Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyaú reggelt bélák.
tomasz.
há a faszosm sem a kar téged rábeszélni egy qtya 4télyre..főleg egy kátélyemre...nekem is csak azért eze let mert épp egykibaszott motor sem volt európában eladó...ennyi a nagy sztori.

ha már van elképzelésed sőt 2ts tapasztalatod is ahogy látom..akkor valósitsd meg
nálunk..lehet nem hallottál még az shkk-ról..régen ez volt a nevünk.
szóval az( SHKK=Sikvidéki Hegyászó Kúltúr Klub )szóval itt mindenkinek kéktélye van..rajtam kivül...há de nem baj ez..már mint nekem nem baj...
régebben ezek is 450 ill 525 4t fanok voltak..de azóta változott a vörd..a világ...
és mindeninek mindenkinek..rajtam kiwül 2tje lett. mindenkienke 250 ill 300 xc-w, exc illetve x-wc je lett. meg persze van egy pár sx 250 is..
nekem is sx 380asom volt de az egy rakat berugórendszerbetegséggel megáldot..qtyaszar...
a ktm 2tre jellemző hibátlanságára kapott egy olyat hogy a 250berugórendszer nem birja el a 380as irtózatossan agresszív berugási nehézségeit(ezért mindég tönkrement a berugórendszernél valai.. a tűgörgő vagy 3-4szer tört el a berugó leffentyű az kétszer a berugókar agy az már az új tulajnál..én ezért is visszaléptem egy qtyaberg450be amiért zsébácsinak örök hála...3,5 év telejssen költségnemtes benyatakarékos kis gép volt...
aztán megjött álmaim gépe...visszajött inkább úgy mondom..mert a 380sx előtt az volt csak jött a család és kellet az a fél milla...egy 525sx 6os váltóval..na szóval visszajött egy 2005 reinkarnációval
nem eikszcély
sx ...esiksz!..
ez nem dögnehéz valami..ez egy pille kis mocsokagressziwi
már a kutyaberg (Qtyaberg) 450nel is megetettem a crf 450eket..de ezzel meg csunyán megetetem a qtyaberg pályaidőimet... a hegyi motorozásról nem is beszélve.

szóval egy szónak is 100 a térgye...
ha neked az ec 300asjön be egy 2006os 800ért
akkor azt vedd meg. jó a gasgas nagyon és azok a régebbiek még jobbak mint az újak talán...de ezt el nem mond mondjuk egy 2011 nambitionnal érkező havernek..mert egyből leküldi az újfajta gasgast a szakadékba
mondom ezek a régebbi gasgasok még az 2010ktmeknél is jobbak...kérdezd csak bálintot..neki volt párhuzamossan mindkettő...pár hónap múlva a 300excnek intett könnyes bűcsút a gasgas meg megmaradt...(miért :fogyasztás folyathatóság felhasználó barátabb volt..stbstbtbc)de erról ronis tudna mesélni.
Te már eldöntötted hogy mit akarsz venni ugye?
Szólj ha te gyártod,besegítek. Van alapanyag erre felé is dögivel!
szép estét...

ezek a fiuk még mindig mocskos jol kenik..
értem, azért köszönöm
ott még soha nem jártam... nem tom.
Pestire, Gábor-Áron U.
melyik auner börzére gondolsz? az ausztriai-ra vagy a győrire?

az osztrák az csak motoros felszerelésböl áll föleg krossz de tömött sorok vannak utcai , meg sportmotoros cuccokal sisakokkal is, voltam többször is nem rossz de nem is egy nagy eresztés....

győrit nem tudom, de Vass Ákos is szokott sokmindent akciozni, jo srác..
Hali!

Véletlenül nem tudja valaki h ilyen "Auner outlet"-eken csak szabadidős cuccok vannak olcsóbban vagy esetleg motorozáshoz való dolgok is ?!
Igen van motorom és én is költöttem már rá nagyon sok dolgot. Teljesen egyben van a gép. megfelelő üzemóránként cserélek mindent. De akkor is a 4T Többe van ezt ne mondja senki hogy nem így van. Üzemanyagon spórol az ember de alkatrészen Bukod is sőt...
Hejj,de naaaa.Nem kell a többi mocit sem lelesni,mindnek van hibája....Az meg mikor melíik,miben és hol a jobb nem a motoron,az emberen múlik Úhhogy a ktm topikban istenítsed a ktm-et,ne iitt,me jön zolííííííííka azt kapol.

ez igy van

crf az isten ..
de enduró versenyen
meg
sehol sincsen
Ricsi, megérkezett a kesztyű, méretre tökéletes , aztán hogy milyen, meg meddig bírja, majd kiderül használat során
Köszönöm
gecsa multkor belinkeltél egy vidit... husaberg,yamaha,honda volt benne....első felében egy kis farönközés volt másodikban pedig egy feljáróban bohóckodtak
Am az igaz ha a 2T -t szereted akkor meg egyértelmű! Mindegy EXC vagy CRF?!?!
Ne bammeg,menek oda
2011es ec 300 sixdays van 3800euroért 2000kmrel... tele extrával...
persze ha csak fel ennyi pénzve van az embernek,de akkor is kicsit reális nézzük a dolgot...egy 6éves motorért 8kiló....
Ez meg milyen duma?
Bocsánat hogy belevau, de azért azt nézzük már melyiket hova szánták a gyártók?!?
EXC=enduro
CRF=cross
Hát akkor ott használd!
Nem azt mondom hogy nem lehet ezt is azt is, itt is ott is! De nem arra tervezték!
Leveri az EXC-t? Hol? földúton gyorsulásban? Lehet. És erdőben szopós helyeken? Mondjuk a 3. órában? Ott is? Nem biztos... CRF elmegy 300-400 üzemórát blokkbontás nélkül?
Szóval mindenki döntse el ki hol használja többet, aztán olyat vegyen!
Mindezt nem kötekedésképpen...
rám ne mondja senki hogy rásszistá vagyok.. nem én gyártom, mégcsak nem is én adtam neki a nevet, én csak eszem...