Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leírhatnád, te hogy mentél át a fán a prologon
szerintem idővel lesz onboard végig a futamról is, prologot már láttuk
Ezzel a csávóval valami nem stimmel, bár lehet azért mert profi, mind UFO Őszintén, így be voltam tojva, pedig nem is ültem a motoron, de jó pár helyen eszembe villant, hogy bakker ha itt elszáll ennél a tempónál azaz nekem ilyen eszembe jut, azért nem is száguldozok, lehet neki nem és azért mer száguldozni

Ok, végül is minden fejben dől el s minden elismerés az eredményért de ez már nem nekem való, valahogy nem érzek késztetést arra, hogy így tudjak menni valaha is
persze nem is tudnék sose
szép napot.

hát majd irok még a racéról mert sok dolog nem volt leírva..
0.2 bár az már igen kevés? 0.5 alatt azért nem szoktam motorkázni, s így is azt hiszik lyukas elsőt inkább mindig felnyomom 0.8 felé, már így is elég tropa a felnim elől

Oldalazni meg mászókázni azt azért nem szeretek, mert nem tudok lehet te is így vagy ezzel az oldalazással?
Nem tudom mi lesz velem, ha sikerül eljutni romcsiba lájtos hajtásra, lehet ott fogok pihizni egész nap az első feljáró tövében míg a többiek motoroznak
rély.
lyaú a marek..csak 2 %ot tévedtél. 294km hmvhely battonya arad felé jöttem vissazfelé -amerre zarándolni szoktunk..az 10kmrel hosszabb de 30percel rövidebb, mint makó nádlák arad vonal.
az a kérdés mi a jobb minusz 30perc és nem boklászol a falvak várososkban.. vagy az a 10km..fogyasztásban nem hinném hogy lenne különbség..mert nem kell 30-40-50nnel menni a makó..szegedvége részeken.+reggel 3kor(0forgalom 0piros lámpa) volt az idő lemérve..1.50perc a 110km
vissza emerre jöttem délután 4kor és egy vasúti piroslámpát kaptam..amit addig soha és úgy volt 1.25perc 120km
de ezt csak a szegedi olvasóknak irtam mert őket érinti hetente:-)
Jó reggelt
déw
a prologon is de főleg a racén..olyan oldalazók voltak ekkor jöttem rá utálom az oldalazókat..nem volt azzal baj..amig le nem csúsztál a nyomról ,ami ovatos kigyóként teredett a hegyoldalon csak az volt a baj hogy az egyik oldalt olyan mély és meredek volt...hát kicsit sem akartál hibázni.
voltak lecsúszási nyomok.. na ott én is sokszor belecsúsztam..belevezetett..ha meg felette akartál menni kicsivel az meg csűnyán kétnyomravezetett..amitől nem kicsit lassultam.
volt nem kevés ember a prlológon hogy ott ált motor nélkül.. akkor már tudtam a motor is ott van valahol ...lent sokszor nem is nagy volt az a mélység csak 3-4m de az épp elé ahhoz hogy ott rothadjon el a parasztja....
amik még lyaúk voltak azok a füves lefelé...na vagy 3szor száltam le a motor mellé. de persze csak akkor már mikor a hátulja beelőzött és oldalra bedöltem a hegynek... volt pár paraszt akinek nem sikerült, na az ott csúnyán lebukfencelt.
persze az eleje az úgy suhhant ott le mint a fény..na ott lehetett az időket nyerni...én meg basztam el...
a nagyonkemény füvesen már tudtam ott a hátsó része nekem be fog előzni..persze ahol meg volt kapatva kissé ..ott fogott rendessen ez a kroccgumi....meg a felfelékben is..sárban iszapban patakban vizes fákon, sziklákon...minden hol kivéve a szép füves talajt..
az egyik racer..fater haverja...az még be is szoólt hogy lukas a gumim..ámondom az nem lukas kissé hogy is mondjam lapos(0,2bár!)és hogy defektes lesz vag elfordul és kitépi a szelepet...
hát nem .
persze elfordult de nem tépte ki a szelepet..defekt..hülyéskedsz..én csak 110kilcsi vagyok a súlyom végett nem teszem oda sziklára úgy hogy kicsiplyeee
mondjuk mikor szolt akkor én is néztem hogy talán kevés ez a 0,2bár de nagy ballonos a gumi és végül is kibirta..de azért legközelebb 0,3ra felküldöm a nyomást mert a gyors sziklásnál éreztem hogy ....hátt kissé vékony ez a jég...de végül is elbírt
Dew, jol megy a csávo a vidiben, nem véletlenül ez a győztes prolog futam...

második nap nem sikerült neki valami jol, ezért lett"csak " az 5.-dik..
szeva
Hogyne lenne hozzá Moto-complet
magyar termek-magyar munkahely
valóban diktálta a tempót ez az ember! eszméletlen jól keni...
Muszáj, fogyó alkatrész , s már nem gyártják egyiket sem ehhez a típushoz meg így jóval olcsóbb is
Miket nem csinálsz
Nem kicsi az? egy 40x40 es kell legalább, ha jól rémlik, bár végül is olyan formát csinálok amit akarok Már csak egy a bajom, sárga nincs itthon de lehet szerválok, ez jó ötlet, köszi
Most a sisak siltet egy fehérből vágtam ki
Háát pedig ezt éppen Ő mondta Ha VB a cél,dógozni kell,ahhoz meg kell tempó Nem ismered meg a másikat?Ejnye ezt olvasná zozi bátyó Solymosi Gyuszi
Ezek szerint van mit tanulni az öregtől
Pedig Ádiék mindig az élen végeznek Ki a másik Berges srác?
Mi lesz így Grill el?
sarga diszperzites vodor?
Skacok, körzök egy ideje 1nm sárga alapszínű hőre lágyuló 2 v 3 mm vastag műanyagot, ami jó lenne hűtőidomnak, hőlégfúvóval már meghajtanám azt a pár dolgot...
Azaz PP alapanyag inkább, de már kiegyeznék lágy PVC vel is, vagy bármilyen műanyag ami megfelel ezen célra.
Tud valaki forrást? Már kérdeztem itt helyben több ilyen üzletet, de még rendelni se tudtak
Azert le a kalappal a romanok elott,h ilyen szintu vers rendeznek,kiviteleznek.
Kicsit gyilkoltam a fíúkat,igaz csak szelíden ,megmutattam,hol kellene menni ganyarba,nem rececézve,hanem ahogy én mondom és miután megcsinálták(jó sokszor,amire jó lett)ma hallottam életemben először egy profitól,hogy "bammeg én rendesen félek akkora a tempó,hogy eszméletlen".Mondom,de igaze,hogy megtudjátok csinálni,egy kanyar 3 mp mínusz 3-as kombinációban,nem mondom meg
mas mufaj de nezd meg az isle of man tt t!ott van tempo
Most kaptam, jópofa