Leteszteltem csúzlival Mondtam a munkavédelmi boltos csávónak mire is kell a cucc hogy bírja e a kavicsokat.De megnyugtatott hogy mivel ezt fűkaszálásnál használják ahol igencsak meg kell felelnie a kavicsok meg ágak ellen ezért muszáj hogy jó anyagból legyen!De néztem a csomagolását is amin csupa ISO szabvány fel volt tüntetve!
szevasztok
én szoktam a BB-nek csipetgetni a vazsait el árulok egy titkot simán megszoktam neki hegeszgetni a ko33 sg2 /mezei elektroda vagy ok16.46/ huzalal ha lusta vagyok huzalt cserélni savinyohoz de ne szoljatok neki
Azért egy kis maradékot törj össze, mert ha szilánkosra törik jobb ha még most derül ki, mint amikor a szemed előtt történik Lexan 2050x1050 mm 2800 Ft/nm Egy pár darab lencse kijön belőle és a lexan biztosan nem törik
Viszont még én se vettem, nem próbáltam, de szerintem ez a tuti így elméletben
Ugyanez savállóban jóval több, de nem tudom pontosan mennyi 30x4 es KO33 as minőségben, mondjuk ez csak 4m es szálban van, de az is elég egy rezovédőhöz.
Viszont kísérletezéshez szerintem drága, de te tudod.
Króm pálcával simán tudod hegeszteni, de darabra ezt nem igen adnak, ha tudsz szerválni és sima vasból csinálod szerintem cak pakk 3-4eFt ból kijön+rászánt 3-4 nap kínlódás
Jóestét mindenkinek!
Még jómultkor dumáltunk a cross szemüvegbe cserélhető plexiről hogyan is úszhatnánk meg olcsóbban!Nos vettem a munkavédelmi boltban pontosan ilyen fűnyíró plexit ami teljesen megfelel vastagságra és hajlékonyságra!Nekem 3db lencse jött ki belőle http://bolthely.hu/szerszamker...
Ennek mi célja lenne? Farok merevítő?
Egyébként olyan farok idom nincs, ami simán fel tud hajlani, mondjuk van rajta valami csap amin fel tud nyílni, ha nagyobb erőhatás éri, mondjuk kipattan valahonnan, utána meg simán visszapattintod
az amcsi kuplung ma jött meg. majd elpasszolom valakinek. csodaszép katonai zöld eloxált matt. a csuszóbetétek iszonyat patentul vannak rajta és tükör fényesek. az egész megmunkálás igazi elsőosztájú munka! maximálisan jó a cucc. minőségi darab. mást nem tok róla elmondani. más dimenzió a gyári alakatrészekhez képest. azért tudnak ezek olyan mocikat összerakni mert azzal kezdik ,hogy kihajigálják az egészet. szinte csak a váz marad meg a kormány. a többit le cserélik rendes alkatrészre.fele annyiból mint az eredeti. 5 x ös minőségben. nem ktm es szemetet hagynak benne. és akkor a gasgast még nem is emlitettem az mekkora egy kókány motor gyárilag. vicc.
én szoktam a BB-nek csipetgetni a vazsait
Lexan 2050x1050 mm 2800 Ft/nm Egy pár darab lencse kijön belőle és a lexan biztosan nem törik
Viszont még én se vettem, nem próbáltam, de szerintem ez a tuti így elméletben
Ugyanez savállóban jóval több, de nem tudom pontosan mennyi 30x4 es KO33 as minőségben, mondjuk ez csak 4m es szálban van, de az is elég egy rezovédőhöz.
Viszont kísérletezéshez szerintem drága, de te tudod.
Króm pálcával simán tudod hegeszteni, de darabra ezt nem igen adnak, ha tudsz szerválni és sima vasból csinálod szerintem cak pakk 3-4eFt ból kijön+rászánt 3-4 nap kínlódás
Még jómultkor dumáltunk a cross szemüvegbe cserélhető plexiről hogyan is úszhatnánk meg olcsóbban!Nos vettem a munkavédelmi boltban pontosan ilyen fűnyíró plexit ami teljesen megfelel vastagságra és hajlékonyságra!Nekem 3db lencse jött ki belőle
http://bolthely.hu/szerszamker...
Egyébként olyan farok idom nincs, ami simán fel tud hajlani, mondjuk van rajta valami csap amin fel tud nyílni, ha nagyobb erőhatás éri, mondjuk kipattan valahonnan, utána meg simán visszapattintod
10 perc olvasás, 20 perc videókkal
olyan hamar beszarik hogy hipp-hopp..
még nem tudom
bálint. van fehér telóvédő. neked adom ha nagyon akarod. a régi fajta. puszi. és köszi a közbenjárást :)
ilyen csomitartó nincs ...
meg ilyet lehet kapni ?