Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy nem legózik,hanem leszarja ha kimaradt!

Egy kicsit sem vagy biztos magadban! Motorozni is így motorozol,vagy ott biztos vagy abban amit csinálsz?

Tegnap volt egy srác itt vendéghajtani,na ő állt neki mindennek úgy hogy itt úgyse megyek fel,ez úgyse sikerül.....
A légrés fogalma még megy, sőt ahhoz még hézagmérőm is lenne, hogy meg tudjam mérni, de ennyi eszem nem volt, hogy a gyűrű dugó nélkül is belemegy a hengerbe

A bameg az nálad mit jelent? Sejtem nem valami jót
Ja-ja......s egri az amatőrt.....

Tényleg

Őszintén azért utálok már motort szerelni, mert ha összerakok valamit, akkor utána fél napig kattog a fejem, hogy azt vajon beraktam vagy nem raktam, s ilyenkor vagy szétveszem újra és megnézem, vagy ráhagyom, sajnos nem emlékszem rá
Most se tudom, hogy az egyik oldali dugó csapszeg "zégert" visszaraktam vagy nem. 2x vettem ki, hogy kiveszem a csapszeget meg le a dugót, de végül nem tettem, csak azt nem tudom, h 2.ra is visszaraktam-e
Mivel kint nem találom, meg a képeken is úgy nézem ott van, ezek alapján azt mondom igen, de egyébként meg lennék lőve, vehetném le megint a hengert

Nem is tudom, hogy Csika hogy legózza a telókat lehet ő is azért fényképez én tuti ott paráznék utána vajon melyik lemez maradt ki, vagy melyiket raktam rossz helyre
Ajjajjj!Van valaki akit nem annyira szeretek.Tudnál segíteni,
bocsánat sorry, excusmi szőr... kivégzésemröl azonnali hatállyal gondoskodom... kötél , golyo, vagy méreg...

1-2-vagy X.. sms-ket a tippekel a kivégzési eszközre a nulla 60 90-90-909 számra küldjék...

az sms dija 680 ft+áfa+köfa+béta+gamma.
Először magyarázd el neki a légrést ,me kimegy azt szétszedi a telót
csikusz igy jellemezte a dugodat.. ejj bammeg... ennyi oszd be...
Illatos szilikonnal csak,semmi mással
Te még csak most szilikonozod le?
leveszed a dugorol és bele tolod a hengerbe , oszt ugy...

légrés mindig van alapban 0,3... ha nem lenne eltörik a gyűrü mikor melegszik.
Nem az első,a 6. mióta számolom
Ejj,bammeg
Na akkor jó lesz veled jóba lenni,nehogy elátkozz valamelyikünket,mert akkor annak annyi!
Jó képek,kösziiiiii!
aki tud az tud.. ennyi...
Ovális a hengerem oldal irányba ott azért kokszos, az előző hajtókar elhajlott vagy a tököm tudja mit csinált és oldalirányba kopott ki a henger.
Nem méregettem már semmit, arra a pár hónapra visszaraktam még, következő menetben már nicasil vagy persely, mert ez már D-s dugó. Dugó hangja szerintem még nincs, legalábbis olyasmi mint az előzőnek, de az én fülem ehhez béna...

A gyűrű légrést hogy méred le? Ha benne a hengerben a dugó már nehéz, kívül meg össze lehet nyomni a gyűrűt, hogy összeér, nincs légrés.
Jimmy-Hendrix-Knight.. a motor féltő...

na kimegyek a sukliba és leszilikonozom a verdát, befujom gumi ápoloval, kis polir meg ilyenek, utána kiverem rá a répámat...
Nincs képem ezen a gépen a csivavámról Arról neveztek el,me mindenhova vittem magammal.Már nem él.Addig keménykedett 8 évesen,míg 2 roti 4-be szaggatta Közben ugye,tenyészettük a sólyomevő foxikat,má nincsenek Jut eszembe,az átkom fog,me meg is pusztult a szomszéd Ennyit a témáról A bull ugye az meg Őrzi a házat
Most kiscsika van,ő egy yorki,akik itt jártak azok már ismerik,me addig őrzi őket ki-be, meg míg itt vannak,mintha kötelező lenne
A lényeg, nekem is kutyáról lett nevem
Elbaszák vagy megbasszák! Valamelyik sok viagrát szed be,azt megcsinyájja a kipufogót!
Dew ez azért joval kopotabb, mint zsirferi-jé... gyürű légrés mennyi?

látszik az ablak kopás nyoma + elég rendesen lerobbanik már a gyűrü mellett, csunyán kokszos... valoszinű már billeg benne rendesen... mérd meg az megmondja biztosra.. sose hazudik...
Szeretnek? Imádnak! Vadászok meg az erdészek is!Az összes ismer,mert akárhányszor találkozok velük,mindig integetnek!
Mivel enduros nyerte a 2 nap összesítettjét, ezért ennek a galériának is itt a helye...
Nyíregyházi Teremcross:
http://www.enduro-vilag.hu/gal...
Ááá,ki nem adom me elbasszák,de rajta azt csinálnak amit akarnak,a saját pízükön