáig kívánja a szellőztetést..
és endúrózgatáskor mikor nem mindég nyélen van hajtva..patakokban zorrókban azért nem jó ha ne mharap rendessen hanem mindég csak hörgedezik horkolászik..nagyobb prüntyögősebb menetek után..a feljárók tövében...egy két szellőztető gázfreccs belefér..de hogy ilynekor 10percig szellőztessen..csukott ablaknál..meg hiába is..nem lehet szellőztetni.... sosem tisztul ki rendessen nem is lehet belőni... a sok leülebedett keveréket nem ..nem lehet ..mert ha a beüleperdetthez lövöm akkor jólesz de a feléjáró végére meg elszegényedik! az rossz..de ha meg a feljáró tetejére lesz jó akkor meg az aljában 5perc nyélléforgatás kell a zárt dob miatt..értse már meg nem lehet zárt dobbal faszán belőni

szóval dem zsolti..há mond mán el a chrisnek...mi a szitu..nem vagyok biztos hogy a telefonban elég világossá tettem számára..
téháeniksz
Jó reggelt
lengyel magyar jóbarát ! együtt issza sörét borát! jeee

mondjuk nem kellett volna elárasztaniuk a piacunkat az olcsó papírbútoraikal ,ha így szeretnek. blackred white és társai.
a Lengyelek velünk vannak http://www.magyarfoldre.hu/hir...
az ott egy cigány réce! nem tőkés amiből milió repked.. védett madár! fene a rabló kurva annyát a gecinek. bele szarnék a sapkájába most elég szivesen!
bocsáss meg condi. de a faszom nem kéne 400 ért? már tettem fel képet.
Kéne egy kis HELP, egyik ismerősnek szüksége lenne egy KTM EXC 360 97 es évjárat service manual jára.
Szerintem angol jó, de német is lehet.

Sajnos a www.thumpertalk.com is SOPA-zik, így nem tudom ott kikeresni.
Egyenlőre még nem találtam, azért kérdem, hátha ti kapásból tudok.
Előre is thx
Jó estét!
Én meg azért utálom mert lassan megy!
ennyit visszaolvasni
dévid blályt..az előbb jelötlt be férc bukkon.. de nem jelöltem vissza...csúnyán ül a motoron..én pl sokkal szebben ülök...a tévély előtt a fotelban
http://www.youtube.com/watch?N...