, már az első pár oldal megérte, most valahogy megértettem az elektromos áram alapjait
jó ez a vízszivattyús példa
), amiken nem harcoltam azok csak úgy "kiestek"
, a hosszú feljáró, meg az a PRO sziklás fellépő.
semmi extrát nem igényel utána. fent van az autón folyamatosan ,vagy ,ha van tárolóhely akkor ott van. vízrerakod és kész. nulla ft. persze ,ha autókázni kell vele a te esetben szintén nem jöhet szóba ,hiszen te ,ha az autó beindul akkor kizárólag a motor szállításról lehet szó vagy vész esetén a család szállítása.
ez olyan hogy vízreraktad elindulsz vele mondjuk lecsavarsz 10 km -t egyedül. élvezed a csendet a tájat a vizet lesed stb... itt nincs senki rajtad kívül akinek lehet vetíteni.
én kimondottan szeretem az ilyen küzdős sziklás helyeket...
az hogy merre mennél tök eseti, persze kell hozzá egy jo látásmod, de egy adag szerencse is hogy pont betalálj egy olyan részt ami járhato, és nem zsákutcás...
lehet harcolt egy medvével?
most viszont már így nem teszem vissza, le fogom szedetni a kosár átmérőből azt az 1mm-t hogy ki tudjam venni úgy is, ha csak a deklit veszem le, ezt kurvára nem értem miért így csinálták, hogy nem lehet kivenni a kosarat, ha lent a dekli, csak ha lent az egész blokk oldal
én régebben kaja-kenuztam...
kaja reggel aztán be a túrhakenuba és hajts.. a vizitelepen..dóci tanbával.. jó ez nem volt sok csak
aztán elmentem és felszedtem pár kilót..mondjuk úgy megdupláztam a szÍpségemet....
aztán kibasztak az általános iskolából..igy dócitól is meg kellettv álni ez normál esetben úgy 14 éves korban bekövetkezik..hát igy jártam...aki nem hal meg 13 évesen az utána... 14 éves lesz
na átléptünk a melletünk lévő szeol vizitelepre... ősztől pont a szezon végén kezdtem a kajak edzéseket... jó nagyokat futottunk meg fekvőtámasz..futás fekvőtámasz felülés
jött a tavasz...már úgy néztem ki mint stolcz botond...
eleinte ez nem is volt baj..de úgy 10edjére már azért kezdett zavarni..aztán egyszer csak elindultam mentem vagy 10 métert és ...na akkor ott kiszáltam .. ösig nem is mentem a telep könyékére...ősztől megent jött a futás meg edzés...rájöttem nem is a kajak kell csak a kaja meg az edzés..jöttek a sportok de a judo az volt ami megfogott meg a kick box..de ott is mondták lábat ne is használjam csak a kezemet.. azzal is laposra lehet verni az ellenfelt...mert aki olyan lassan emeli a lábát mint én az inkább hagyja a földön és csak kalapáljon kézzel.
ugyhogy enyni volt az én sportpályafutásom naggyából..persz a súlyzózás az megy 20éve..az jó mert nem kell hozá tás(akár csak a bimbizéshez sem
ezért akarta mez a kajakot is..mert azért mikor nyarlani voltunk a sima túrha kajakokkal jól elevickéltem .
bebringázok szegedre..megkérdem hogyé tárolják a kajakot valamelyik vizitelepen...és ha nem valami horror összeget akarnak kérni akkor lesz kaja-kolás.
mert jól mondod szali az kocsi az a motornak és a családnak van fenntartva ..szutyok kajakok azok nem mennek bele csak amíg ki nem szállítom a minek kocsikázzak ha bimbivel is ki tudok menni a vizitelepre.. az legalább olyan hasznos mint a kajak. ha nem hasznosabb.
de 150ezerért nem veszek valami vackot..z hogy magamra csináltassak azt meg végképp nem...nem öltöny ez..én meg nem akarok olipiai bajnok lenni....az én bringám