Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy ha már témánál vagyunk itt a világ térkép is....

én arra lennék kiváncsi hogy csinálták a felmérést? megkérdeztek minden országban ezer kurvát? mondjuk ők tutti hitelesen el tudnák mondani...
na joreggelt...

startlapon volt kint mint hir...még a forrást is oda vágták honnan ollozták ki a cikket nehogy azt higgyék az emberek hogy a cikkiro találta ki...

szakadtam rajta...amugy szerintem kamu, gondolom a románokat nagyon nem szerette a cikkiro hogy 12 centist adott ,,,

kérdésedre válaszolva...persze ...igen..
bálint ezeket a térképeket meg gondolom olyan biztatásként kaptad a nagyonkisfütyijűek csoportfoglalkoztatásáról jövet ...
ez a motorod telója

morgenny
Ronis,

NAGY vagy és hiszek neked családomban komoly méretek vannak.

vasárnap mocizás ?
Jaja persze!Csak szeretnéd!
Ez nem mosás! Ez csak az áztatás része! Jól beáztatja,aztán majd csak ezután fogják mosni!
hantaboy...

lehet azért lett ilyen ezt a statisztikai térkép mert ilyen bemondásra csinálták...aztán a magyar palik mind behazudták a 22-25 centiket....
Az enyim 22/6.5 Egy buzogány
figyelj jimmihendrix... itt van neked a tutti motor moso verzio.. igazán hááárdos...

http://www.youtube.com/watch?f...
mondjuk ismerve viktort ez hihető.... akkora fűtyi...

bocs vik de ezt muszály volt... tudod a hangok a fejemben
na itt van nektek egy europai pénisz térkép ami szerint nálunk vannak a legnagyobb répák...
Nem tejet ad az bazzeg,hanem túrót!
Hogyan lenne nekünk kecskénk? Nem vagyunk mi olyan gazdagok! Egyszer volt állatunk,mikor a szomszéd csirkéje átszökött hozzánk.Az se sokáig volt,mert a tábortűz fölött végezte nyárson!
Hát nem fejed a bakkecskét? Egy csöcs van a tőgyin,de annyi tejet ad,nem bótba kéne menned,hanem árulni
Dehogy baszom be,még használnom kell,mert nincs itthon tej!
Elviszed egy folyóba azt bebaszod,tárolni sem kell,jövőre meg tiszta is lesz
Ami rajta van,azt még egy orkán se szedné le! Egyszer lusta voltam bevinni a mosóba,és megpróbáltam itthon slaggal leveretni.Teljesen esélytelen volt! Verettem vagy fél órát,de kutyafasz se jött le róla!
Amatőr,nem kell lemosni,kiteszed,reggelre tiszta víz,mész vele egy kört a szél meg le is szedi a sarat ennyi
Azon gondolkozom,le kellene mosni a motoromat,hátha vasárnap elfogy itthon a kenyér,és hirtelen el kell ugranom a boltba!
kistérségi boltba járos jimmihendrix...
Estét bélák!
bocsáss meg hogy kihagytalak ... irtam hogy jo, és ha akarsz gyere...
ez mekkora kutyaszar...
ja.. klein Lebensmittel mellett koca kis kör... tejért parizerért..