Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazsi..
ez az én is erre fogom használni....fejkamerának szar..kár hogy ronis kicsit nyomis és nem fogja fel..de nem haragszom rá..
álló felvételhez jó.
pendrályvanak jó. én számitógépre a hi 8asssal nem tudok egyből felmenni..ezzel meg.az otthoni kis életképeimet is.
vilinek is van.. és azzal..tökre élvezhetőeket vett fel,DE csak is kézből álláskor!menetben meg nem használni mert az kutyaszar
figyu bálint megent irja hogy milyne hülye vagyok és menetben szar,de
aki nem egyedül megy hajtani annak van kit felvenni,BB
ANTIGASGAS:
Csak linkelek annak akit érdekel, nem vitaindítónak szánom.
IMF re vonatkozó aktuális törvények MO-n
Érdekes blog
Bill és Tedd kalandjai
Amikor a sisak mellé raktam be a szemüveghez akkor nem esett szét a képmeg nem ugrált,csak rosszfele nézett állandójan,ha nem rezegne a sisak siltjén a konzolakkor jó is lehetne,de szerintem a fejidomon is kipróbálom,és max arra jó lesz,hogy zoozee majd föntről veszi vele evés közben, ahogy szenvedek/dünk fölfele.......
Mindegy valamire jó lesz :)
Ha másra nem pendrive-nak 8 gbás kártyával
hát igen, nem is a hozzászólások miatt linkeltem. csak láttam hogy zozzee is lőtt fotókat, meg hogy más is felfigyelt rá
Én is
Nagyon kemény verseny!
helló ronis !
olyan gondal küzdök hogy izzik a kipukönyökem ! megpróbáltam több anyagot adni az alapjárati keverékcsavarral de semmi, feljebb raktam a tűt szintén semmi ! 165 főfuvókám van a kipum gyári 450 yz
abban biztos vagyok hogy több benzínre van szükség !

ha tudzs valami okosat kérlek segíts ! köszi
fuu elkövettem azt a hibát hogy bele olvastam a hozzászolásokba...

mondjuk a puruttya.hu olvasoitol nem is várnák mást mint sekélyes 13 éves értelmi szinvonalu hozzászolásokat...

és én kérek elnézést a 13 évesektöl, nekik valoszinű több eszük van.
http://youtu.be/ur8bLTXZJ2k Micsoda verseny az elején szaladnak a rájderek a motorukért végén meg még sötétben is nyomják
Az átmegy így menet közben, hogy nem akkor akar videózni MD80-al, amikor megy a motorral úgy tényleg kutyaszar felvétel lenne Hanem például akkor videózik, amikor ő már rég felért egy feljáróra felveszi Zoozee-t miközben majszolja a halacskás csokit meg téged ahogy unottan nézel lefelé és várod az embereket,s minket sorban, pl. engem ahogy már majdnem felérve épp hanyatt esek és letöröm az RMX ről vadi új farokidomot vagy Ricsi Robiját, ahogy dupla hátra szaltóval leszáll az KTMről meg ilyen hasonló mókákat
Viktor mosolyogjál.. a lányok fotoznak md-80-al..
bár ha jobban bele gondolok erre is van megoldás.. vesz 8-10 db ,md-80-at és körbe szikszalagozza a sisakját vele..

és rak a feje bubjára is, meg a könyökére, térdére, valagára, és megalkotja a TOTAL REALISTIC VIDEO MAKER-t-..médinviktor
ez jo, látszik nem ismered Viktort... neki nagy gyakorlata VAN abban hogy nem oda néz ahová menni akar... szoval ez genetikailag bukta... bruhahaha ..
Már tárgytalan!
SZiasztok!reggelt!
Zoozee egy telefonszámot kérhetek? ALkatrészre lenne szükségem! Ha tudsz benne segíteni! köszi
. .
Látod milyenek, mint én

Jó lesz az, ne foglalkozz velük, csak gyakorold sokat a pozícionálást Lehet kéne erre is két lézer pötty mint a cotour HD-ra,
bár őszintén részemről nagyon nem örülnék neki, ha a lézer jelölővel valaki belevilágítana szemembe miközben jövök fel egy köves feljárón
Szegény Viktort hagyjad már, jó az az MD80, csak nem vallja be mire is kell neki igazán.
Elárulom a titkot, az MD80 azért tuti mert kicsi és jól el lehet dugni, be lehet rakni a női öltözőkbe pár órára, vagy felvenni a főnök fejét aztán visszajátszani neki

Komolyra fordítva arra amire használni akarja, ha nagy gyakorlata lesz abban, hogy jó helyre nézzen vele, tökéletes 720x480 as videókat tud vele csinálni.
gyere mer ezek bÁÁntanak..
MD80
Szép Napot
de egy köcsög vagy..hetente..négyszer
nem feltételezed raúlam hogy naponta ...hétszer..filyatal rékát lehet terhelni..mer birja
MD-80.. McDonnell Douglas MD-80 Series MINDENT FELVESZ MINDENT VISZ..