Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki fékezik, az fél:-)

Ő már most átlátja.

Vagy papír boltja,azért mondta a ceruzát meg a papírt!
Marha! Vizuális típus vagyok,és most elképzeltem dew motorját ami úgy néz ki,mint az uszodakorlát.Áll a műhely közepén és vereti körbe álló cerkával a falakat,közbe nyomkodja a laptopot!
Perselyeztesd meg nyugodtan, nem fogod érezni a különbséget-arra amire te használod.

lehet megdöbbentően hangzik, de a gyári dugók a legjobbak. Gondolt meg, egy utángyártott dugó mikor szétment volna a motorodban. Ne ülj fel a kovácsolt vertex és társai mézesmadzagjának.

A japánok voltak a legjobbak az elmúlt 40 évben, kétűtemű versenymotor tervezésben, gyártásban és kivitelezésben, bizonyítottak. Hány 80-as évekbeli nemjapánt látsz versenyeken, vagy vasárnapi hobbihasználatra?

Ennek tudatában vásárolj motort és alkatrészt is.
Itt ilyen gond nincs,má nem érdekel,csak arra figyelek,neki ne legyen baja Amikor már akciózik akkor mehet kifele
De Ferinek festék nagykere van és most válság idején legalább DEW fellendítené a boltot
A laptopja is kék lenne sőt hupikéktörpendúrós várost csinálna,úgyis erdő mellett lakik
Ha megfogadná,strandkékre festene mindent
Ilyen írjon ceruzával dolgokat ne írjatok neki,mert komolyan veszi azt álló cerkával firkál majd mindenhova
Látom már most olyan tempót megy,hogy kell nenki a kormánygátló!

Én múltkor adtam a gyereknek egy 10-es kulcsot,mondom azzal úgyse tud sokmindent csinálni.Mire észbe kaptam,leszedte a bicikliről az összes fékpofát! Fülig vigyor volt és csak annyit kérdezett,apa ügyes vagyok? Mondtam hogy nagyon ügyes,de most elég volt a szerelés,tegye le egy kicsit a kulcsot!
Ha dew minden szerelésnél jelölgetne kék festékkel,egy hét alatt elkenegetne egy 5 literes neoluxot!
Nemzetközi férfinap...ma!csak úgy szólok....

ma mindenkit agyon kefélhetünk.... ?
Dewed Ő sem parázik "apa te pihenjél,majd én összerakom"
a gyár is meg a könv is 0,4 - 0,5 ir elő.
eddig 1-50 be kevertem. most 1-45 ben lesz
a másik hogy a henger nagyon szépen szabályosan kopott.
állitolag 70-el mar dugot kellet volna cserélni.
A dugónál nem előny a sok üzemóra.

Mivel a versenymotorok ezen alkatrésze sincs túlméretezve, az égési végnyomás, kompresszióviszony meg a nagy teljesítmény érdekében magas a kettő kombinációja véges életűvé teszi a motorkerékpárod legfőbb alkatrészét.

Előbb utóbb jogában áll elrepedni, annak minden hátrányával.

Ezen túlmenően a kopott dugó verődik a hengerben, amit leveri a nikasilt. Nem nagy hátrány az extrém endúrónál a vashüvely, de ha jó a nikasil érdemes rá vigyázni.

Tudom, hogy nem kizárólag a hangulatodtól függ a csere, de még most a legolcsóbb. (és adjál hálát a tervezőknek, meg a szerencsének, hogy idáig elment, baj nélkül)

A helyedben néznék egy használt, gyári szerelésű bontatlan rm blokkot valahol a világban.
Mindegy abba a szarba mit teszel,hüvelyeztesd meg,a légszűrődet meg tanuld meg mosni normálisan,meg normálisan betenni.Az olaj meg elég egy repsol 2t competition arra amit művelsz vele.A szar váltóolajad,meg jó a láncra,azt ennyi
Dew, 1 ceru, vezes egy listát az alaktrészekröl s pipáld ki ha nem huztad meg, dupla ellenorzés. gyárakban megjelölik kék festékkel.
Nálunk az asszony megy vissza folyton,hogy bezárta-e a ajtót!
Azé fényképez a faszom azé,hogy a gazdiknak megmutassam a hibákat.Vakon is megy, tapintásra Ne agyalj annyit, azt akkor tudsz figyelni arra amit csinálsz Nekem az a baba,amikor csinálom azt telefon,közben jönnek is,meg a család is,meg más is,azt ne felejtsd el,hogy amit letettél a kezedből az szar előbb ki kell javítani,és ne ösztönösen tedd össze,me abbú csak szopás van.Na,majd ha ezeket megtanulod rutinból,addig te is túlleszel 2 infraktusososon,azt megy minden mint a karimám csapása

de a vertex az nem kovácsolt? Annak 0,06 ot szoktak, mert állítólag nagyobbat tágul, legalábbis így olvastam.
A henger a kuka vagyis hónolás vagy persely vagy nicasil...
de köszi a tanácsot
ma megmérődőt,
15 század a kopás a hengerben.
most kap uj dugot. s kész.
aéitolag nagyon jo allapotu a henger s a dugo is de Ronis tanácsára cserélödik, s 0,04 - 0.05 századra illesztödik a dugo - henger páros.
holnap megkapom a dugot vertex. zsir uj.
képek a regi dugorol:
https://www.dropbox.com/sh/z4q...
na akkor elmondom.az a dugó..kuka..de nem most lettaz..az már egy ideje az volt.. de most..full átégve..ez már réges rég kuka..
ne játsz vele...
végól is, mindegy mi van benne

A motorozással nincs baj, de az ilyenekkel, hogy lekapcsoltam a villanyt vagy nem, elzártam a gázt vagy nem, csapágyragasztóval raktam be a csavart vagy nem, meghúztam a csavart vagy nem, stb, ezek már nem mennek emlékezetből, mert automatice csinálom

Ha odafigyelek és miután megcsináltam, elmondom magamban, hogy ezt megcsináltam, akkor emlékszem rá, különben nem, azaz ez az egy módszer maradt, de ezt is elfelejtem sokszor
jah azt. verhetetlen..