Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na lyaúétszakát.
mindegyiknek.

dév nem laksz szar helyen. mia faszt kereselt te románba ha a ház végébe olyan szakadékok vannak ..minta medvetó
hú bakker csak fele ilyen helyek lennének itt. a büdöséletbe nem tudom meg hol van rommmá-nia

igy viszont jobban ismerem mint kéne

Sumák Kolbászrálydelnek...azaz S.K.nak az mai kérdéseire megtaláltam a választ...az univerum nem kevésbé napos oldalán(tehát nem a setét oldalon lÚÚk szály-bolt- ker, hanme a napos oldalon
nem is 250 de nem is 525
nem is 4t de nem kisnyüszüge 2t
nem is nehéz és nem is draága,de a szÍÍne mégis sáárga
na hol a csoda...itt a csoda paripa:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
oksa!

valakinek eladó AJP felső pumpa?
egyáltalán hol lehet azt venni? (dorog nem játszik)
hello igen ajp majd holnap megnézem hogy megvannak e mert nehezen tudom fejbe tartani hogy mit adtam el és mit nem az biztos hogy az újat eladtam ahasznált lehet h megvan még
szoszi all!

azok a karok AJP-k?
nem baj,legalább reagál valamit
motorozni nem voltam,ilyen témában nem tudok rovatozni...majd lesz olyan is
de tenyleg ,csak arra gondoltam,ha nyaron jon a nagy szarazsag,nem teszek fel ujat,de most jo lett a talaj....lehet holnap veszek egyet aztan csere.Tudod mit szerezz eredeti simson gumiszerelo vasat,m a seggfej ocsem eltuntetett 3t es most csak 2 maradt.

Inkább nekem kéne levenni és felrakni egy másikat
Nem kell levenned, még egy darabig úgy se megyek pestre, mindenképp szólok előtte, meg át is gumizom neked
Dawidkam,ertem a celzast,le kene vegyem a hatso gumit....de olllyan lusta lettem.....pedig tenyleg le kene
Fentről lefelé
Előszedem ma a google earth domborzati térképet és kutakodtam. Ma megnéztem az egyik jónak tűnő helyet, hát ez tényleg zorba
Itt azé nem lesz motorkázás, mert van vagy 50m szakadék alatta, ha ott valaki elbasz valamit lefele a katlanban elvileg jó lehet
Hát, megpróbáltam motorral, de úgy beszoptam a faszt, mint még soha, ha nincs nálam kisfűrész, még most is ott vagyok,
visszacsúsztam ezen a sráros szaron, hiába húztam a gázt, bedőltem a fa meg jól beakadt hátra aztán se fel se le, sehova nem tudtam húzni, se forgatni, hogy leforduljon a fáról
Ricsi, nektek hogy néz ki a gumi?
Kimentem ma motorozni, sár van rendesen, nem haladok, motor fara jár össze vissza, megnéztem a bütyköket Romániában otthagytam a fél gumit, minden le van sarkazva 45 fokban és magasságnak is annyi.
déw.
a ziki zakik azok a természet által kialakitott (nem csákányos) zorrók...
ne csákányt vigyé...hanem motort..

élvezni is fogod motorozni is fogsz +a csákányt sem baszod szét
hihetetlenek vagytok..
szegény rikit ne basztasd...
ha kell az az elsőfék fogás..akkor kell..három újas kuplung..mert gyengébb a keze mint a tiéd...na és akkor mi van...
a pro nyomon lökik felfelé, vágod?mi is voltunk ott a macihegyen 2008ban csak mi akkor a lefelén jöttünk...a mi vezetőnk az nem volt más csak a szalagok
very fasza!

szegeny hegyi vezetok,halalra unjak magukat....
"szeressétek egymást gyerekek"
Mert így szoktam meg
belekötök a csajokba, mert én igy szoktam csajozni...cimű rovatunkat olvashatták Gabi tollábol..
riki. mán bocs ,de mi a fasznak fogod egy újal az elsőféket egy szopatós felfelében ? a kuplungot meg 3 ujjal is rángatod ... muhahahahahaha
írjak valamit, tök mindegy mit .....rovatunkat olvashatták ,Manka tollából .

Nekem ez volt a lelki holtpont, azért is engedtem el Ricsit, mert lelki erőt gyűjtöttem hozzá s itt lepett meg, hogy "könnyen" feljutottam attól fostam, hogy visszaesek
Itt a link a medvés Pro feljárón való próbálkozásunkról
http://youtu.be/R-wXGhYKF9g
festették ma a postaládákat,naná hogy olyan szépen belenyúltam!utána meg még az arcom is festékes lett de hogyan?
hol?hol?hol?
itten nálunk nem volt