Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Eső esett/esik, talaj jó szappanos lehet
Majd megnézzük, van mivel
Ezen viszont bepislogtam a kuplunglamella beveri a saválló acélt is, már lehet látni apró nyomokat, RGO nem lesz ez így örökös mint a szegénység valószínű túl nagy lett a hézag és "nagy ütőerő" tud keletkezni ez által
marad a csere, lamellákat úgy is kell hamarosan

Tudom Viktor, küldjem a pénzt a bankszámládra

ha özbörgben valami nem áll össze..mint mondjuk déwán a benaya vagy ilyesmi érted...akkor légykszi ne énegem hibáztass és ne túúkmáld rám hogy akkor mennyek én a tiéddel.. okély..köszi.
ott hibáztad teddit vagy alfi kokszost vagy ha igazán kemyén vagy mennyé oda pásztránához és olvass beneki a végén meg néz rát értetlenül -mit karattyol ez akkor meg moss be neki egyet..mindjá tudni fogja ki is a hibás
lyaú estéd.
hát enek ma 13-50 az let a nyerő..szalinak 13-48volt ed keveselte...49lett hátul de mégmindégkevesli a nyomatékot..és akkor a 13-50es lesz neki is az ideális
demzsoltiék a 13-52 vs 12-48ra esküsznek az ugyan az mind a kettőnek a matematikai végáttétel módositása.

nekem a sx 13-50nel lett a jó a hegyekben..ezzel tudom a szopóban is folyatni de haladok is...
meg pályára is jó lett...volna..de mivel a múltkor ..13-47el volt a pályán jó ezért most...visszaszereltem a régi láncszettel.
a mai kroccmenetre....50 ről vissza 47re...kezesebbnek is kéne lenni ilynekor nem?kezessebb nem lett csak gyorsabban megy bolondul
hát eleinte ott kerülgettem mint a forró a kását...de végül is az utolsó 20 ill 30percre már a gép...a kezemre ált...nem egy 450es amit parasztgázokkal is símán lehet terelgetni
eleite meg ot nézegettem köll ez .. ..ezzel nem lehet menni...ez egy beteg állat...stbstb tbc...
az szuper erősitéses sxs gyorsitórugó hát a hegyekben nagyon lácsó hogy alul is egyből jön az erő..de itt...
végül is a nap közepére összebarátkoztunk és a nagygázos folyatásos menetel haladtam is és nem is szivta szét az erőmet a vas...illetve volt olyan is hogy nem egy keréken akart enni
a kövérgázos folyatóssal...lehet vele menni ..a vagdalkozós parasztgázokkal..meg nem...legalább is nekem nem
az átszelepelt teló meg szépen fogta a nyársapáti 25ötös asztalra a béna ugrásaimat is...
anélkül lett volna hucc hucc
ugyhogy most is azt mondom.. minden motort odas ahova való sx 525 az pályamotor az erdőbe inkább egy 525sx a jó
na jó hazudok.. mert ide elég egy faja kis 450..de ezzel is lehet jót..nagyon jót menni
gázzal is ugyanugy nehezen indul..szelephézag 30orával ezelött lett lett állítva,már most esedékes lenne
nami a helyzet? lesz "biznisz" valamikor? :)
Szelephézag ?
Pici gázzal indul melegen?
haló...tippetek van,h mi lehet az oka annak,h hidegen rugásra indul a szekér de melegen uhhhhhh eléégggéé lefáradtam mire beröffent,ilyen komolyabb nem indulás most volt az első(remélem meglesz a hiba és az utolsó)
tényleg mikor van erzberg? show megy! várjuk a beszámolót! aszonta déva a bemelegítés erzbergre. hajrá Ádi!
milyen felfelében? telegázosban vagy épphogy menősben? mert ha nagygázosban kicsi a fordulat kettesben ott más baj van haver :) ha meg épp ,hogy menősben kicsi akkor tedd le egyesbe. szerintem.
13:50
heloka, az első lánckeréknek semmi köze ahhoz hogy szakadásnál könyebben kimegy a lánc....

igazábol azok a kuplung munkahenger védő-lánckivezetők adott fogszámu első lánckerékhez valok... gyáriakra rá is van irva hanyas..

magyarán folyton cserélgetni kéne , csak ezt senki nem teszi, pont amikor nagyobb hézagot hagynál a lánckivezető és a lánc között akkor nagyobb az esélyed hogy szakadáskor beforduljon egy szem és vigyen mindent...
kibebaszott fullaszto meleg volt ma a bányában...
Viktor! hogy van a matek az áttétellel? 13-49 van most fent...de 2ben kicsi a fordulat a felfelében...menniyvel lenne jobba 12-49? vagy az már rosszabb?
mondták hogy elől jobba 12-es mert ha láncszakadás van könnyebben ki tud menn a lánc a kuplungmunkahengernél,nem fog begyűrődni,meg ilyenek... mi a tanácsod?
13:50?12:50
elmentem a (B)OBIba dobozért hogy tudjak mibe pakolászni...kanyarokban úgy csikorgott a gumi mint állat.mikor megálltam,gondoltam már megnézem milyen gumit ne vegyek legközelebb,akkor nézem hogy téligumi van a kocsin párom kocsija,ő a trehány,nem én...egy hónapra cseréltünk verdát,én autómat tök tisztán kapta meg,mindennel tele,ezen meg szar gumi,nuku ablakmosó,nuku benzin benne.....na majd adok én neki
ez így igaz
Pityu nem szarozik..

szerintem mindenki olyan motort vegyen amilyet akar...

ahogy szoktam volt mondogatni sokszor, tőlem lehet derbi senda is rozsaszinű hello kittys matricával, ha felmegy vele mindenhol , és élvezi szereti akkor nincs baj....
jo reggelt, vihar a gatyában..
most menjetek motorozni mert nagyon jósolják azt az ítéletidőt délutánra...kíváncsian várom lesz-e tényleg vihar
jó reggelt
Mi is az alföldről voltunk Déván.
Voltunk egy páran,vagy 6 an.
Ja, mi nem voltunk benne az első ötbe.
tegnap volt egy kis időm..
visszaraktam a kopott kendát..mert lyaú az még..
egy nem racer símán elmegy vele még az erdőkben sárba porban sziklán egy fél évet ezzel a gumival...
a melegindiüt nem baszkuráltam végül is a 3dik day már meg volt az inditási rutin..és ekkor már 2mpet sem vesztettem a racén beindításkokor...a nem racelét.. meg még 10mp is beleférne...a pályán meg egyenessen feleseleges lenne alakítgatni ezta faszán működő kalbulátor beee-rendezést
ugyhogy a kis sx várja hogy eza két A kategóriás margit mikor rendeződik újra a zarándi csatasorba..ez egyik már szólt hogy a jövőhét végén(szali )a másik meg..az még várat magára..a bajnokunk .
de szerintem a jövőhétre ő is feléled tutulymadár hamvaiból..a győzelem ittasságból
há mer azér a legjobb magyar volt ott kint délywán
mi há-roman képviseltük az alfődet ott a hegyekben..és büszke is woltam magunkra