Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a
169348as irás...már irtam ,déw figyejjé lyobban: romániát csak az alföldiek tudják egyből..a déenesükben van. az egyel több áthozott kromoszómában...a mutáns csongrádmegyeri gén.
ugy csináltam ahogy leirtad. de kurvasokáig gondolkozik a gép én meg nem várok ennyit. inkább lemegyek én is a STRANDRA KAJAKOZNI meg nézgélődni.
Vigyázz mibe dugod , be ne szoruljon
na elmegyek megnézem mire megyek a strandon a görcs ujjamal..

idézet: "de egyszer érdemes elmenni megnézni előtte, hogy még is miket kéne oda megtanulni "
persze ,készülni mindenhol lehet mindenre...

erröl most az jutott eszembe mikor pár éve az olimpián valami kis afrikai ország benevezett egy uszot, aki a hotel 25 méteres medencéjében gyakorolt, az olimpián meg szegény kis hiján bele fulladt az 50 méteres medencébe...

meg mostani RBR-en Achilles a görög enduros, aki benevezett EXP single-be és nem tudott végig menni a prologon ezért már kapott 20 perc büntit, aztán a következő 2 napot 21 ora alatt csinálta meg... valoszinü ő playstationon készült RBR-re..
most akkor menjek ki a sukliba és verjek rá egyet a farkamra a kisbaltával...hogy azon is nőjön ilyen csomo... és a csajom örüljön...?
Szépen néz ki a csajod lehet örülni fog neki
Stopi, félreérthető voltam
Úgy értettem, máshol is meg lehet tanulni azokat a technikákat, amiket ott alkalmazni kell tudni, ha szikla jött, vagy fa jött, patakmeder, ott is ugyanaz volt a technika, az tény, hogy jóval meredekebben s igen ez sokszor okozhat gondot, ezért kell zorbább helyeken gyakorolni
Az is nyilvánvaló ott a legegyszerűbb megtanulni, de ezt is írtam
viszont arról senki nem győz meg, hogy máshol nem lehet készülni román hajtásra, csak Románban
Jaja , hat 80 % ban romaniacs nyomon mentunk !
amugy ez ilyen lélektani hadviseléses enduro... aki tuléli Viktort az életben marad... mert egy cukormacko azért..
Szivesen maskor is ! Ja , hat meg kelett orokiteni a faradsagot ...
az tutti Viktor elvitt volna az összes mumus feljároba amiket ő már fél szemmel is megcsinál a tetején fél kézzel integetve
DEW!
Egy alakalom után nem írhatsz ilyet hogy nem Románba lehet megtanulni románt!
Ez a hely itt gyakorlatilag ideális volt!
Fogott a gumi mindenhol és nem voltak legyőzhetetlen akadályok!
Hohó de itt minden ideális volt ismétlem!
A zarándba ha mentünk volna,az életedért könyörögtél volna velem együtt,jól tudom!
sziklás patak az lenne itt a Mátrában bőven, de abban igazad van, hogy nem lehet benne menni, s nem azért, mert járhatatlan, hanem azért mert fent van tájvédelmin

Egyébként hasonló volt a talaj ott is, mint erre felénk
ujjam milyen faszán bekanyarodott.. ezután egész komoly G-pontokat fogok elérni vele... a kanyar ujju ember..
elárulom nem fog menni..

merthogy nálunk nincsenek olyan sok sziklás patak amiben lehet menni...sajnos..
Ő az egyik srác, aki ott volt velünk
Piszok jól megy
pont ez az egyik bajom, már hámlik Nem igazán értettem mitől is lehet, de most hogy így mondod

Tényleg nem volt még ilyenem sose, de majd összehozom már errefelé is, keményíteni kell a pályán és nyújtani az időn, amit menni szoktam.
látom megmérgeztétek az embereket..
Dew elárulok neked egy műhely titkot...

most a buzik és ferde hajlamuak ne figyeljenek..

nekem az igazán extrém endurozás az amikor napvégére, vagy második nap végére a seggem partját kidörzsöli véresre, és este be kell kennem fullon niveával
na ilyen dolog eddig csak romcsiban történt... szoval ez nálam egy mérce..
Isten hozott a fórumon
Látom megtaláltad a kedvedért készült fekvős képet

Köszönünk szépen mindent nem tudom mikor lesz, de nekem idén már nem valószínű, messzi van nagyon
kovetkezo romania tura mikor lessz? tervezzetek es irjatok , hivjatok ....
jézusom, ne biztasd az örültet...

ez kb olyan mint állatkertben is ki van irva nagy betükkel hogy a vadállatokat etetni tilos , meghogy a ketrecbe nyulni tilos ilyesmi..