Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . .
kínallyi
senkit te hülye..csak unatkoztam moindom megszólitok valakit és pont a te soralyidra léptem... ... ... ..
hát persze hogy érdekell ....gyagyás itt gasgasosz tezswérizség van
attó vagyunk tzsvírek hogy ződteleplyáró szindrómásak wagyunk..mondjuk akkor irhatunk a laowas fhórumra is
na mindegy....

most olvasom vissza mert ha nem vagyok itt ..nélkülem tök sokat irtok..ugy hogy itt vok
hát lesznek képek ill. a másik gépemen van ..felrakom...
hozzáteszem akkor nem írnám ide ezt ki....
ha nem álltam volna ott a satupadnál a kezdetek óta sőt mikor a postások ki be hozták a szarokat...sőt én mondtam meg mi a rossz a blokkba és mit rendeljen ezektől a hazudós bakonymotorosoktól....

sajna a srácnak emiatt és a vonzata miatt mondhatni karácsonya nem volt...és ez szomorú nem kell elbagatelizálni ...csak aki nem sodródott bele ilyen aprónak tűnő bajba aminek lett egyébköltsége is anyagilag...az nem tudja milyen tragédia tud lenni ......és ő pont szarul áll ilyenhez most ,hogy megengedje magának.... erre jól kikúrtak vele....

rendelt tőlük alkatrészeket husaberghez....
küldtek szarabbat mint amit kicseréni akartunk....használhatatlan kuplungkosár meg húzóókerék...fogak letörve...
kisebbik gyerekem 20 méterről látta hogy szar...akkor a bakonymotors nem igaz hogy nem látta....akkor telefon ...megnézik küldje vissza haverom...visszaküld ..aztmondják ez nem az övéké...letegad behazudnak ...fasszopók....most van alkatrész rossz kettő szett is ...kellett harmadik ...most hozzák ..motor áll...gazdija nem örül ..pénzek ablakba ...haveromnak 100 fölött benne még a karácsonyi pénze is alkatrészbe meg a munkadíjat se kapta meg ezmiatt akkor ...így már érthető decemberbe ha hiányzik a szegényember karácsonyából majd két kiló....még levelet is ír a csíra hogy nemgondolta begyanusítja szerencsétlen haveromat....pedig tudom hogy igaza van neki...csak karácsonyfája nem volt....ezek miatt...
de mindegy azt kívánom nekik, hogy az Isten úgy segítse őket mindenben mint ezt az ügyet megoldotta a bakonymotors szeméthalom cég...de ha hamarabb tapraáll a haverom akkor majd ő bizonyára elősegíti az Isten malmát ...had őröljön...eme felejthetetlen karácsonyt ....meghálálni ...
vigyázz mit mondasz nekik... mert büntit irogatni imádnak ...

szánalmas népség...

kb mint a rendőrök mostanában...egyenruhába öltözött ostoba pénzbeszedő brigád...a régi rendőröknek volt becsülete a szememben, a mostaniak viszont egyre mélyebbre csusznak a viselkedésük alapján...
ezt a sztorit elmondhatnád részletesebben... kiváncsi lennék rá..

persze csak ha nem titkos.
a lexan mint anyag nem befolyásolja a párás álloságot, az ellen csak a dupla plexites lencse a megoldás.
4 éve szopok ezekkel...kifizettem már az életemet nekik nincs tartozás nincs bűncselekmény hiba az van ...de bizonyítottan ők követték el...ügyvéd nem érti..meg akarnak büntetni ...de mivel gázos a pélya húzzuk időt van...itt lógok a bizonytalanban...nem alszok.......lassan csak tartozásom van miattuk ......ne várj semmi jót ezektől se.....
háát ....azt nem tudni de mindenesetre megcsináltam hiszen ha apénzedért a hengert nem is csinálták meg jól...akkor legalább a jogot megszerezted egy kis fikázódásra.....

mint nemrég egy barátom járt a bakonymotors.hu -val....az is egy vicc mit megengedett magának troják zolibácsi.....vannak fotók ..majd be lesz téve....ott se kell vásárolni semmit ezekután párezer forintos ember kategoriába sorolta magát ....de azt leszarná ha piti az ember ..de hogy még hazudozik párezerért és még a srácot gyanusítgatja ...pedig hatan vagyunk rá tanuk hogy mi hogy történt ... szegény haverom reméli gyóccerre költik....főleg, hogy neki nincs pénze és elég nyomorúság volt a telefonok meg csomagok küldése karácsonykor ha hiszitek ha nem.....így plusszba...meg nyakán a szar alkatrészek amiket küldtek...veheti meg mégegyszer....fasza ....de még nincs lejátszva....
harcolj az igazadért, hiszen igazad van...

