Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fidgyu.
én régebben kaja-kenuztam...
kaja reggel aztán be a túrhakenuba és hajts.. a vizitelepen..dóci tanbával.. jó ez nem volt sok csak 3-4 év
aztán elmentem és felszedtem pár kilót..mondjuk úgy megdupláztam a szÍpségemet....
aztán kibasztak az általános iskolából..igy dócitól is meg kellettv álni ez normál esetben úgy 14 éves korban bekövetkezik..hát igy jártam...aki nem hal meg 13 évesen az utána... 14 éves lesz

na átléptünk a melletünk lévő szeol vizitelepre... ősztől pont a szezon végén kezdtem a kajak edzéseket... jó nagyokat futottunk meg fekvőtámasz..futás fekvőtámasz felülés meg ezt össze vissza...
jött a tavasz...már úgy néztem ki mint stolcz botond... csak mikor bele kellett ülni ebe a redvás kajakba..már a ségnél felburultam.. .
eleinte ez nem is volt baj..de úgy 10edjére már azért kezdett zavarni..aztán egyszer csak elindultam mentem vagy 10 métert és ...na akkor ott kiszáltam .. ösig nem is mentem a telep könyékére...ősztől megent jött a futás meg edzés...rájöttem nem is a kajak kell csak a kaja meg az edzés..jöttek a sportok de a judo az volt ami megfogott meg a kick box..de ott is mondták lábat ne is használjam csak a kezemet.. azzal is laposra lehet verni az ellenfelt...mert aki olyan lassan emeli a lábát mint én az inkább hagyja a földön és csak kalapáljon kézzel.
ugyhogy enyni volt az én sportpályafutásom naggyából..persz a súlyzózás az megy 20éve..az jó mert nem kell hozá tás(akár csak a bimbizéshez sem )
ezért akarta mez a kajakot is..mert azért mikor nyarlani voltunk a sima túrha kajakokkal jól elevickéltem .
bebringázok szegedre..megkérdem hogyé tárolják a kajakot valamelyik vizitelepen...és ha nem valami horror összeget akarnak kérni akkor lesz kaja-kolás.
mert jól mondod szali az kocsi az a motornak és a családnak van fenntartva ..szutyok kajakok azok nem mennek bele csak amíg ki nem szállítom a minek kocsikázzak ha bimbivel is ki tudok menni a vizitelepre.. az legalább olyan hasznos mint a kajak. ha nem hasznosabb.

de 150ezerért nem veszek valami vackot..z hogy magamra csináltassak azt meg végképp nem...nem öltöny ez..én meg nem akarok olipiai bajnok lenni....az én bringám racsnis és nem szalajtós
Gecsa, hálás köszönet a könyvvért , már az első pár oldal megérte, most valahogy megértettem az elektromos áram alapjait jó ez a vízszivattyús példa
ma motorozni kell... kellemes szél lengedezik...
Ricsi, a vasárnapról is csináltál és az még töltődik?
Bevallom őszintén van egy rakat hely, ami már nem is rémlett, csak most hogy megnéztem a videót(köszi érte ), amiken nem harcoltam azok csak úgy "kiestek"

Vasárnapból is csak az rémlik, hogy elhagytak , a hosszú feljáró, meg az a PRO sziklás fellépő.
Csak nem öregebb lettél?
Ne is törődj vele, menjél strandolni, jó bulizást és ünneplést
Jó reggelt!
köszönöm.
kayakozni tényleg jo dolog, igazi természetközeli relax..
jo reggelt

