igen ezek a szrszámok mindig nálam vannak, jol mondod...
amugy ezek tulélő dolgok olyan beargrillszes. a lyukas gatyával tudok vizet szürni a patakban...meg rákhalászni...persze olyankor nem hagyom benne a kukacomat
a törött fogoval a multkor a lőtéren visszaraktam egy olasz tank kifordult lánctalpát... meg egy törött szárnyu grippen szárnyát visszaigazitottam utána sárral meg gipszeltem had röpüljön tovább...
hát ezek mennek errefelé....
ANTIGASGAS: Ahova folyik az adó szerződés keretében...
Vannak benne olyan elképesztő számok, mármint érték/ár arányt nézve
Kapisgálom már miért akarna minden vállalkozó állambácsinak dolgozni
7 törpe Rómába látogat. Mivel ez igen nagy eseménynek számít, hát fogadja őket a Pápa is. Morgó vezeti a csapatot. Üdvözli őket a Pápa, majd megkérdi :
- Morgó, kedves fiam tehetek valamit érted ?
- Excellenciás uram lenne egy kérdésem, vannak Romában törpe apácák ?
- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák. - mondja Pápa rövid gondolkodás után.
Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de Morgó rosszalló pillantására elcsendesednek.
- Kegyelmes Uram, Európában azért van néhány törpe apáca ?
- Nem, ott sincsen,
Erre szinte az összes törpe elkezd röhögni, a mozgolódásra hátraforduló Morgó tekintete vet csak véget a kacajnak.
- Uram, a világban valahol azért csak van néhány törpe apáca ?
- Nem Fiam, nem tudok róla, hogy lenne.
Ekkor már egyik törpe sem bírta röhögés nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, folyt a könnyük, csapkodták a márványpadlót, és kórusban üvöltötték:
- Megdugtál egy pingvint, megdugtál egy pingvint......
Nekem csak az az egy szettem volt FOX.Magamnak vettem mert ócsó volt de rájöttem hogy a fehér alapon piros cuccon nagyon meglátszik a retek.Ígyhát maradtam a szürke fekete enduro kombónál!Jó azért én is mosom a ruhám de nem szeretem mindig bebaszkodni a szennyesbe mert másnap úgyis ugyanolyan retkes lesz
vellneszz
a defekt miatt emlékeuzetes volt...
duplaelső defekt..
az enyémet megcsináltam a bálint féle tanácsolt..nem szedjük ki a kereket motor eldőt..csak kibontom a külsőtt a felniről..kihúzom a belsőt és megragaszt összerak..és gó .
bálint ott vigyorgott..egész addig még 5 perc múlva ős is defektes lett..neki a bányába szerelte..még lyaú hogy az öö..filyatal zarándolnál..van minden...mer az öreg brutálnál csak ...egy lyukas gatya van
vicc vót..van nála más is..csak..nem tudom mi hasznos szerszámok..9es kúcs..11es kúcs..félszályú törött fogók..stb
luk a belésőre..meg ilyesmi....
hú bakker megjŐŐ a brutale shárkány aszt majd tüzetokád rám
mer nem kerem a konflik-TUST
nekem a felsőbb érszek ahol a haverlyűát is magunkalrángatta azok tetszettek a legjobban...bagjas
én csak a kis pályán voltam megent..10 +15 +48percet mentem
és már gázokat is húztam néha
lemostam a verdát és úgy ülök itthon mint egy lyaúllakott napközis..még a szar is édes
a 48perces rázatás szépen megdolgozott
valami akciót meséljetek..pályázni lyaú de akciómentes dolog...még jó..mer itt ha akció van az =csúnya bukás
Hát az arra volt hogy ott be kell menni az ösvényesnek és van pár kidölt gyujtos fa.Nem nagyok meg semmi extrém nincs benne.Csak benzin bocséklás volt :)
amugy ezek tulélő dolgok olyan beargrillszes.
a törött fogoval a multkor a lőtéren visszaraktam egy olasz tank kifordult lánctalpát... meg egy törött szárnyu grippen szárnyát visszaigazitottam utána sárral meg gipszeltem had röpüljön tovább...
hát ezek mennek errefelé....