Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah a 2T eleje nagyon künnyü, csak álva s nagyon az elejére ülve lehet vele menni., a másik érdemes be engedni az elejét 10 mm.re a villákat.
a 2T ktm-eken nagyon az elejében kell motorozni, ha ülve mész esélyed nincs felmenni sehova. detto kanyarba be rákell terpeszkedni az elejére de nagyon ha nem elpattog, de ha megtanulod s megérzed király leszel.
riki..nagyon fontos egy lyaú 2télynél.. egy 300asnál.. a karburálás.. én kettővel mentem egy hét alatt. az egyik egy 13as volt..na az szerintem teljessen szarul volt karbizva..+ póvert is túlállátották.
alul semmit nem csinált.. fölül meg megbolondult.. szóval vagy hörgöt alattam döglődő disznó hangon vagy kapart mint a beteg...de ha becsukott a póver.. már nem tudtam vele mit kezdeni..még egyben sem...
tudom mert béna vok..
aztán 1 7 múlva volt szerencsém egy 2009est beállitani...póvercsavart kicsavartuk a legkülső állásra... karbit belőttük az pó szörcsi rendszerhez...hát olyna lett ha 1cő le kéne cserélni az 5kilósom mert mondjuk az összes sx 525 tönkrement..megsemmisült.. akkor ezzel is tudnék menni....
szóval mondom jó lett nagyon..nagyon nagyon
jah jah igy van olcsok s karbon de ezek 1.100 gramossak szemben a profi airoh-alk szemben ami 950 meg 1000 gramm.
nem több de fejletebb.
za is igaz van 65e leértkelt airoh...
de az 29e az nem karbon az thermoplast.
Persze
Ha jól körülnéz az ember,nagyon jó akciókat lehet kifogni.Ha még valahol van egy kis protekciója,akkor meg egyenesen jól is tud járni! Én lézert vettem 98 helyett 42 ér.Tavaly is lett volna ilyen akciós lehetőség,de olyan csilicsáré fos sisakok voltak,hogy inkább nem kellett! Olyan lettem volna benne mint egy papagáj!
Röviden ennyi,de még áttételt variálok és szerintem még adok esélyt magamnak és a motornak
Ami zsír volt: Amit nem tudok milyen egy másik 2T futómű,de ezen elvileg tuning első futómű van és isten jól irányítható!
Lefele menet és sárban való haladás tuti!
Nagyon rövid volt az áttétel 13-52 xc-n és gyakorlatilag túrázós volt a motorozás. Amivel nem boldogultam és ez nem a motor hibája ez egyértelmű,az a meredekre mászatás. Mondom az áttétel nekem nagyon rövid volt és ahogy feléledt a motor már ágaskodott is. A talaj elég csúszós nyálkás és elég kopott gumival próbálkoztam
Az termolasztos olcsó(bb) kategória.

Az airoh stelt az auner győrnél akcióban nagyon éri a pénzét. Én tavaly vettem, kedvenc portékám.

Évekre számolva ne nézzen az ember 10-15-ezer forintot, ha megengedheti magának.
Jah 4T sárba jobb laza talajon. !

tegnap volt a sok 2T vel 2 db 4T egy 450 exc 2007 s egy sixdays 350 2013, s érdekes sérban valahogy jobban szuperáltak, valahogy a 4T kalapács efektus kidobálta a sarat a gumiból.
szali zsir.. szerdára szervezik viliék a következő menetet..
én nem érek rá ..de jó lesz az idő is meg a talaj is meg a társaság is..mondomnemérekrá akkor meg a társaság már olyan szar nem is lehet

ezt a dzsi dzsi áki ws eská ezt meg hagyátok rá..mert az elsőt menybe menesztik a másodikat meg elfelejtik...a gumit is kikapta a szponygyorferitŰ..hát eská.. akkor ki a bajnok..hát...
én .

szali te sosem változol..ha neked kell valami akor hivj...de ha nem veszem észre gondolj arra tőled tanultam
A Robiéval motoroztál?
Csak halkan mondom,hogy 26ezerér volt nála az airoh joker!
Nekem meggyőző volt a 250-es crossmotor után, a 300-as 2T.

Könnyedebb, kezelhetőbb, robbanékonyabb, önindítósabb, ami a hátránya az 1.000.000.-Ft árkülönbség a jelenlegi helyzetben.

Vágyokrá.........
aunergyőr Vass Ákosnál ez a fox v-3 full karbon most 50% akcioban 59 e.ft... de az echte airoh kalapok is 65 e.ft.

de ilyenkor karira 1 csomo helyen akcioznak..
mesélj mester mi volt, be karburáltad ?

mi a hiszti ? mi nem tetszet...
hozod a szinted... hisztis fiu...
mi van eltüntél nem volt lové az internetre.. kikötöték ?
készülsz fiam brutus mi ?
tudsz vagy tanulod ? deutchen türken..
szokni kell a 2t-t egész máshol megy ..mást máshol csinál stb...

amugy mesélj milyenek azok a vegyes érzelmek...
milyen kis viccesek vagyunk ma....
jol néz ki... de 55-ért... kicsit sokkkk.. de ha megszponzorálsz vele esküszöm olyan fasza teszt leirást anyaritok rola besza-behu....

najo es ist keine witzig...

oder ja..?
zsír feri. te imádod ezeket a lemásolt szajrékat.legyen a beceneved mától REPLICA FERI . vagy tegyünk be két betűt a vezeték nevedbe! Haz(ud)os Ferenc . na jó ez csak vicc volt.

amúgy a yo az nem vicc volt. repznét tolt a tv mikor azt írtam. yoyo. vágod? nem vonatkozott semmire.
NU végre mentem egy napot a 2T-vel
Elég vegyes még nálam a érzés
HÁJ
stét..
figy én láttam s a belső kamerás video is megvan mind két menetről, s egyiken látszik akos motorn marad másikon S.K. feldobja.
de nincs vita te ugy lattad minden tisztelet a tiéd.