Mester, általában mindegyik szakmai angolos
Ahogy gondolod, a megnézésbe még nem halt bele senki, legfeljebb azt mondom én is, h felejtős
Oks, teló ügyében majd jelentkezem!
Az átlagos éves teríték:
gímszarvas 650 db
őz 400 db
muflon 450 db
vaddisznó 1600 db
Hivatalosan ki van írva, de ez persze nem érdekli a médiát...pedig ha ilyet lenyomnának a TV-ben, mondjuk kezekkel a képsorokkal amit küldtél, akkor az nagyon jó fényben tüntetné fel őket...
Azaz amit látunk a képeken, lehet hiába jelentené fel őket bárki is így a rendőrségen, van rá engedélyük
Apropó ez nem zavarja a természetvédőket, csak az, hogy a motoros kikaparja az "értékes füvet"?
Viktornak:
Nálam így van megoldva.
Forrpákával kicsit nagyobb lyukakat olvasztottam a ledek felé, hogy jól lássam.
Aztán amit adnak hozzá ilyen gumi baszást, azt ráhúztam.
Sisakba lyukfúrás, horganyzott vékony lemezből hajtottam neki egy kalodát, amit becsavaroztam, ez mindig fixen tartja, nem kell állítgatni, innen kivehető, berakható.
Videókat amiket kértél, mindjárt linkelem, ha felér.
vik. elküldtem lacának ezt a zozi féle kamerát mipézér hozna neked. a go -prot 300 dolcsiért hozna. de akkor az felejtős. majd este megmondja a frankót. ha itthon ez 50 rugó akkor lehet 30 körül itt lesz.
a videlyókat linkeld be újra.theniksz
ez csodaszép..főleg hogy itt tiszta szar idő van
Ahogy gondolod, a megnézésbe még nem halt bele senki, legfeljebb azt mondom én is, h felejtős
Oks, teló ügyében majd jelentkezem!
Hivatalos Egererdő Zrt. oldalról van
Az átlagos éves teríték:
gímszarvas 650 db
őz 400 db
muflon 450 db
vaddisznó 1600 db
Hivatalosan ki van írva, de ez persze nem érdekli a médiát...pedig ha ilyet lenyomnának a TV-ben, mondjuk kezekkel a képsorokkal amit küldtél, akkor az nagyon jó fényben tüntetné fel őket...
Azaz amit látunk a képeken, lehet hiába jelentené fel őket bárki is így a rendőrségen, van rá engedélyük
Apropó ez nem zavarja a természetvédőket, csak az, hogy a motoros kikaparja az "értékes füvet"?
ez a bükkbe volt most szomabt délután....
Nálam így van megoldva.
Forrpákával kicsit nagyobb lyukakat olvasztottam a ledek felé, hogy jól lássam.
Aztán amit adnak hozzá ilyen gumi baszást, azt ráhúztam.
Sisakba lyukfúrás, horganyzott vékony lemezből hajtottam neki egy kalodát, amit becsavaroztam, ez mindig fixen tartja, nem kell állítgatni, innen kivehető, berakható.
Videókat amiket kértél, mindjárt linkelem, ha felér.
vik. elküldtem lacának ezt a zozi féle kamerát mipézér hozna neked. a go -prot 300 dolcsiért hozna. de akkor az felejtős. majd este megmondja a frankót. ha itthon ez 50 rugó akkor lehet 30 körül itt lesz.
környéken+füred felé elextrémkedünk..