én tutti elküldeném emailban a levelet az europai fogyasztovédőknek.. mert van olyan is... aztán nekik hivatalbol már ugyis el kell járniuk, a fogaskerekek lassan őrölnek de beindulnak.

pár emailröl van szo nem nagy történet..
bizony
annyi adócsaló van,milliárdokat csalnak azokat nem b*szogatják....
most jönnek felmérni hogy reális áron adtuk-e el a házat meg aszondják 2 átlagfizetéshez képest sokmindenünk van....még jó hogy csak az én pénzem van itthon számlán és pl a vrod nem a mi nevünkön van hanem családtag nevén.szemetek tényleg,és gusztustalan hogy belenézhetnek a bankszámlámba pl...
mi mindenért megdolgoztunk,már úgy látszik ez is baj
Szval a henger méretem most -0.005mmen van az alaphoz képest hónolás után (!). Viszont szép egyenletes pár ezred ovalitást mértem lézeres mérővel. (Az intós mérésekkel 4 gépműhely 3 eredményt hozott ki, ez azért durva )
A Wiseco dugó 0.03mmet "esett" össze az akció következtében vagyis én nem mertem belerakni ismét. Kopás nem látszik rajta.
Ennek következtében döntöttem úgy hogy beruházok és visszaállok Proxra, azzal még nem volt gondom.

Említettem régebben a nicasil kifordulást. A hónolás alapján "vak lármának" tünt. Legalábbis remélem hogy nem fog leválni a henger falról. Puding próbája...
az gusztustalan egy társaság... a hatalmasok...
ez igy van.. sima co varrat is birja tökéletesen, merthogy elvileg a savállobol is beledifundál, össze dolgozik az anyag a hegesztéskor...
nem is rozsdálnak a hegesztések sem..
aszondják a Pinkben féláron vannak a bukók,gyereknek nézek egyet mert kinőtte amit eddig hordott
na a mai napra kíváncsi leszek....
Apeh bácsival lesz ma randink
Kérdés hogy mit érnék el vele? (na előjött belőlem a birka magyar )
ez télen nem ritka..
jo reggelt...

ez tényleg elég surmo fasz egy hzzá állás a külföldi cég részéröl...

véleményem szerint pont ebben van az internet egyik legnagyobb hatalma, hiszen a dolog bosszuért kiállt...

megirod a sztorit képekkel illusztrálva, leforditod németre-angolra, és elküldöd a létező összes motoros web site-ra... hogy ime igy jártam, ezzel a cégel vigyázzatok warning.!

szerintem lesz visszhangja....
jó hideg reggelünk van
jó reggelt
micsoda fasza cég ez is...... ilyenkor hova kéne menni brüsszelbe ? ombudsmanhoz ? vicc....de a pénzedet kellett elvenni arra volt vonaluk.....kurva anyjukat ...
morgenny bélák ! ébresztő
ÁÁÁ! Ezek szerint érdekel valakit a Nicasilos storym!

Nem akartam fárasztani a társaságot ezzel, de akkor elmondom:
Az előzményeket tudjátok. Elküldtem a hengert Wiseconak Pestre és közben felvettem a kapcsolatot a holland céggel.
Pestiek: nagyon korrektek voltak, rögtön nekiálltak méregetni, nézegetni és az lett belőle hogy meg hónolták a hengert egy érintő nagyon rövid menettel. Ez kiszedte a "hibát" a hengerből. Mindezt ingyen természetesen és a postát is ők állták!
Hollandok: Levelezgettem velük még a hónolás előtt és kértem vegyék fel a kapcsolatot a pesti képviselettel, mert nem akarom potyára elküldeni a hengert mert nagy ktg lenne (mondtam is nekik az összeget). Nem foglalkoztak ezzel a javaslatommal és b.sztak visszaírni miután felvetettem hogy ugyanmár mondjanak valamit hogy mi az esélye hogy gariba megy a javítás (tudom ez nem egyszerű képek alapján, de láttak már pár hengert).
Erre se jött válasz.
Konkrétan csesztek az egészre!

Ennyit a nagy európai vevőközpontúságról!

A henger: úgy néz ki (korábbi híresztelésekkel ellentétben) megszorult a Wiseco dugattyú a hengerben.....
Ezt mindjárt még részletezem
beszarás! MINKUNI
szewa..mi már csak így.....