Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sorry, módosítottam.
Dew , le van tiltva a video privátra..
Youtube levizsgázott 1-es re
Ricsi javasolta, ne konvertálgassak, töltsem fel a videót 1:1 ben,
hát a hangot nem elkutyulta nincs hang, vagy nálatok van?
http://youtu.be/kmuzNx9ATWM

Ha másnál van belinkelem a másik 2 őt is, ha nincs, kezdhetem elölről a feltöltést.

Ez volt a PRO/expret nyom a medvés feljáró, valamelyik RBR vidin itt ugrált ki a medve álarcos manus
Jó reggelt!
szeva , vannak még videok a hétvégéröl? igy kv-hoz most megnézném.
aki megveszi arany árban a poverparcos kacatokat az meg is érdemli...

ahelyett hogy a jozan paraszti eszét használná... már akinek van.
na mutasd milyet csináltál.. megszakértem..-tyük..
Jó reggelt mindenkinek
20 mm es szövetes gumicsövet rakjál a rezó és a védő közé a rezó hasa alatti részre főkép. majd úgy kötegeld rá és bilincseld rá. játszani kell vele ,mire jó lesz. először hátul fogasd a vázra lazán. és akaszd rá a rezóra.
örülhetsz is. szegeden már 2 en vitték volna 30 ezerért. csak azért nem léptem vissza, mert akkor seggarc lettem volna.

az én prototipusomnak van egy minimális gyermekbetegsége ,ami a 2x 10 perc motorozásom alatt ki is derült. az egyik beakadnak a faágak az oldalra néző részbe ,azt sürübbre kell csinálnom. illetve kissé előre néz feleslegesen nagy ívben kerüli a rezót,emiatt beleérhet lerugózáskor a kerék, ami miatt fejre is állhatok. viszont mostmár ezt 10 perc alatt megszerkesztjük egy utolsó nekifogással.
ne izgulj! ma intézem a dolgot! beszéltem vele,vár, pénz van,talán még 20ft is csavarra

am örülök neki(remélem nem előre) hogy ezt ennyiért boltoljuk,cimborámnak vasárnap tettük fel a gyári alu powerpartsost ami aligha 3mmes alu és az maga 20ezer... vicc kategória
gecsa. mi van a védővel?találkoztál robival? odaadtam neki.

kell hozzá még 2 db 25x5 ös imbuszcsavar. lehetőleg rozsdamentes. azokat nem találtam meg vagy elvesztek. kb 20 ft a boltban.-
ááá ilyen nem volt... viszont volt sok hibátlan bula...
megvan. irj ide : lakosbalint@chello.hu
Tee,gratulálok Ezen a kormány fordítva van feltéve?
Gondolom élvezted.....
Pár hét azt menek én is,addig a puncikat izzítsad Nekem is tört azujjjjam
szét strandoltam az agyamat...
déw..riki..faja kis vidik..
az a Tbetű az a csúcs..ment a T-ezt szokták irni a hozzászólásokhoz is..
kiscsuka...
hát ha megirod az emilre akor majd kíromén ide..ha te nem mered..
csak poén volt hogy hol van ez ..mert tudom . az a lényge a kövek miatt mondta hogy ez biztos valami homokbánya
remélem nem haragszol... egy hétig

szali. megent kész a gép ..az lyaú.
nyugodj meg intéztem munkahengert 100ezerér jön amerigábó..csak a cikkszám alapján nem jó csak lyapó gépekhez

holnap mennek otiék..megint... ha odaadod nekik kipróbálják..mondjad neki akkora sár van mint a múlthét csütörtökön .

0,5re a tréfával.. na legalább ne tetézed tovább..és jó lesz a perselyes mókahenger is.
vigázz rá... majd ird le milyeneket hajtotok az új qÚplungal....
én most egy darabig nem kivánok menni...legalább egy hétig
ha az van hogy akarsz.. szólj... skypon,küld smst ill a fészbukkon jelölj be...

mocskos meleg volt szombaton..de vasárnap is..viszont vasárnap az ismertben kentük és ott jobban öszekötöttem a feljárós lassúkat meg utazzunk kicsit hagyhüljünk részeket..ugyhogy nem volt gond a hőfokkal... szóval még 30fokban is jót mentünk
de legközelebb ilyen melegben egy 1400as hegyet gondoltam meghódíttani..
Üdv Ronis!
Pár hete beszéltünk a KTM fórumon Keihin PWK 38 karbiról,meg van még?