Úhhogy a ktm topikban istenítsed a ktm-et,ne iitt,me jön zolííííííííka azt kapol.
, aztán hogy milyen, meg meddig bírja, majd kiderül használat során
nem én gyártom, mégcsak nem is én adtam neki a nevet, én csak eszem...
tomasz.
há a faszosm sem a kar téged rábeszélni egy qtya 4télyre..főleg egy kátélyemre...nekem is csak azért eze let mert épp egykibaszott motor sem volt európában eladó...ennyi a nagy sztori.
ha már van elképzelésed sőt 2ts tapasztalatod is ahogy látom..akkor valósitsd meg
nálunk..lehet nem hallottál még az shkk-ról..régen ez volt a nevünk.
szóval az( SHKK=Sikvidéki Hegyászó Kúltúr Klub
régebben ezek is 450 ill 525 4t fanok voltak..de azóta változott a vörd..a világ...
és mindeninek mindenkinek..rajtam kiwül 2tje lett. mindenkienke 250 ill 300 xc-w, exc illetve x-wc je lett. meg persze van egy pár sx 250 is..
nekem is sx 380asom volt de az egy rakat berugórendszerbetegséggel megáldot..qtyaszar...
a ktm 2tre jellemző hibátlanságára kapott egy olyat hogy a 250berugórendszer nem birja el a 380as irtózatossan agresszív berugási nehézségeit(ezért mindég tönkrement a berugórendszernél valai.. a tűgörgő vagy 3-4szer tört el a berugó leffentyű az kétszer a berugókar agy az már az új tulajnál..én ezért is visszaléptem egy qtyaberg450be amiért zsébácsinak örök hála...3,5 év telejssen költségnemtes benyatakarékos kis gép volt...
aztán megjött álmaim gépe...visszajött inkább úgy mondom..mert a 380sx előtt az volt csak jött a család és kellet az a fél milla...egy 525sx 6os váltóval..na szóval visszajött egy 2005 reinkarnációval
nem eikszcély
sx ...esiksz!..
ez nem dögnehéz valami..ez egy pille kis mocsokagressziwi
már a kutyaberg (Qtyaberg) 450nel is megetettem a crf 450eket..de ezzel meg csunyán megetetem a qtyaberg pályaidőimet... a hegyi motorozásról nem is beszélve.
szóval egy szónak is 100 a térgye...
ha neked az ec 300asjön be egy 2006os 800ért
akkor azt vedd meg. jó a gasgas nagyon és azok a régebbiek még jobbak mint az újak talán...de ezt el nem mond mondjuk egy 2011 nambitionnal érkező havernek..mert egyből leküldi az újfajta gasgast a szakadékba
mondom ezek a régebbi gasgasok még az 2010ktmeknél is jobbak...kérdezd csak bálintot..neki volt párhuzamossan mindkettő...pár hónap múlva a 300excnek intett könnyes bűcsút a gasgas meg megmaradt...(miért