Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

őőő és az amcsi kuplungod? azzal mi a szitu?
A rezó amit adnál hozzá milyen állapotú?
A szállitást hogy oldjuk meg? Jársz esetleg erre felém? Mert én biztos nem!
Maga a blokk beli szereléshez nem értek minden mást megcsinálok, pontosabban nem állok neki lehet h menne de rábizom arra aki már ne maz 10 et csinálja...! Hisz nem vok hülyegyerek!(állítólag)
Jobban örültem volna,ha a szám helyett pézt küldesz!
jó hozzá.
amúgy tény ,hogy a gyári rezóval a legjobb. de bármilyen tuningfoshoz jó. igazodik egy kicsit. én megoldottam már a sárberakódást ,de azt csak 3000 ért mondom el innentől kezdve.

ha lemégy bálinthoz menjetek el a miller haverjához biztos odaadja egy doma rezóval 20-25 ért az övét elvégre nem kell neki bevágta a sarokba.

tuningrezónál kicsit nagyobb a hézag az első részen. mert karcsúbbak a nyaknál. (is) de rá lehet szerelni ugyanúgy. de ha enyire tök bamba vagy a szereléshez akkor neked ez nem fog menni. még egy szimeringet se tudsz kicserélni ezzel becumizod. lesz vagy egy óra mire ráhekkeled.
egyébként bálint története ott sántít ,hogy az övé alapból 4-5 kilós a 30x5 ös laposvasával . az enyém ha beszed egy kis falevelet meg sarat ami aztán ki is rázódik akor is max 1 kilós!

na majd eldöntöd jácintka. csak aztán ne várjál addig amíg tavasz lesz és kivirágzol. vedd meg amikor virágzik a névrokonod. hóvirág.
még fenn vagy öreg?
AZ enyim mög van tekörve FöMöFö Gnárli! CSak hogy értsd!
http://www.jcmotors.com/images...
hol van főbéla?
szijja drága jót térdepeltél tegnap ? de nem kukoricán
Jo.Meg veszem az olajat meg a szimering cuccokat meg a porvédöket azt le zuzok hozzád.
nem az számít hogy az 125ös vagy..126os..127es
hanem az hogy a kipufiha úgy meg van é csavarva mint a kétötven..ha nem akkor ez a védő nem jó..ha meg meg van csavarva akkor..lyaú

amit a nemfészbukkon mutattál valami rezó meg végdob..fehér hátérrel..na ahhoz ez nem lyaú.
persze csörgj mikor elhozod és megcsinálom semmi perc alatt a szimering cserét..
A motort átnézetem jövőhéten.Lehuzzuk a hengert stb
Van egy kis hangja a főtengelycsapágyra gondolok de majd kiderül!
Sajnos szerelni nem tudok és ezért nekem a legtöbb pénzt az viszi el!Szeretnék tanulni csak nincs kitől meg amuyg is ki az akai foglalkozna velem...

Tehát ha a motor át lett nézve akkor irok itt rád és ha "bokros " teendőim engedik szerzek egy lótifutit és legurulok hova is almádiba?
Ja!Szali vissza jön és átrágjuk még...
ügyi vagy
Ronis papa.csináltál már elsö telo szimering cserét?kéne nekem.El fosta magát a telom azt kis Help kéne.
persze , gyere, mikor jössz most.? mehetünk éjszakaira is van lámpám.
fogalmam nincs jo lenne-e rá... majd élőben derülne ki, de ha ugyis ad hozzá pici pénzért egy plussz rezot akkor nincs para, felrakod azzal...
amugy enyiért hamar el tudod adni ha neked nem jo...
Tudom én mit mondasz! nem is akartalak cseszegetni csak poén szintjén mert tudom hogy nem csinálod meg ...
És megértem csak én nem értek az ilyesmihez!
De motorozni elmehetek hozzád?
én is most jöttem be, nálam van fütés. megmossam a hátad., virtuálisan ..?

amugy tök ügyi vagy hogy csaj létedre simán megcsinálsz ilyeneket...
klonozni kéne téged..
Ez mind értem a takarítását meg leszarom mert az kötelező mosni amotorot fél szervíz ha rendben van mindíg!

Először is nem vok miller!
Csak próbálom védeni a védhetőt! Nekem is ez lenne a bajom hogy kapott már az biztos és pont ezért nem jó és ettől meg akarom magam kímélni meg Szalajtóst is!
Képeket megnézted Bálint, az alapján mit mondanál jó lenne ?
ebben a csinálás részében maximálisan igazad van...

senkinek nem csinálok, nekem ez a 4.-ik verzio eddig, jo sok kiérletezéssel, szopással, és tudom mennyi türelem munka ezt meghajtogatni... magamnak megcsinálom, mert tudom hogy kurva jo, és egyszer kell megcsinálni utána nincs többet gond a kolbász töltövel, de másnak nem. kinlodok, ha azt mondanám nekik 35 ezer (még keveset is mondanák rá,) az emberek meg dobnának egy hátast hogy mennyi..?
szoval csak magamnak, mások meg oldják meg ahogy tudják...
ennyi.
amúgy nagyon hideg van a nem fűtött garázsban,megyek is pancsizni egyet a kádba mert átfagytam nagyon...
motoron át kellett szerelni a 2 sárvédőt meg a tankot
eddig tartott mert jó volt a társaság
de összemaszatoltam magam mert én is kivettem a részem...végül szerdán reggel viszik el
majd holnap lefotózom milyen lett