Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha nem végzek én se cipelném ki be a cuccot, hanem kint hagyom lenejlonozva, szerintem ők is így lehettek vele.

Nekem is volt ilyen agancsos sztorim, de én behoztam, felkötöttem a kormányra oldalra, hasonlóan ahogy szarvas fején van
tempo, dinamika , sulypont némi agressziv tabletta, és maradj mindig mozgásban...neeee állljjjjjj meeeeeeeeeeeeegg...

én csipkedőzni szoktam a kispályán, a sok belogo oldal ágat lenyesem, és kiszallagozom a nyomot, aztán bemotorozom.
multkor én is találtam 2 lapátot, meg egy csákányt a biciglis downhill-es pályán, ráadásul az a drága fajta lapát volt olyan obis lakkozot fanyelü a végén kereszt fogoval...
elhoztam volna , de hova a picsába rakjam...

egyszer találtam egy baszott nagy agancsot, bent volt az ösvényben, na mondom ezt most elhozom, megprobáltam berakni a hátizsákba, a 2/3 kiállt, akkor mondom fel gyorskötözözöm a kormányra , másfélszer akkora volt mint a kormány, az oldal ágak meg meredeztek felfelé, áááá nem fogom magam felnyársaltatni, otthagytam a picsbe..
inkább a csákány, mint a motor seggét húzogassam minden gázadás után, sőt feljebb tuti meg se áll rajta a fara, lecsúszik a motor súlyától, csúszós és meredek a kicsike

Mondjuk azt nem tudom mi lesz azzal, aki feljebbről visszaesik
marha..

akkor azt hiszem meglesz az állóképesség edzés is, míg azt a nyomvonalat kicsákányolom

Kicsi kézivel mentem ki szerdán, de eltört a nyele,
muszáj leszek kivinni az emberes nagyot

Kéne Yoda jedi kardja, azzal gyorsba megoldanám
nem kell oda semmilyen csákány, meg lapát..
el kell kezdeni motorozni rajta , aztán majd adott helyeken a motor kirugja...

mindig az üttöröké a legnehezebb , viszont a leg élvezetesebb is..
szerezz 500 db juhot. azokat járasd úgy 100 évig fel-le zikzakkban és kész is. vagy csákányolj és szopd le magad egy forró nyári délután.
Találtam egy zorba hegyoldalt, abba akarok zorrót vájni, amin majd lehet zorrót gyakorolni
Csákányon kívül van valakinek jó ötlete, hogy is lehetne megkezdeni?
Sziklás/köves elég rendesen
Viktor nem tud lassú egykerekezni?
Láttam már videót, ahol félkézzel feljárózik, gondoltam akkor ez is simán megy neki
Jó reggelt!

Végre egy kis hűs...este öntötték a vizet, lesz holnap korcsolyapálya
feltétlen vedd videóra a kezdetektől! szeretnék jókat röhögni
ebben a történetben csak az sántit hogy a lent felsorolt palik mind UFO-k, akiket kis korukban kibasztak a repülő csészealjbol ezzel a dumával hogy itt ez a föld bolygo van gravitácio meg föld lakok menjél játszál valamit...
namost mivel hogy te egy chupakabra és shrek szerelméböl született, szépséges gyermek vagy, roluk meg tudjuk hogy földi teremtmények, és ráadásul az ogre mocsárban él, már az kész csoda hogy te enyire szocializált vagy...
az meg hogy még motorozni is megtanultál egyenesen főldöntuli... de azért ne álltasd magad...

ezek a hangok a fejemben folyton....
morgen..

mekkora özön viz volt éjjel, folyamatos vakuzás mellett..
helló.
ez a hozzászólás csúnyán el lett baszva.
itt a kettes pont után egy offroad fanatic lyuhtórós videónak kéne jönni.. ahol a paraszt megmutatja hogy hogy kell megtanulni ezt a lassú egykereket.
első lépés...a motort álló helyből begyertyáztatom.. lelépek róla és holtpont körül tartva próbálok utéána sétálgatni..lépésben..tehát csiga gyaloglás miközben a kuplungal próbálom hogy holtpont közei helyzetben gurulgat előre..előttem .
2. már érzem a holtpontot és felükök az ülés végére lábam lóg épp nem érinti a talajt és finom kuplungalgurulunk lépésben..az oldalsó tartásab a láb megfogja ha oldalra mennék vagíy ha tól lhanyatt menne..
3.ha ez is megy akkor a fékes lábat már felrakni a lábtartóra és kissé gyorsabbanmenni és nem csak kuplungal hanem a fékle is szabályozni...nagyonfinoman...
4 . (ha már az első három csuklóból megy!)
irány erzberg, sétáló jani megalázása..először 3002t vel után 450exc vel után 950superendúróval..ha ez is megvolt ..tovább folytatni az alázást.. toni bÚÚval..és mikor toni bÚÚt egy gsxr 1000el leiskolázod a saját triálpályályán akkor elérted a csúcsot...
fokozni lehett még ..de már igy is elég brutál..: csopper hárvi dévidzonnal ugyan ezt...ill ha már ez sem elégiti ki egsztémitásod akkor egy bogár motoros trálykal elindulni a romaniacson. . . .. . .
sx-exc légszűrőfedél 98-2002 és exc gyári fejidom eladó mind2 zsír új és gyári ktm
az elvegzett munka meghozza gyumolcset
ez amúgy szali hibálya .
nem...
de rá kellet jönni ennyi szabadidő kevés ahhoz hogy sokat bringázzak motorkázzak család meg még a kajak is ..pedig lenen kajak és jó árban...még bele is férnék..de inkább marad csak a bályszikl.
holnap a ráérős időmben kimegyek kicsit gyakorlom ezt az egykereket...azt tudom..
strandon meg majd úszok mint eddig is...
Mi van a kajak projektel?lebeszeltek a haverok?
holnapi feladat:1.reggel gyereket leadni a bölcsibe

2.egykerék megtanulása:http://www.youtube.com/channel...
ez hamar leert....

de jo vidiket talalsz
na remélem ekkor köcsög nem lesz senki.