Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs plasztikázás egyik vidin sem
Nekem ez így meg
http://youtu.be/b029j7X0j_Y
Ismét egy kis vidi:
http://youtu.be/l1Mqflfxkbo
Te ! bolond !
neked volt 2T igaz s mi lett a sorsa elmeséled ? alitolag nem kapot olajat a benzin igaz ? .... mesélj még fiam.
fetrengeni otthon szoktam s közben asszonnn simogatja a fejem, maszirozgat. söt nem sokára indulok .... van saját maszir lány aki karbantart.... havonta 1cer meg érdemlem nem ?

ami a te tudásod illeti mint mondtam zsir vagy fiam jobb vagy nálam nem kérdés... azért járok veled motorozni tanuljak töled.
most lesz regiment megint addigra remélem felhozol... zsir.
jo ok vágom....nem erre gondoltam...

egerben lakozom....
Megbeszéltem magammal is és a 2t próbát megejtem
Nehogy utána rákapjak az ízére
patyi te hol lax ? titkos ?

amúgy arra gondoltam mikor megtelik vízzel a forgattyúsház ....vagy benzinnel is megszokott ha eldugult a túlfolyó és leakad az úszó....
szóval bemegy egy liter akármi és az van amit írtam...(de ez leginkább kisebb motoroknál jelentkezik mert ott kiképzésük miatt mélyebben van a főtengely rész és mégjobban szint alá rántható a dugó...)
Jó reggelt!

Bocsi Viktor, idebasztak nekem egy csomó SOS melót
délután 2 körül talán végzek, addig nem jó a skype.
ja szóval kölcsönsztori..mert nem fizet az ember te meg akor néha mész bele mert a te pénzed áll benne...
vigázzz nagon vigázzz mit irtsz ..én két három szóból is kihámozom a történeted.hahahah

zozi..ez nem oltogatás.. ze maga a jó...indulat...mert láttuk mind a ketten mire képes a zsirÚR...szóval ez csak lyaútanáksz
hát lehet a net ....
itt (már meséltem mindíg nagy volt az utóbbi időben a baszakodás a nettel)....már nem bírtuk cérnával mert egyre szarabb..főleg esős időszakban...aztán azt igérték kiássák új kábel papparappa...azért a bajság meg eltünedezés...kiváncsi vagyok megcasinálják -e vagy szopatnak ... elméletileg még a héten de max jövö hét király lesz 20 mega 4500 huf /hó.... újabb wifi router apámfasza ...
sztem hozd el a kéttét...
azt mondták a fijjuk hogy most vasárnap csak estek keltek cereden mert nem sár volt hanem csak nyálkás...
ezért terveznek egy itteni csapatást.
Vihetem nyugodtan az nem gáz! Nem én fizettem de gyakorlatilag nálam van és csak néha kéri el a gazdája
ha nem a tiéd akkor ne vidd sehova

ja azthittem vettél még gépet
Tegnap úgy el tűntél......
Csak próba motorozásra gondolok valami helyen vele
300 xc DE NEM AZ ENYÉM!
milyenkétté ?
ez egy mekkora oltogatós ....
feri..
inkább nézd a vidiket....és gondolj bele.. zari csakis a nagygázos felárókat tudja mert mást még nem láttál tőle(patakokat sem..mondjuk azt azért mert mikor elkezdtet az első akadályon fekvést addigra mi már a patak túlvégén ittuk a redbullt meg szali szavait )
szóval.. amit nem láttál az nincs is ...mint például nikaragua...meg az északi sark....(shark. . )

ne szerejjé..ne nyújj hozzá..ott van zozi vagy demzsóti.. közel..vidd el nekik...megcsinálják..fizesd ki.. oszt ne kérdezz semmit..en akarj tundi semmit.. csak motorozzá még..150órát... a te tutymorgós stilusodban 600at azzal a henger dugó szettel

vagy...mégjobb..cseréljetek déwwedemberrel...
rémeremiksz kontra mégszétnembaszott berg
hova?
zsirferinek... hogy megszerelje .

na jó ez vick vót..
de annak meg.... szar
Addig forgatom magam hogy vigyem e a 2t-t
itt most 1000-rel süt a nap...tegnap is...úgyhogy nem is cserélek gumit hétvégére..
beszéltem most a többiekkel csak itt akarnak menni a környéken..
még a mátraikkal nem dumáltam...
hát erről beszélek.. még zozi is visszarakná úgylehet azt a 100órás dugótt...mert milyne kalimpálást látsz te azon te mocskossul hozzáértő..te blind

déw..3százért.. 2005motort..vágod .
ha én ezt tudom..komolna megtartom neked adom használatra..mint ferensz a gumit...
Ködös nyirkos szar,és hideg van a melóhelyen
na megent megirtátok előttem..mire én begépeltem ezt a 10000karaktert.