Viktor K1-be... na az jol nézne ki..
viktor.
a kajakozást nem neked találták föl. teljesen más gondolkodást igényel mint amivel te meg vagy áldva. amúgy nem drága. egy pk1 es újonnan pont szatymazon a pola kajaknál 150 ezer ft.egyedi rendelésre.
egy közepes k1 es is kb ugyanannyi. abba bele sem férnél ,arról nem is beszélve ,hogy nagyot néznél milyen béna is vagy valójában semmi extrát nem igényel utána. fent van az autón folyamatosan ,vagy ,ha van tárolóhely akkor ott van. vízrerakod és kész. nulla ft. persze ,ha autókázni kell vele a te esetben szintén nem jöhet szóba ,hiszen te ,ha az autó beindul akkor kizárólag a motor szállításról lehet szó vagy vész esetén a család szállítása. ez olyan hogy vízreraktad elindulsz vele mondjuk lecsavarsz 10 km -t egyedül. élvezed a csendet a tájat a vizet lesed stb... itt nincs senki rajtad kívül akinek lehet vetíteni.

ha mégis meg akarsz tanulni,javaslom egy eldugott nem strand részen próbálgasd mert szét fognak röhögni, mivel másodpercenként fogsz beborulni. az pedig nagyon vickes lesz. de szerintem inkább maradj meg a motorozásnál.
Sok Boldogat!Még vagy 100-at

Remélem azt is elleste mindenki Jarvis mestertől , hogy nem kell szopni a fellépőkkel, neki az oldalfalnak majd vissza kanyar, sőt rengeteget a falon ment, ő volt az egyetlen akinél ezt láttam
ez dejo kis házi video... van benne harc rendesen..
nekem még az tetszik ebben a vidiben hogy lehet látni a profiktol azt a kis triálos trükköt hogy néha mielött elndul csak rálő egy picit kuplungal hogy érezze van-e hátul tapadás, vagy elrug, plusz csinál olyankor egy biztos pontot a keréknek, naon picit vissza engedi, és ugy indul meg...
Walker is ezt csinálja végig a sziklás patakosban Appetizer...

http://youtu.be/XOSNUCjJN_8
Ez jó,mindig kicsit feljebb megy a nyomon.
http://youtu.be/cw7V2xtGd50
ez fasza hely... én kimondottan szeretem az ilyen küzdős sziklás helyeket... az hogy merre mennél tök eseti, persze kell hozzá egy jo látásmod, de egy adag szerencse is hogy pont betalálj egy olyan részt ami járhato, és nem zsákutcás...
Jarvis doppingol tömi magába a sok energia pótlót
http://youtu.be/E2xzXZxfOTU
RBR2012 Jarvis befutó
http://youtu.be/n_Hy734BcIE
lehet harcolt egy medvével?

Ez egy jó esettanulmány számomra, hogy 2T vel is lehet finoman kis gázokkal haladni

Köszi a videót, fajin
én nem uszok a strandon, csak áztatom a testemet ,és ismerkedek a vizipisztolyal..
Jó estét!
Ki merre menne?
http://youtu.be/qmfy0AtE4Z4

Kimentem ma zorrót vájni a hegybe, de beletört a csákányom
A motor kuplung megint beszívatott így szétkaptam, már tudom mi baja volt/van, javítható simán, csak megint bonthatom le hozzá az egész kuplung oldali deknit most viszont már így nem teszem vissza, le fogom szedetni a kosár átmérőből azt az 1mm-t hogy ki tudjam venni úgy is, ha csak a deklit veszem le, ezt kurvára nem értem miért így csinálták, hogy nem lehet kivenni a kosarat, ha lent a dekli, csak ha lent az egész blokk oldal
hály. na ebből a strandolásból ennyi bőven elég.
usztam 500métert de utána már csak a nap szivta a testem... nézem ezeket a kajakokat de nem akarok 100ezret rászánni nekem valami egyszrű kell.. meg hogy valahol tárolni is kellene..mert bebringázok 18km utána 1-2óra kajak meg megent 18km haza..az már időtöltésnek lyaú.

bár egyenlőre a bimbizés is megteszi.

az első 3 az viszonylag sokat tologatott..de sétáló jani az már nagyon franyecul megoldotta meg csabi kalippó is..maci fája is...