Őszintén, így be voltam tojva, pedig nem is ültem a motoron, de jó pár helyen eszembe villant, hogy bakker ha itt elszáll ennél a tempónál
azaz nekem ilyen eszembe jut, azért nem is száguldozok, lehet neki nem és azért mer száguldozni
s minden elismerés az eredményért
de ez már nem nekem való, valahogy nem érzek késztetést arra, hogy így tudjak menni valaha is
az már igen kevés? 0.5 alatt azért nem szoktam motorkázni, s így is azt hiszik lyukas
elsőt inkább mindig felnyomom 0.8 felé, már így is elég tropa a felnim elől
lehet te is így vagy ezzel az oldalazással?
ekkor jöttem rá utálom az oldalazókat..nem volt azzal baj..amig le nem csúsztál a nyomról ,ami ovatos kigyóként teredett a hegyoldalon csak az volt a baj hogy az egyik oldalt olyan mély és meredek volt...hát kicsit sem akartál hibázni.
, s már nem gyártják egyiket sem ehhez a típushoz
meg így jóval olcsóbb is
Nem kicsi az? egy 40x40 es kell legalább, ha jól rémlik, bár végül is olyan formát csinálok amit akarok
Már csak egy a bajom, sárga nincs itthon
de lehet szerválok, ez jó ötlet, köszi
Ha VB a cél,dógozni kell,ahhoz meg kell tempó
Nem ismered meg a másikat?Ejnye ezt olvasná zozi bátyó
Solymosi Gyuszi
Ki a másik Berges srác?
Már kérdeztem itt helyben több ilyen üzletet, de még rendelni se tudtak
,megmutattam,hol kellene menni ganyarba,nem rececézve,hanem ahogy én mondom és miután megcsinálták(jó sokszor,amire jó lett)ma hallottam életemben először egy profitól,hogy "bammeg én rendesen félek akkora a tempó,hogy eszméletlen".Mondom,de igaze,hogy megtudjátok csinálni,egy kanyar 3 mp mínusz
3-as kombinációban,nem mondom meg
szerintem idővel lesz onboard végig a futamról is, prologot már láttuk