az új fajta hűtőre tettük ami 2008tól van,de lehet ugyan ez menne az előzőekre is,nem tudom, azt sem,hogy 2T-4T közt lenne különbség,sztem nincs, gyári csomagolásban gombával,popszegeccsel együtt
Volt egy ilyen rész is, csak már el is felejtettem, kiültem hátra és végigszántottam a buckákat ez még indulás után volt közvetlenül az hiszem. http://youtu.be/L-Q6odfUagE
ktm nyiregyháza most hoztak egyet 25ezer cakli pakli mindennel! új! a 300xcre is vasárnap tettünk fel egyet,kellett is! bencsiknél is van új, ott is 25...
visszaolvastam...volt itt minden, jó kis adok-kapok...
mindenki jót hajtott...na mi is! zoozee a 13as 300xc isten király egy motor, szeretem a 250esem,de az a 300 az akkor is 300ccm... voltak szép felmenők amin a cimbi elsőre felment ,másik ismerős ugyan azzal a motorral csak 2012es,nem sikerült...pedig ő volt a vezetőnk...szívtuk is a vérét... a 250et vagy 8adjára sikerült felküldeni a tetejére,büszke is voltam magamra,már fel akartam hagyni a meghódításával,de elkaptam a fonalat és felverettem! 75kmt mentünk több átkötő szakasszal,de a próbáló helyek elég komolyra sikerültek a vasárnapi menetnél, jó kis köves patakfelfelé,olyan mint rikiék amin lefelé ereszkedtek,csak mi olyasmin felfelé...igaz nem volt hosszú,de volt tili-toli a rezó horpadási csak gyarapodtak a hétvégén,ideje lesz csinálni rá egyet,ha már megjött a rezóvédő is,ne basztassam össze a következőt...
gratula a Jarvis srácnak a RBRért!
Rikiéknek köszönjük a képeket,és a videókat, majd folyamatosan követem!
na kész lett a szar. megnyomtam 6 bárral a kuplungot fent megbontottam a csövet a karnál. semmit nem eresztett! mondom ez jó. ja egy vödör vizben volt a vége az alsó munkahenger csövel együtt.... a felső kis dugattyut cseréltem ki végül kompletten egy ujra ami két karmantyús. az enyémen egy karmantyú volt és egy gumigyürü. szóval megkapta az uj dugót fentre. és összeraktam. majd (u10 hikomol hidró) olajat találtam. azzal felnyomattam alulról. baszkurálgattam ütögettem rezegtettem még amig mini levegők jöttek fent aztán még egyszer rápumpálásossal is megnyomtam fentről. és semmi levegő. megforgattam megrázogattam a munkahengert és felcsavaroztam a helyére. bevittem az erdőbe és fél órát kapirgáltam vele egyhelyben míg fel nem forrt. jó lett. remélem így is marad a buzi. különben felgyujtom a japánfesztiválon.
Medve hegyen lefelé
Mi felfelé mentünk, az alján kettévált a csapat, hobbisák mentek az apró köves patakban felfelé, mi meg elindultunk itt.
Jól kezdődött, dombnak fel,majd 90fok vissza oldalazva rá a hegy másik oldalára majd ott vagy 60cm es szikla fellépő
Eleje felment, de a hátulja beakadt, Police men volt a segítő, nem tudom hogy mit is csinálnak a motor seggével, de olyan könnyedén fellépett a segge úgy
Innen végig ziki zaki felfelé, de nem az a kezdő napon lévő sima íves, itt rendesen szögben kellett forgatni
Motor eleje libegett rengeteget míg irányba álltam és onnan elindulni, na a kuplung ezt se nagyon szerette éreztem is már többször hogy hajt a gané amikor nem kéne, feljutottunk az első lépcsőre, na ott elgondolkodtam hogyan tovább, sőt, lélekben már bajban voltam. Mire összekapartam magam Ricsiéket már fel is húzkodták. Akkor nekiindultam én is, és itt volt az első olyan pillanat, amikor csodálkoztam, hogy a picsába jöttem ide fel ilyen "könnyen". Volt egy 180 as vissza zorró, ott segítettek a farát irányba rakni, nem kellett pakk-pakk az elejét, de mivel túl nagyot kellett volna ott emelni, így sokkal biztonságosabb volt
Ezen rész után jött még a szikla, ahol kibújik a medve egyik Román srác aki már fent volt, hülyült is hogy ő a medve. Felmentünk végül itt is, de elég necces volt, nem tudom a többiek hogy voltak vele, de arra koncentráltam elsősorban a fara le ne csússzon a nyomról. Több helyen itt is segített a kilövöm magam módszer, nyomban lévő fellépők, stb. Lehet ez 2T nél működik
Itt volt még harc bőven, volt idő pihizni.
