életképeket venni a kempignyóban arra ott lesz az md80
megálok felárók tövében..felvenni a többiket..arra ott az md 80
hegytetőn várakozás ..fölvenni a többiek bénázását..arra ott az md80
visszanézni a felvételeket..megfizethetetlen.
a többire mindere ott az md nyolcvan lyurokárdmászterkárd
értem én hogy hetente kétszer kivered a répádat erre az 5 éves felvételre.... de
1. nem kell fellininek lenni hogy lássa az ember hogy ez is egy mocskos szar felvétel..
2.mozgás közben mégszarabb volt amit csinált..
3. ugyse adja vissza a hely nehézségét, akkor meg mia fasznak kamerázgatni, megélni kell a dolgokat az jobb.
4. mindenképpen vegyél md 80-at.. a világ legjobb kamerája...
mondjuk te meg is érdemelsz egy ilyen md 80-at, ugyis anyira erölteted, ember nincs a földön akinek elhinnéd hogy egy kutyaszar...
ezért aztán simán jo lesz neked... nézz a szemembe.... lassan mond utánam............... a világ... legfaszább kamerája az m...d....8...0.....
na ezt gyakorold a tükör elött 10 percig szünet nélkül...
lyaúnapotkííwánok-a rendőr is ezzel kezdi a 30ezres csekk megírása előtt
zozi..ez valami gagyi kínalyi?
bazsi..ne foglalkozz velük..irígy kutya mind.. de nem olyan lépegetőbe öltöztetett hanem igazi..shára ÍÍrígyhséggel telített...mer neked már van olyan...a....MD80 ...faktori
hát azt láttad tely is hogy erre nem jaú....erdőben menetben kutyaszar...amúgy a kibekapcsolás az akkor volt mikor szeretted volna vagy magától döntött úgy?
nekem erre kell:http://www.sportmotor.hu/motor...
oldalt a kép mellett ott a leírás...sajnos...de ez ilyen álló kamerásat falyinul vesz..szerintem
jimmy525..jó hogy nem hamarabb irtátok ezt a lehúzós sztorikat mert akkor nem mertem volna leküldetni a berugókart..pestiből..de igy ..én nekem ez az ismeretlen..nem baszott át...mostmár viszont belémraktátok a parát
a nagy belököm a sztorimentest ....hogy igy meg úgy lehúznak mindenkit a postai küldött dolgokkal ..kérlek benneteket..konkrét szortikat irjatok ..téháeneiksz, mert az ember a végén nem mer semmit venni a postásáltal....a végén még az anyám képeslapját sem merem a cimemere küldetni..madagaszkárról vagy féltek leírni vagy sajnáljátok a billentyhűt koptatni?
zoliiiika az a baj hogy későn jött ide hogy leszabályozzon itt bárkit is....de bírom...
(ez úgy megy itt mint az az életben, hogy a kiscsacsi bemegy a kocsmába és nem bassza meg a öregebbeket hanem kellő tisztelettel alázattal beáll az öreg szamarak közé és lassanként ő is oda tartozik..majd lassan oda is eljut hogy beleszóljon mik legyenek a szabályok...ill. tehet javaslatot....ha jól emlékszem mi is így kezdtük .....most se lesz másképp)
2t forever..
puncisoknak jo lesz a 4t is..
megálok felárók tövében..felvenni a többiket..arra ott az md 80
hegytetőn várakozás ..fölvenni a többiek bénázását..arra ott az md80
visszanézni a felvételeket..megfizethetetlen.
a többire mindere ott az md nyolcvan lyurokárdmászterkárd
ne
http://youtu.be/diEn-hYebBg
1. nem kell fellininek lenni hogy lássa az ember hogy ez is egy mocskos szar felvétel..
2.mozgás közben mégszarabb volt amit csinált..
3. ugyse adja vissza a hely nehézségét, akkor meg mia fasznak kamerázgatni, megélni kell a dolgokat az jobb.
4. mindenképpen vegyél md 80-at.. a világ legjobb kamerája...
http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
ezért aztán simán jo lesz neked... nézz a szemembe.... lassan mond utánam............... a világ... legfaszább kamerája az m...d....8...0.....
na ezt gyakorold a tükör elött 10 percig szünet nélkül...
tos50 te hollakol hogy igy szeretnék beszedni a rengeteg lóvét?
mer ez nem kevés..meg nem irtad le ha házad alapterületét de garázzsal együtt 225nm
zozi..ez valami gagyi kínalyi?
bazsi..ne foglalkozz velük..irígy kutya mind.. de nem olyan lépegetőbe öltöztetett hanem igazi..shára ÍÍrígyhséggel telített...mer neked már van olyan...a....MD80 ...faktori
hát azt láttad tely is hogy erre nem jaú....erdőben menetben kutyaszar...amúgy a kibekapcsolás az akkor volt mikor szeretted volna vagy magától döntött úgy?
nekem erre kell:http://www.sportmotor.hu/motor...
oldalt a kép mellett ott a leírás...sajnos...de ez ilyen álló kamerásat falyinul vesz..szerintem
jimmy525..jó hogy nem hamarabb irtátok ezt a lehúzós sztorikat mert akkor nem mertem volna leküldetni a berugókart..pestiből..de igy ..én nekem ez az ismeretlen..nem baszott át...mostmár viszont belémraktátok a parát
a nagy belököm a sztorimentest ....hogy igy meg úgy lehúznak mindenkit a postai küldött dolgokkal ..kérlek benneteket..konkrét szortikat irjatok
(ez úgy megy itt mint az az életben, hogy a kiscsacsi bemegy a kocsmába és nem bassza meg a öregebbeket hanem kellő tisztelettel alázattal beáll az öreg szamarak közé és lassanként ő is oda tartozik..majd lassan oda is eljut hogy beleszóljon mik legyenek a szabályok...ill. tehet javaslatot....ha jól emlékszem mi is így kezdtük .....most se lesz másképp)
aztán lehet már megnyugodott , ki tudja...
na jól megkávéztam....
ilyenszerelőcipőkbe kell járnom mert nincs sárga tengeralattjárós cipőm....