Sokszor egyébként nem tudom mi a picsa alapján tudjátok, hogy merre is kell menni, nem mindig csak 1 felé vezet a nyom, s ezek a felkötött szarokat vagy észre veszed vagy nem, szóval ez egy tájékozódási kihívás is
Jó reggelt!
Ezt a hülye suzuki mérnököt nem lehet levenni a kuplung kosarat, ha levettem a kuplung deklit, le kell szedni az egész kuplung oldali blokk deknit hozzá
eddig volt egyáltalá motorod?
mert ha most veszel csak akkor ez csúnyán igaz,de dúúrwán.hogy a haverod többet költ a kátélyemlyére mint te benyára
pl csikusz sem költ a gondozást sem nagyon igénylő frse450 gázgászára...a garagéban ugyanis nem kap túl sok és nagy igénybevétel.. hacsak nem dúrván teszi át a garage az egyik side-ról a másik side-ra(szályd=oldal)
ugyhogy az hogy ki mennyit költ a motorra az függ...használat ..karbantartás...karbantartási készség!gazdigondosság...tipus.ill csillagok állása..holdak vonzása!
a maotani gépem előtti qutyabergre 3,5 év alatt nem költöttem annyit mint a ktmre egy hónap alatt...hogy most felgyűrűztem meg kapott úly szelepszárszimeringeket főtengelycsapágyat...7éves korába.
de ettől még nem tartom szarabb verdának....ja gyertyapipa csere az is vót
most pl fejlesztés lesz rajta..a karburátoron a melegindítót..amit bergen soha nem kellett használni!felhozom valami rmz 450féle megoldással bovdenossan a Qúplungkarhoz.
mert most a racén sokszor szoptam be hogy esés után tűz forrón nem indult egyből..de később csak ráevett a kotera a meleginditó hasznlatára..azzal meg egyből pöccent béna helyzetből is..de szra hogy le kel nyúlni..
qplung behúz..rug...utána jobbkézzel kormány elenged és visszatol..bár a végén már megszoktam és végül is pikk pakk indult is meg vsiisz is tudtam tolni...de mennyivel egyszerűbb lenne ha csak meghúzom a kart és rugom mikor bepöccent csak elengedem és gógógól...
szerintem ezt a délután folyamán be is fejlesztem.
képzeld a ha mindenkinek az 525 sx ...nem eikszcély! !...jönne be ..akkor nem fértem volna hozzá a motoromhoz csak horror árban...nem lenne szerencsés.
de pl az ulolsó versenyen amin voltam..az első is az volt ...szóval
ott 250...és 300as ból volt a legtöbb..ill az ujabb fajta 450..530...500exckből...és kettő db 525 sx
a kéktélyek típusai: húzkvarna, húzaberg, gázgász és kátélyem.
az emberek többsége úgy gondolja ha endúró akkor az európalyi...
persze mindnek 19 colos kereke volt(aki értett hozzá )
Na erre a 525-re válaszolva nekem annyira nem jön be Motoros társamnak EXC 525 van. azzal mentem szerintem nagyobb a hangja mint amit valóban tud. Arról nem beszélve hogy az ülése brutális.
Szomszédomnak van egy CRF 450 az leveri az EXC ... Bár azzal lassan közlekedni nagyon szar. (nekem legalábbis) csak kíváncsiságból szoktam néha cserélni velük de hiányzik belőlük az a tipikus 2T érzés. nekem az nem jön be. Meg többet költenek alkatrészre mint én 3 év alatt benzinre.
hély polipolóspolipölő...hétvégén hajtunk?kimegyünk jalyo mariba a racéra.. lesz bogrács meg kolbászgulács.. vagy valahova...már rég voltam egy jó kis hajtáson...neem?
vagy inkább krosszra mentek
de pl ha én mégeygszer motrt vennék úgy mint tavaj..hát akkor is ezt az öt20-on5öst venném
mert igazán extrémezni csak egy 525 sx 4t-vel lehet.
aki nem azt mondja hazudik...ill lehet nem is tudja a jó választ
látartót megnézni karok lötyögését.. hűtővizet gyujtásdeknit 4csavar tartja leveszed..és a főtengelyen meg tudod nézni a holt játékot a főtengelynél ..hajtókarnál.....dugattyú billenést.
kompressziót...a berugókaral....
az fontos hogy jó legyen..szép legyen karban tartott...
de ez mind csak a látszat,,két hónap múlva megmondom jó vétel volt é vagy sem.
figyu nekem vannak gázgaszos isemrőseim.. zaoknak bevált a 2t dolog..a 4t t meg inkább kerüld.
