Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jimmy ezt a számot neked küldöm..meg a havernak...
a klippgagyi de a zene lyaú
http://youtu.be/4g4W3W5qTMA
na majd mindjárt vissza és beszélünk.....de sajna el kell rohannom mert gááááz van...de max. 2 óra és vagyok....nagy a baj
Szalajtós! engem lehet érdekel a hyde! 200-om van 2004 es! Arra jó?
MEg kérdés az volna hogy ez mennyire védi a rezót, van oylan jó mint Ronis Házi védője ? hátránya vagy egyéb..?És képet kérhetek róla esetleg?
meg persze az ára?
Köszönöm
zozi. bocsánat nem akarlak sürgetni de nekem szerdán legkésőbb össze kell raknom a motrot. mert aztán elutazok és kitudja meddig távol leszek. ezért hívtalak ma. mert valóban sürgős.
ha holnap nem jelentkezel. megértem.
de akkor beülök a kocsiba és meg kell vennem kecskeméten a holmikat . mert szardán össze kell raknom a motort! azt se kérdezted hova küldjed a cuccot. ha van valami előrejutás az ügyben ne kimélj:)
Lófasz lett az összes felvétel,mert a szemüveg mellé beszúrós megoldás egy fos,de ma csináltam konzolt,de csak aszfalton mentem
Már kapsz is egy videót
Az adatlapomon lesz...................
Na megjöttem.......vazze...ma nem kellett volna felkelni....
=namiafaszvan..pina

dév..van olyan hogy exc xc és xc-w meg itthon x-wc=00
meg van a gasgasnak sikszdélyzlye....a CBA-nak meg seven-days ja
bazsinak van md80nyja..de baszik velünk megosztani a képeket..vagymert befürdött mint a szar és nem vett semmi lyaút..vagymert

ez titok volt..de most már elárulhatom...egy itteni endúrós boltból veszi meg a 2009es sx 250et...bocs szali.

ronis.. az fasza..kösszi a beszámolót..ennél még az én krosszpályás leirásom is 28 leütéssel hosszabb volt

az apácás vicc jaú... de nem értem hogy kerül oda a megdugott pingvinyó
a többi biztos csak irígye mert emennek legalább összejött valami..nem csak a zsebzsötem...
tényleg tudjátok mi az a dokkolás..?
a mentősök mesélték.. majd elhánytam magam...
a dokkolás az mikot a hajléktalanok..elmennek.. és szekszelnek egymással....nem kell semmi rosszra gondolni..semmi buzulás csak...
az egyik felállítja a faszát majd a más iak petyhüdt farkáról a fitymát ráhúzzák az álló faszra majd abba veri bele...
mint egy műpunszi..mondom semmi buzulás
na arra a 3 oldalra várhatsz...
micsoda kérdés.. egy rossz kislány, bármikor bármivel össze tudja magát és környezetét kenni
megjöttem a hegyrüü, bevertem egybüü..

mekkora egy übergigamega költő vagyok ..fuuuu..
Hol és mivel kened össze magad?

Tegnap azt írtad, hogy ma eladod, nem?
végre nekem is lesz mindjárt motorozós témám motort fogok szerelni és összekenem magam az egyszer tuti
KTM EXC 300 és a GAS-GAS EC300-at összevontam, azaz vagy vagy. Azt nem is tudtam, hogy van 300 XC is.

Egyébként csak érdeklődtem, gondolom akarsz másik motor, nem?
Dév. ez honann jött? az alvó smile ből? vagy belázasodtál? 300xc?

aztán honnan? vagy mi? vagy ki,hogy miért.... nem vágom.

amúgy persze jó lenne egy 2008- 300 xc. hogyapicsába ne!

amúgy eladó még 1db hyde preadtor védő ktm 250/300 (200) ra való. meg van kerék is . meg tompitó meg rezó is.
Üdv, sziasztok!

Mert szeretnék kipróbálni egy 4 t exc is, ha módomban áll, de ez bonylult, de ha nem akkor egy nagyobb 2T re ülnék!Képlékeny a dolog még!

Nem voltam majd 2 napot , ennyit írni nem tom elolvasni se már !
ennyibe a postát állom,dehát a kutyának sem kell!
Zsolti nem tudsz valami melót? kéne gyorsba vagy 400ezer!
nem is tudom eladni ugyanannyiért sem...
pedig alig volt rajtam! de meggondolva az lesz az endurós cuccom,a másik fox meg a fagyizóba járos,városban motorozós!
Van olyan videjód, amin patak mederben kövek között harcolsz?
Láttam már feljáró tecsniket jó sokat, pályázást is, ilyen fellépő, vagy leugró, stb. extrém helyeken is nézegetném a tecsnikát
Milyen vasat tervezel venni? E(X)C300?
Vagy 4T?

Mesélhetnél már egyszer olyan Viktoros formában is, tudod 1 motorozás élményei 3 oldal
Láttam a youtuben, hóban otthon is megoldod a motorozást!
Reggelt
Morgentet!
Amúgy meg reggeltet!
Jó lett a bekurókar!