Abbiztosis Reped,reped Kicsit kiteszem a lábam itthonról,a jányom földhözveri lapitomimat,kijelző minnyá elrepedt,full kukka Bezzeg a sajátját már ezerszer verte oda semmi baja
én nagy gonddal szembesülök minden vasárnap!mindig ki akarok menni motorozni vasárnaponként de a szombat este meg iszok és sose érek ki motorozni mert k.o vagyok ma is reggel 9 kor értem haza gondolkoztam hogy beöltözök azt megyek nyomulni,de tükörbe néztem és láttam hogy nem kell motorozni!
persze nyilván belejátszik a feszes kűllő, meg a tulhuzott lánc, de legfőképpen az hogy ey fostalicska anyagbol van,és le van gyengitve, iszonyat sok elreped...
az újfajta sosem reped el, meg a gasgas ajp tipusu semse... mert jo cucc azé...
én is van hogy elmék fagyizni.. bicigkhlivel...az is feeeelines ám..
letámosztom a darót szamarat... mint egy ków boy és az úlyra szaúl a hatlövetűracer versionjára belépek a fagyizóba és kérek. .egy gömb fagyit...
néha szoktam nevetni mikkor a 150 kilós manus leszáll a dzsoperöl tele tetkóval, szól az ac dc,nyakáig bőr szerkó mindenféle egyébb díszitéssel.aztán nyomja az etetőjébe a fagyit
de egyszer élünk,miért ne
az újfajta sosem reped el, meg a gasgas ajp tipusu semse... mert jo cucc azé...
letámosztom a darót szamarat... mint egy ków boy és az úlyra szaúl a hatlövetűracer versionjára belépek a fagyizóba és kérek.
MOTOROZNI AKAROK!