Csak kész szubjektív tanács, ne menj a végén, mert nincs idő pihenni, utolsó felér, indul a csapat...illetve ne menj olyan után aki beakad előtted, vagy kellőképp maradj le.
Rengeteget szívtam ilyen miatt, amikor megálltak előttem egynyomosban és olyan lehetetlen helyen kénytelen voltam megállni, ahonnan helyből elindulással szoptam rengeteget
zozi..te is ittvagy mesélkélj milyen minden nap más új verdával hajtani... meg állandó kölcsönmotor.. te is szaliszindrómában vagy..hogy öreg a szarod és nem is mész vele inkább?
vagy szerelni kéne de nincs jó szerelő ismerősöd ?
Szevasztok pöcsösök! Mi a helyzet erre felé? Ezer meg egy napja nem jártam már itt Kéne lassan valami motorfélét beszerezni, mert kezdek már meghülyülni. Talán 3/4 éve motoroztam utoljára
Az összes visszafordító zorró lefelében leszálltam, kézzel a seggét irányba és úgy tovább, nem vállaltam be a véletlenül átborulok és zuhanok 20m-t esetet, láttam ugyan hogy csinálják a Románok, simán elsőfék be, és pici rúgókkal a seggét irányba tette.
Volt pár hely, ahol tériszonyom volt nem is néztem lefelé, inkább jobbra a hegy felé mellettem.
34 e. afasan
ez hogombaval tartoval egyutt van?
Erre a légszűrő tisztításra már nem is emlékezem, itt urgrabugra volt, ahol meg kamera off, ott kezdődött a neheze
http://youtu.be/kKk2kpIJXGI
Itt nem volt különös, egyszer elkavartam két felé ment az út, igaz egyik elég sűrű volt, de sose lehet tudni inkább bevártam egy román srácot
http://youtu.be/L-Q6odfUagE
mindenki jót hajtott...na mi is! zoozee a 13as 300xc isten király egy motor, szeretem a 250esem,de az a 300 az akkor is 300ccm... voltak szép felmenők amin a cimbi elsőre felment ,másik ismerős ugyan azzal a motorral csak 2012es,nem sikerült...pedig ő volt a vezetőnk...szívtuk is a vérét...
gratula a Jarvis srácnak a RBRért!
Rikiéknek köszönjük a képeket,és a videókat, majd folyamatosan követem!
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://youtu.be/aQmhsgZR664
Mi felfelé mentünk, az alján kettévált a csapat, hobbisák mentek az apró köves patakban felfelé, mi meg elindultunk itt.
Jól kezdődött, dombnak fel,majd 90fok vissza oldalazva rá a hegy másik oldalára majd ott vagy 60cm es szikla fellépő
Eleje felment, de a hátulja beakadt, Police men volt a segítő, nem tudom hogy mit is csinálnak a motor seggével, de olyan könnyedén fellépett a segge úgy
Innen végig ziki zaki felfelé, de nem az a kezdő napon lévő sima íves, itt rendesen szögben kellett forgatni
Motor eleje libegett rengeteget míg irányba álltam és onnan elindulni, na a kuplung ezt se nagyon szerette éreztem is már többször hogy hajt a gané amikor nem kéne, feljutottunk az első lépcsőre, na ott elgondolkodtam hogyan tovább, sőt, lélekben már bajban voltam. Mire összekapartam magam Ricsiéket már fel is húzkodták. Akkor nekiindultam én is, és itt volt az első olyan pillanat, amikor csodálkoztam, hogy a picsába jöttem ide fel ilyen "könnyen". Volt egy 180 as vissza zorró, ott segítettek a farát irányba rakni, nem kellett pakk-pakk az elejét, de mivel túl nagyot kellett volna ott emelni, így sokkal biztonságosabb volt
Ezen rész után jött még a szikla, ahol kibújik a medve
Itt volt még harc bőven, volt idő pihizni.
Csak kész szubjektív tanács, ne menj a végén, mert nincs idő pihenni, utolsó felér, indul a csapat...illetve ne menj olyan után aki beakad előtted, vagy kellőképp maradj le.
Rengeteget szívtam ilyen miatt, amikor megálltak előttem egynyomosban és olyan lehetetlen helyen kénytelen voltam megállni, ahonnan helyből elindulással szoptam rengeteget
A hegyi ember nem néz le
vagy szerelni kéne de nincs jó szerelő ismerősöd
mi a szitu..rég irtál ide.. há irjál már te is valami faját..mert most mindenki nagyon fajákat irogat.
motor milyen lesz gasgas ec 300..250..125..50
Volt pár hely, ahol tériszonyom volt