Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán az hogy fog kinézni hogy a kis Pó Wong a rizsa szemével ott forog?
Akkó ereklye marad a köcsög Mondjuk Én is az vagyok
NA de ami késik,nem múlik! Jövő héten már három gombócosat eszek!
Kínai nem jó neked bele? Vagy az mán égő?
há kívételek vannak meg véletlenek
de én nem használom komolyan!
méghogy nem iszol pálinkát...
minden leáll.....már csak egy helyen dolgozom,még május végéig....
én mindig okos és erős vagyok,nem kell ahhoz innom
hát ja,én a pálinkát nem szeretem mert attól én kibaszott okos és erős leszek hirtelen ezért iszok sört meg rumot
Tsókolom Köcsöggyártás is leállt a távozással?
Abbiztosis Reped,reped Kicsit kiteszem a lábam itthonról,a jányom földhözveri lapitomimat,kijelző minnyá elrepedt,full kukka Bezzeg a sajátját már ezerszer verte oda semmi baja
jaja,párszor sikerült mostanában
de egyszer élünk,miért ne
mankó te is mindig bepálinkázol nem?
ezek a mai fiatalok...
én nagy gonddal szembesülök minden vasárnap!mindig ki akarok menni motorozni vasárnaponként de a szombat este meg iszok és sose érek ki motorozni mert k.o vagyok ma is reggel 9 kor értem haza gondolkoztam hogy beöltözök azt megyek nyomulni,de tükörbe néztem és láttam hogy nem kell motorozni!
persze nyilván belejátszik a feszes kűllő, meg a tulhuzott lánc, de legfőképpen az hogy ey fostalicska anyagbol van,és le van gyengitve, iszonyat sok elreped...

az újfajta sosem reped el, meg a gasgas ajp tipusu semse... mert jo cucc azé...
ez a "gömb fagyi" ez tetszik
mindegyik elreped amelyiket komolyabban használják, mert egy fos azért...
én is van hogy elmék fagyizni.. bicigkhlivel...az is feeeelines ám..
letámosztom a darót szamarat... mint egy ków boy és az úlyra szaúl a hatlövetűracer versionjára belépek a fagyizóba és kérek. .egy gömb fagyit...
olyan aranyosak
néha szoktam nevetni mikkor a 150 kilós manus leszáll a dzsoperöl tele tetkóval, szól az ac dc,nyakáig bőr szerkó mindenféle egyébb díszitéssel.aztán nyomja az etetőjébe a fagyit
ez a motorral fagyizni járós dolog ez nagyon menő,mi is szoktunk,van hogy a barátainkkal vagy 15 motorral
ma erőteljes elvonási tüneteim voltak,vannak
MOTOROZNI AKAROK!
de ganyék vagyunk ma