Gyerekek nagyon gáz lett a dugattyú szettek ára. Pinknél majdnem 37 rongy a 2T 250be való Prox dugattyú.
Amcsiktól meg 25k Huf postával együtt.
Remélem átcsúszik a vámon és akkor tuttira megérte.
Azért nagy gáz hogy már minden olcsóbb (és nem kevéssel), mint itthon vagy akár az EUban.
Utálom hogy rákényszerítik az embert hogy ne itthon költse el a pénzét
Hú basszus rájöttem hogy ha legörgetem az egérrel akkor már én is látom amit te.
Én eddig csak dupla falúval találkoztam azért kérdeztem. Én csak sima nevesincs plexit vettem régebben de az is jó volt.
A linken van többféle vastagságú én az 1mm-es tábla árát írtam ki
Számomra csak a párásodás miatt kérdőjel, egyébként simán megéri szerintem ha jó, csak ki kéne próbálni...
Ha van pénzed vedd meg amit szali elad apróért, mert simán tovább tudod adni nyereséggel, ha találsz vevőt.
Viszont ha nincs pénzed, akkor ne kísérletezz drága savállóval, 1500Ft sima szálvas, elsőre úgy se sikerül olyan, ami örökké a motoron lesz lásd BB 4. verzió, én is faragom majd a mostani első próbálkozást.
Ha az ismid ingyen adja a saválló anyagot, akkor viszont jobb az, mert rugalmasabb, mist a sima vas és keményebb, RGO csinálhatod vékonyabból is.
Figyu, bocs hogy nem kapkodtam el a dolgot! sajnálom én is elhiheted...! de ha már ugy sincs meg felesleges rágcsálni...
Tisztában vok az árakkal, de akkor is meg kell gondolni!
figyumá jáccó. nézegetted mostanában menyibe kerül egy rezó? használt fasza állapotú. vagy netán egy új? nem hiszem. 25 ért ezzel a védővel együtt egy jó rezó. viccnek is jó. de végülis tök mindegy már. csak nem térek rajta napirendre. ti meg itt saválló szálanyagokról ciripeltek. na az asztán kimondott olcsóság lesz. akor mértnem már rézből? az még olcsóbb. vagy esetleg aranyból tezsvírem...
Utána jártam! Otthon lesz a moci viszem el ismerőshőz, ő rozsdamentes dolgokkal foglalkozik kerítés stb....Ha olcsobban kijön mint amennyiért Szalajtós adná a Hyde-ot akkor már nyertem és az örökös(majdnem) A hyde al az a gond hogy nem biztos hogy jó és nem merem megkockáztatni!
Hát ja gondolom hogy nem bírja annyira a karcot mint egy jobb krosszlencse de legfeljebb gyakrabban cserélgetem.Rászáradt sarat amúgy se szoktam eldörzsölgetni de ezt a krosszszemcsi se bírja nagyon.
mer magadnak..csak vállalsz garit
mer a nikaszilozós azt mondta....
na mit mondott?
ha te veszed meg az új dugót.. akkor ...lepattintottak mint a... lepattintők?
Gyerekek nagyon gáz lett a dugattyú szettek ára.
Amcsiktól meg 25k Huf postával együtt.
Remélem átcsúszik a vámon és akkor tuttira megérte.
Azért nagy gáz hogy már minden olcsóbb (és nem kevéssel), mint itthon vagy akár az EUban.
Utálom hogy rákényszerítik az embert hogy ne itthon költse el a pénzét
Én eddig csak dupla falúval találkoztam azért kérdeztem. Én csak sima nevesincs plexit vettem régebben de az is jó volt.
Számomra csak a párásodás miatt kérdőjel, egyébként simán megéri szerintem ha jó, csak ki kéne próbálni...
Viszont ha nincs pénzed, akkor ne kísérletezz drága savállóval, 1500Ft sima szálvas, elsőre úgy se sikerül olyan, ami örökké a motoron lesz
Ha az ismid ingyen adja a saválló anyagot, akkor viszont jobb az, mert rugalmasabb, mist a sima vas és keményebb, RGO csinálhatod vékonyabból is.
Tisztában vok az árakkal, de akkor is meg kell gondolni!
Bár ha elhajtogatja a savállót amikor odaveri a motort és nem pattan szét a hegesztésnél, akkor biztosan fogja
Ha elfogadható, akkor lehet megérné venni egy lapot és abból vagdosni a lencséket
Egyébként gyanítom, hogy az én gépem a gázos, le kéne gyalulni