na köszi a válaszokat Gerecsétől most is szoktam rendelgetni cuccokat így az rendben van. 2006-os a masina és műszakis. De van egy 2005 -ös is az is számításba jöhet. Nagyon egyben van a masina vagy 2000km mentek vele. 800 ba van az ára igaz de csodaszép szalon állapotban van. Szerintetek ?
fura hogy ezek felverettek a szikla bal oldalán aztán balra és úgy fel az omlóson tovább. én úgy emlékszem hogy jobbra tartottunk sokan aztán sokkal feljebbig mentünk egyenesen ami átment omlósba. ott erősen balra a kisfa felett és a zöld füvesről fel a tetejére. . de nem biztos ,hogy jól emlékszem.
vedd meg mert van hozzá eladó tuning membránom 35ért meg amúgyis mert jó gép nekemis volt 4évig a membránján kívül csak jót tudok mondani róla viszont orvosolható ha egy vforce3 ra cseréled
Majd MSN en bővebben
Sokszor egyébként nem tudom mi a picsa alapján tudjátok, hogy merre is kell menni, nem mindig csak 1 felé vezet a nyom, s ezek a felkötött szarokat vagy észre veszed vagy nem, szóval ez egy tájékozódási kihívás is
Ezt a hülye suzuki mérnököt
kihagyhatatlan ajánlat...
a garázsban polcnak használva, tele pakolva minden lommal, na abban verhetetlen a modell.... szinte örök darab...
nem akarom reggelire senki üzletét rontani , de egy 2006-os 800-ért jo drága...
mert ha most veszel csak akkor ez csúnyán igaz,de dúúrwán.hogy a haverod többet költ a kátélyemlyére mint te benyára
pl csikusz sem költ a gondozást sem nagyon igénylő frse450 gázgászára...a garagéban ugyanis nem kap túl sok és nagy igénybevétel.. hacsak nem dúrván teszi át a garage az egyik side-ról a másik side-ra(szályd=oldal)
ugyhogy az hogy ki mennyit költ a motorra az függ...használat ..karbantartás...karbantartási készség!gazdigondosság...tipus.ill csillagok állása..holdak vonzása!
a maotani gépem előtti qutyabergre 3,5 év alatt nem költöttem annyit mint a ktmre egy hónap alatt...hogy most felgyűrűztem meg kapott úly szelepszárszimeringeket főtengelycsapágyat...7éves korába.
de ettől még nem tartom szarabb verdának....ja gyertyapipa csere az is vót
most pl fejlesztés lesz rajta..a karburátoron a melegindítót..amit bergen soha nem kellett használni!felhozom valami rmz 450féle megoldással bovdenossan a Qúplungkarhoz.
mert most a racén sokszor szoptam be hogy esés után tűz forrón nem indult egyből..de később csak ráevett a kotera a meleginditó hasznlatára..azzal meg egyből pöccent béna helyzetből is..de szra hogy le kel nyúlni..
qplung behúz..rug...utána jobbkézzel kormány elenged és visszatol..bár a végén már megszoktam és végül is pikk pakk indult is meg vsiisz is tudtam tolni...de mennyivel egyszerűbb lenne ha csak meghúzom a kart és rugom mikor bepöccent csak elengedem és gógógól...
szerintem ezt a délután folyamán be is fejlesztem.
de pl az ulolsó versenyen amin voltam..az első is az volt
ott 250...és 300as ból volt a legtöbb..ill az ujabb fajta 450..530...500exckből...és kettő db 525 sx
a kéktélyek típusai: húzkvarna, húzaberg, gázgász és kátélyem.
az emberek többsége úgy gondolja ha endúró akkor az európalyi...
persze mindnek 19 colos kereke volt(aki értett hozzá
Szomszédomnak van egy CRF 450 az leveri az EXC ... Bár azzal lassan közlekedni nagyon szar. (nekem legalábbis) csak kíváncsiságból szoktam néha cserélni velük de hiányzik belőlük az a tipikus 2T érzés. nekem az nem jön be. Meg többet költenek alkatrészre mint én 3 év alatt benzinre.
vagy inkább krosszra mentek
mert igazán extrémezni csak egy 525 sx 4t-vel lehet.
aki nem azt mondja hazudik...ill lehet nem is tudja a jó választ
kompressziót...a berugókaral....
az fontos hogy jó legyen..szép legyen karban tartott...
de ez mind csak a látszat,,két hónap múlva megmondom jó vétel volt é vagy sem.
figyu nekem vannak gázgaszos isemrőseim.. zaoknak bevált a 2t dolog..a 4t t meg inkább kerüld.
Ma beszeltem egy csabi nevu ism el,o regen a bergnel dolgozott.