nem nő a pénz a nyaraléási számlámond de a villanyszerelő az boldog lesz.. egy 10es már fel is irhatsz neki... .
inkább delejezd meg az ta mágnest..mi is az a delejezés?
nem derelyezés
Köszi az infót, de már nézi a faszom, elviszem szerelő gyerekhez nézze meg én már nem szívok vele
Szikrám van majsztró(persze nem tudom mennyi/milyen erős), még az üzemóra számláló is számlál csak a motor erő meg magasabb fordulat ment el szabadságra.
fidgylyu
a gyertapipát kicsavarod..1,5-2cmről simán át kell ütnie...
ha 1cm ről sem húz át...rugádosáskor akkor az szar!
dév ne keresd a hibát máshol tuti a lendkerék az behányt és ha nem eléggé mágneses..nem lesz szikrád ha úly gyertyát teszel bele viaszból
akkor sem!
Semmi gond főnök, muszáj leszek kitanulni az elektronikát is, de azt kurvára rühellem Tettem bele vadi új gyertyát is ami 0,8hézag alapból az se volt jó, de a gyertyához nem is nyúltam. Tuti az a fos lendkerék/gyújtás, ki kéne próbálni másikkal, de nincs bár van 1 amiben van még 2 mágnes, majd berakom azt
Azt se vágom mekkora feszkóknak kéne lenni, stroboszkóp lampion sincs, meg mérni se tudom, ez a probléma. Nézhetnék szikrát, hány mmről húzza, meg ilyeneket de fingom sincs mi a jó és mi a rossz. Ha üresbe se pörögne, mindjárt karburálnék, de így, hogy csak terhelés alatt lett fos
RGO marad a szerelő, de ha tuti lendkerék a szerelő díját megúsznám...
Közelbe keresek RMXest, aki kölcsönadja a gyújtását egy körre
gecsa.
te gecsa lyaú videókat töltölfel..már megfigyeltem:-)) .
déw.
már látom felfogtad a baráti üzimet és ...pedig még el sem küldtem a gázolaj benzin keveréket
és nem is a főútszára toltad ki hanem egyből....londonyig
le a kalappal
amúgy hidd el ügyes motoros lennél csak egymotort kéne szerválnod valahonnan..de amig a szerelős obbidra költesz...nem lesz motorod de a hobbi mindenek felett.van akinek a szerelés...pl csikusz meg te is van akinek a motorozás..ronis gecsa szali jó öszerel is..de sokiatsokat motorkázik is...meg a méltatlanul megnememlített többi motorozós motoros
igérem többet nem adok tanácsot ..déw.. lyaú szerelgetést..a hobbi mindenek felett
hahaha.
na lyaú ez szar volt.
na jó ezt nem kellett volna,bocsi
nem értem.akkor szokott elerepedni aha túl van feszítve a lánc..vagy elbasszák a kerékcsapágyat.nem cserélik időben.
mostanában nem szól a tévé a bakonyi kalandorokról:-)
inkább delejezd meg az ta mágnest..mi is az a delejezés?
nem derelyezés
Szikrám van majsztró(persze nem tudom mennyi/milyen erős), még az üzemóra számláló is számlál
Körülmény, előzmény? Vagy csak úgy megadta magát?
a gyertapipát kicsavarod..1,5-2cmről simán át kell ütnie...
ha 1cm ről sem húz át...rugádosáskor akkor az szar!
dév ne keresd a hibát máshol tuti a lendkerék az behányt és ha nem eléggé mágneses..nem lesz szikrád ha úly gyertyát teszel bele viaszból
akkor sem!
Azt se vágom mekkora feszkóknak kéne lenni, stroboszkóp lampion sincs, meg mérni se tudom, ez a probléma. Nézhetnék szikrát, hány mmről húzza, meg ilyeneket de fingom sincs mi a jó és mi a rossz.
RGO marad a szerelő, de ha tuti lendkerék a szerelő díját megúsznám...
Közelbe keresek RMXest, aki kölcsönadja a gyújtását egy körre
te gecsa lyaú videókat töltölfel..már megfigyeltem:-))
déw.
már látom felfogtad a baráti üzimet és ...pedig még el sem küldtem a gázolaj benzin keveréket
és nem is a főútszára toltad ki hanem egyből....londonyig
le a kalappal
amúgy hidd el ügyes motoros lennél csak egymotort kéne szerválnod valahonnan..de amig a szerelős obbidra költesz...nem lesz motorod
igérem többet nem adok tanácsot ..déw..
Meg a faszom, hol nem mennek már fel, szétkuplungolta csóri 300 as berget
Ez már döfi, nem kicsit