Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te akkora hülye vagy bammeg,keresve se lehetne találni ilyet
reggelt
stét
ez bunkóság volt...
törölte is a modorátor.

amúgy meg a kilegózott kuplungot műár megcsinálta...de már most..most tényleg, és barátkozsólag hatottunk otinál a fekete mosóban
ugyhogy szent a béke .
bocsánat szali is ott volt de ő csak a reggeliért jött ki a rántottát csak a kisrezsón szereti megcsináltatni..picipézből meg vót... ..meg a jó társaság miatt. már nem magamra gondolok mondom JÓ társaság
nagy R nyiregyházi...
most hétvégén ketten voltunk..2 nap full hart(hahaha.. )hard
na ő betudna vinn a maci a málnásba
megkerestelek
mér.. vannak itt vér profik?
hol?
itt inkább csak vér..szomjasak..vannak
meg vércsupakabrák
ok koszi ,nem gond,errefele 35 e. t mondogarnak erre,mondjuk a 4t re
a héten megpróbálom neked elintézni,kicsit hosszúak mostanság a napok...szal várj egy picit
keress meg Gabi! adatlapon van email...
ááá dehogy...ELADÓ SM SZETTET KERESEK tisztában vagyok vele,nem is vérprofikhoz szólt a kérdés,,,nem lesz más,jön ki a motor velem külföldiába
szóval spy
inkább keress személyes ismeretséget..mert az ilyen agrassziv ..de ügyes gyerek, könnyen kivisznek a hegyben.. de könnyen ott is hagynak....oszt hazajönnek szemrebbenés nélkül.
szali meg maga a segitő kéz...
úgy tud szitkolózni...ha valaki belassítja mondjuk 3 három feljáróban beszópás után...kicsit ordit kicsit bedurcizik és jön a szöveg...
óóó inkább jötem volna egyedül akkor már el i mentem volna haza mert egy szar horgászás is jobb mint ez a bénázás itt..minek jöttem ki . .. .
bálintgazda az még nagy kisérgető...
az utolsó együtt hajtáskor is talált egy embert a hegyben, egyből csábitotta..persze szegény csúnyán benyalta velünk(mert bálint úgy meg mint tévhit lályt én meg mint csabi kalippó...aztán egyszer csak elmaradt...egy feljáró aljában

szóval itt sokan csábítólag hatnak..aztán meg..a soha viszont látásra...és ez nem szép...
Abbol a 25 e. forintos ventill szettbol vennek egyet,tudsz intezni?
utánfutókat szali válla.

ö nagy ismerkedő.. a románokkla is egyből bratyi volt.. csak megharagudott mikor lebombázta ..lenullázta az új haverja a motorjáról az első fékrendszet mindenestől...

én inkább egy jó motorozás kedvért csak ismerősökkel megyek...
nem tudok szakitani időt, csak jó hajtásokra ...szali is ezért haragszik rám...dehát ez van
Szia! Mi lett vele? nálam szerintem van, de lehet hogy akár javítható is!
na megjött a gabesz féle hyde predator védő... kösz gabesz a 3hónapos vackodat jó... tudom,féláron mint az új,nincs is ezzel baj, tenk jú so mács! ha lesz időm majd felteszem...és ha akkro nem smakkol valami majd akkor fogsz csuklani
nyír2háza...de ha ugyirod,h Nyíregyháza akkor tutibbb(mellette,de azt ugysetalálod )
ez igaz.. idegenekkel jobb mmint például gyagyásokkal..lególandosokkla.. nyüszitós panaszkodósokkla..hogy ez egy szar meg igy szar meg úgy öreg...az ilyne mért nem vesz újat....nincs lé.. akkor ne pamszkodjon oldja meg az öreg szarral... ill ha nem legózik hanem szerel akkor az öreg csótányok os szépen muzsikálnak.
persze hogy van...
de hol lakol?
pl hmv hely.. debreszen...
vannak kkfélegyházi ismerősök is...kecskemétiek.
butapesti..30 ...okospesti 300
győri. balatoni.. kaposvári...
szóval ha nincs párod.. akkor te páratlanul jól motorozol
na ez szopás. hívd fel viktort az imád szervezkedni és a telefont sem veti meg. pláne idegennel.
hali...gáz,h idejutottunk de megkell kérdezzem,h valaki esetleg tud vállalni egy utánfutót az egyik motorozása alkalmával szerény személyemben nincs egy olyan társaság ismeretségi körben ahova tudnék csapódni,így nem maradt más választásaom,ha ebben az évezredben alföldi tájakon kívül értelmes helyen is motorozni akarok...