Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rosz a hyde racing , elmondom nekem mi hiányzik belőle... hol a hiba.

1 . nincs elöl a rezo nyaknál valahogy feltámasztva a vázra, pl simán csinálhattak volna egy olyan bilincses megoldást amit Dani is, ahol a váznak arra a részére ahol a két cső összemegy raknak valamit ami nem engedi felfelé ütéskor...
merthogy igy log az egész eleje a levegőben..

2. tulságosan zárt a holmi, összel télen tele rakja a faleveles, sárral ami faszán beköt oda, +3 kilo, és jo sürün e kell szedni kipucolni..

3. itt is vett miller srác az övére , a probléma ott kezdődött mikor fel akarták rakni, és a rezo már kapott pár pofont az élettől, hát nem is jött össze a történet ha elöl jo volt akkor hátul ált el a picsába, és forditva...be is került a sarokba egy laza mozdulattal...

4. ennyit a hyde racingröl, most beszéljünk a hűvely gombárol..
65é=6ezer öccá..ért:-))
meg jaú ez úgylátom másra is ...
bazsi.
thenisz
de ezt tudtuk..meg azt is hogy a csajok seggét is lehet videlyózni vele

a therepesre vok kiváncshi...
amúgy azt is tudjuk.. és nekem is ilyne kamerám lesz..hogy 65é az új vagy 4ért egy alig használt?
csak meg kell várjam vele a következő fizut.. ami február... tizen...20?
azért rakd fel ha megvan..megnézem
Ment mail,aszfaltos,szerdán csinálok terep
http://www.facebook.com/media/...
csak itT tudom mutatni milyen a rezó!
ez igy van! bár nem igy volna már rajta figyelne a 250 es henger
Jajj a lényeg nem gyári a rezóm hanem FMF Gnarly!Képet minyá rakok
ahhoz jónak kellene lenni szerintem...
vbergviki@citromail.hu

szalinak a védője lyaú.
azóta nem kipufogótjavit pedig van hogy felkeni magát zaránd oldalára
a 200as =125 blokk 200as háger
van 2004 sx tankom. 7,5 literes.
250 es komplett hengerem :) meg egy pár kacat. meg vagy 4 rezó. nem gyári. valami tuningrezó. vékonyfalú elszükitett végű. most el kel mennem . majd még benézek. addig nézd meg stimmel e. én amcsiból hozattam. vártam rá 3 hónapot! itt lófaszt se lehet kapni. és mindenhol csak álltatnak :)) leghamarabb németből tudsz hozatni.
Szia Zaránd,nem sikerül,de mindjárt emasilba elküldöm ha van cm az adatlapodon
http://www.hyderacing.com/imag...

ájj az egész! ez lehet nem is olyan mint az enyém volt. mármint a rezó sem. mintha a végénél sokkal hosszabb lenne a cső szakasz. lehet a 200 as rezónak köze nincs 250/300 hoz. az alsó része sem olyan mint az enyémé. a blokkod a 125 ével egyezik meg? nagobb hengerrel? vagy 250 blokk és 200 as henger?
Tehát... utána néztem biztosan nem szar! ez tény! Mon nem lehet beszerezni ez is tutu mert volt maikor megvettem volna de nem volt forrás hogy honnan!
A rezó az gyári és/vagy milYen állapotú?
Meg nekem egy Doma végdob van olyan "félhosszú" nem toudom ahoz jó volna e!
Mivel megmarad a motor(pedig szeretnék nagyobbat) rakok rá egy két extrát még...
Van még valami cuccod ami esetleg jó lehet az enyémhez?
nézegesd meg a tipusodhoz. a linkem alapján. 2004 200 xc megtalálsz mindent amit tudnod kell. és hidd el beválik! ha meg szar visszahozod. max eláslak a kertben :) persze csak ha elbirok veled.
Hát mivel még nem vagy Shrek még nem csinálsz nekem olyan jó kis rezó védőt nincs miről beszélni, a semminél meg sokkal jobb! Vagy csinálsz? na léccciii blokk védom van de rárakom egy fára kicsit és má rottyanik is a rezó..
nem gond bálint:) megszoktam.

jácint.
a hyde cég nem szarral gurigázik! csak szólok. igencsak ottvannak világszerte a védőikkel az összes világszintű extreme versenyen. a világ legjobbjait támogatva. de erről meggyőződhetsz az oldalukon! műanyagok közt igen nagy eltérések vannak ,de ezt nem kell ecsetelnem az ovis is tudja. a romaniacson és szerte a világban nap mint nap bizonyítanak terepen és versenyeken ezek a védők. nekem 2 évig volt fent. és még ugyanolyan jó! és egyetlen rezóm nem sérült meg! csak gumigyűrűt cserélni szereltem le!

természetesen a bálint féle maszek is ugyanúgy jó ,ezt egy percig sem vitatom! de ha arra kéne várnom ,hogy nekem bálint csináljon egy ilyen kaliberű védőt akkor nyugodtan elkezdhetnéd megenni a faszodat ,mert abból 4 év múlva sem lenne védő! ráadásul nem hiszem el hogy mire rávaricskolja és miliószor próbálgatja nem kerül legalább ennyibe ,hanem többe!

ha csinálsz a srácnak bálint egy olyan védőt mint a tied egy pusziért két nap alatt akkor nem szóltam! de ha nem akkor bekaphatod !
sorry nem a boltodat akarom rontani..
Jácint .... ugye te se gondolod komolyan hogy az a műanyag kacat van olyan erős, mint az 5X30-as savállo lapos anyag, ráadásul a rezora van rábilincselve, semmi merevités fix csavarozás felfelé a vázhoz...

fogalmazzunk ugy hogy a boltban kaphatok közül esetleg "talán" jonak számit...
kurvajó kis patakocska . pont elég lenne egy ilyen a ház körül.
jo reggelt..
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net...

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net...

így néz ki vagy pedig meg tudod nézni jobban a hyderacing.com on

a 200 as tudtommal ugyanaz mint a 250/300 as rezóilag és váz alapján is. tehát jó rá.
elég könnyű instalálni. pár bilincs kell hozzá gumicső és a saját blokk alatti felfogatója. 10 perces meló. és kurvajól védi a rezót! ezzel gyakorlatilag ráugrathatsz a tuskóra,fára ,sziklára. igen sokat kibir! nem engedi felszakadni a rezót a negrenél. körben védi. gyakorlatilag nekem rohadtul bevállt! de most nincs mire rátenni így eladom afaszba. 25 ezerért viheted a francba ugy hogy adok hozzá egy rezót is! rezó nélkül egy huszas. (használt) de teljesen jó. mióta ezt használom nem sérült a rezóm! előtte két motorozásonként baszkurálni kellett valami gebasz mindig volt mert sérült . szóval én csak ajánlani tudom. boltban 55 ezer körül van ha egyálltalán be tudod szerezni! mert magyarországon nem lehet kapni.