Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hejjj,tán fordult a szél? Azt visszafútta?
jajj elfelejtettem ideírni mekkora a farkam ...

áá nemírom ide ...de alkalomadtán kitehetjük az asztalra őket...mert mondani mindent lehet ...
aztán statisztikát csinálnak belőle....

enyém kicsi és puha ,hogy ne fájjon viszont büdös de nem baj mert hamar elmegyek... de eszik a nők ez a lényeg
semmi különös bálintgazda ...... ill. nem is panaszkodom....

gyerek nyomja számológépet és nem enged ide .... jövőre megver és aztán viszi el a motoromat

nőnek mint a gomba .....meggyógyulni látszom lassan motorozhatnék.......de nem tudok csak gyorsan

lassan az évnek is vége kicsit lazulunk ezzel a nyíregyházi teremcrossal uccsó verseny is kifújt..úgyhogy karácsony..most törődhetek magammal meg gyerek ..meg az új anyukájukkal
Jóestét kiáltok!
na mi a stájsz
csikusz ha kiteregeted a konkurencia ilyen titkait hogy a nagy semmiért kérik el a 100 ezre-ket akkor lesz sok barátod...

tudom hogy leszarod... csak ugy mondom...

mondjuk jol van ez igy mikor borulnak a nagy üres kasza gyárak....ezt hivják ugy evolucio...
ha jol tudom, ez volt a szegedi Tibi barátomé... már akkor is volt baja...

ráadásul ezek a triál motoro sokat fejlődtek futoműben, fékekben az évek alatt.... olyan 04-utánit kéne venni... nem ilyen veteránt...
ilyen nagyobb tank +ülés szettet lehet venni a triál modelljükre is, és onnantol lehet használni városba rohangálosnak is...

de más gyárto is árul ilyen üldögélős szettet a triál motorokra...jo ötlet...
estét
Fájdalmasan szép az új ossa 300i, ez nem kérdés.

Kérdés, hogy mikorra forrja ki magát a befecskendező? (nem is értem addig miért nem akasztanak rá egy bevált porlasztót, aztán kasszíroznák a pénzt)

Ezt ismeritek: Ossa Explorer

280cc
6 gear
74kgs dry

http://www.lewisportusa.com/os...
jó estét jó szurkolást

no mi lesz az esti meccs eredménye?

bakker ez nem is a focis forum?
Endujo.. én így sejetlek
www.youtube.com/watch?feature=...
természetes
Tettél el belőle magot?
, biztos túl locsoltad , basszus
Locsoltam is?Azannya
mondtam , hogy vedd be a gyógyszert én is
nagyon fickós vagy már , nem rég ment ki belőle a ,,,,,
Jaa,el is felejtettem Gyógyszert kell má szednem állandóan dugnék csak nincs kivel
máá megint ? hát most mentél el tőlem
természetes mikor jössz
Mikó dugunk?