Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szali.. a képért örök hála.. amúgy haragudta mrád mert kibújtál a hajtás alól... de igy hogy ezáltal fényképeztél(mertt mikor hajtunk akkor meg soha )szóval a fénykép miatt meg van bocsájtva...meg ha tényleg jó lett a qÚplungod
ez egy fasza video.. azok a patakos részek... nyami de jok..
szóval a mondás úgy hangzik romániát a magyar hegyekben nem lehet megtanulni..de az alföldi gyerekeknek a szülöktől örökölt 24dik! kromoszómályik az az extrém románia .
a huszon4dik ez jön át ..nekem a huszon ötödik a szépségem lett

volna..de igy is egyel több lett úgyhogy a szépség a kŰlső szépség az kimaradt...a belsőt meg sugárzom ide a fhórumba is
figyu déw neked nem fizetnek azért hogy ezt a "romániát csak romániába lehet megtanulni" ala bálint féle mondást átird..ez ez az alap...persz máshol is lehet morotozni mi előtte négy évig mecsekeltünk...de kint kint mi lettünk a MAGYARok.. ugy motogattak ránk mint a cshúnya kabrákra...
szali féle feljáró..amit az elős hajtáskor mutattak nekik...hogy ök ott még sohasem jutottak fel..szali meg ...ránézett és felrongyolt...
na az a hely az nekik1,5 év múlva is!a zarándok helyük volt...!
emléksze szali..mikor mircea kisért minket a tutiba... azt mondod óóó ez az a hely ahol tavaj megmutattam neki...
na ott a 3om magyar oti szali meg én... odaáltunk (a sorba nelőre engedtek..mert ezek ott vertek tábort) és szépen mind a hároman...elsőre feléptünk...
na onnan lettünk mi..ezek a magyarok . .
a hely nem volt szar ezek ott dobálták vissza a motorjaikat mint a méreten aluli süllöket a lyaú horgászok.
Nem volt por , látnád a légszűrőmet de sok helyen tényleg nem volt, csak az átkötőkben, meg sok fenyvesben ahol lehetett igyekeztünk a fűben menni, nem porolni
Hát igen, elkúrtam a videó beállítást, nem kicsit
hihetetlen jó hogy semennyi por nem volt...bakker ez azért látszódik tisztán..a déw féle videók kissé homaálossak
Te szerintem pályát tévesztettél
Vannak emberek, akiknek súlyos pénzeket kifizetnek azért, hogy kinyögjenek szlogenokat, ami ömlik belőled itt a fórumon,
nézz utána és válts szakmát
szali..a cé meghajtót illetve az asztalod nem jön át az internetten..nagy asztalod van kis ablakkal...
big téböl little vindóz

figyu ezt a képet is kérem a fészbukszra.
azt ird alá ettől a csávótól szoktunk vezetést kérni ha zarándolunk...képzeljétek akkor mi milyen debilek..debilik vagyunk.
szégyellem is magam miattatok..lyaúarcú gyerekek....
ezt nem lehet kikerülni ez az A nyom..Az A nyomorékkoknak
Motorozás szempontjából 1.oszt, de lehet nem laknék ott

A mondásodat kicsit korrigálnám"Romániát csak Romániában lehet megtanulni" ott könnyebb kitanulni, de meg lehet tanulni másutt is azokat a technikákat amiket ott alkalmazni kell, de egyszer érdemes elmenni megnézni előtte, hogy még is miket kéne oda megtanulni
Keresnem kell errefelé meredekebb dolgokat így belegondolva, amiken itt megyek még az exrém szakasz is lópikula ahhoz képest, mert nem meredek, ott hasonlóak vannak, csak jóval meredekebben és hosszabban
Hálás köszönet az emlék videóért és az útért is
fasza helyek vannak arrafelé... mennék most rögtön...sőt a legfaszább lenne ott lakni..
Süti csoki KÁVÉ egy kis chips és akinek van türelme az nézze.
Nagyon hosszú de nekem ,nekünk emlék!
http://youtu.be/HUCUk91abyo
Nem hiszem mert tegnap dobtam össze,csak lehet a részletét.
Amúgy mindegy is
Akkor egy másik
http://youtu.be/pcCmWhGHOZU
ezt már multkor Dew felrakta.. amugy rohadt jok ezek a hegyi állat ösvények, ezeken terelik az állatokat fel-le a legelőre..
és milyen kedves, figyelmes, segitőkész , csöndes halkszavu...

amugy bárkinek veszek egy nagy tábla milka csokit aki Viktort meg tudja szakitani dumálás közben...
Ahogy indult a napunk szombaton
lehet...
tipikus muveszleleknek tunik
Egyszerre csak egy dolgot tudnak a férfiak
na menjetek a picsbe... pont ittam a kávét és majdnem mindet kiköptem... most törölhetem fel az asztalt
Ha kitallóztad a képet, akkor kell még a megnyitás gombra katt,
s fontos hogy ekkor nem fog megjelenni a kép, csak az útvonala, hol is van, a kép a fórumon csak akkor jelenik meg, miután a hozzászólást elküldöd.
Szali kérésére jön a kép:)
Böngésző függő a dolog, hogy is jelenik meg, azért raktam be több képet.
Amikor új hozzászólást kezdesz írni,
ott van alatta ilyen szöveg "kép(ek) beszúrása saját gépről:"
De csináltam neked képeket, a pirosan karikázott gombra kell katt, majd kiválasztod a képet a kövekező ablakban és ott a megnyitás gombra katt, utána már csak a hozzászólás elküldése gomb.