Az nem macska volt,hanem egy vadászgörény Már arra sem emlékszel?Együtt nyúztuk meg Chuk Norissal,bosszúból megettük,de emlékbe elhoztuk a bőrét itt van nálam kitömve A helikoptert amivel meg vakon hazavezettél onnét letettük szooolnokooon a repcsi bázison,hogy bárki szemrevételezhesse a szemnélküli harc és repülés oktatópéldájaként.Szedjéé caviiintooooont Most is hívott Chuk Menni kéne vissza
nekem mikor vietnamba voltam katona akkor átlőtték a szemem kiszedték kiműteni a golyót de az kicsúszott a satuból legurult a földre a sátorba és elvitte egy macska de ahogy futottam utána egy szemmel túl közelfutottam egy helikopterhez és a rotorja belekapott a jó szemembe....de simán megcsinálták...csak az egyiken még látszik a macskának a fognyoma.....
azóta 3D -s szemüvegbe kell aludnom .... naa űber ? oder meséljem tovább ?
a pálya jó..de a roniséhoz..sok közte nincs..elgalábbis ami thawai volt nyá-ronis volt ahhoz...mert az egy faszán a domboldalara feltekert meredekecske jó sziklás teéma..ez meg..ez meg ..semmi köze ahhoz...kb anniy köze van hozzá mit az én régi gyakorlópályámhoz... http://youtu.be/Qfu8AglxHII
na hály.
na itt vannak a történetek és már megint jó a fhórum...
feri.. ha 1cő jönnek pöstiből ha annyira akarod.. kűdd a tesztgumit b..kának..
az é vár-rom már mert 10 fogorvosból 8nak van vélemeénye a házasság előtti orálokról...
de azt mondtá nekem két nAAgytudásum ..általami ismert és elismert endúrózni már látott helyi vezetőis.. hogy alattam muzsikálni fog...mert 525 meg eskisz meg belsővel.. meg alattam ha még a kenda gumi is megy akkor nekem jó lesz...szóval kűggyed vár-ROM....
szerelmeddel semmi hiszti...dolgozik mint a pinty...motorozni nix idelye...
mer hiába ér haza de qÚplung.. hiszti van...de nagyon... .
tegnap volt itt bontós bili...megpakta az esiksze az új oldaltömitést ..ami a kártélyemeken ..gyárilag szar...de szalajtós által készitett beugrott...valami brembós pasztát kenytünk rá utólsó kenet ként... de kb megent lyaú lesz úgy amig a világ a világ....
ilyen tömités félét meg szalinál lehet venni a gyári feléért..csak ezzzel az a különbség... nem 5 hónapot bir..
anyagárol nem tudok sokat..valami falevélkeverék ből let kivágva ha bemegy az erdőbe egyből bedagad a helyére
0,5re a trélyfát ..valami lézervágott profi tömités...megéri mert nem szopatja le a parasztot.
kuplunggot vilinek megcsináltuk a BELEVALÓ dot 4 fékfolyadékkal..(mert az meg az fékolajos..).. felugrott az új cső..meg láttam hogy a régi miért halt be...a kórmánya annyira görbe már hogy egyzsrűen ak za qÚplungszektor... az halálos életveszélyben van...
de mindegy megcsináltuk pikk pakk..ott sincs kuplunghiszti...
Jáá ez engem érdekel,bele lesnék a telókba,jó mélyre Nekem is volt,vagy 40-szer volatm már ilyen kis műtéten,a legtöbb 17 db majomság volt benne beleégve,de géppel kiszedték 5 perc alatt mind Viszont vagy 3 éve sorozatosan leszakadt a hártya egy kis huzatra is a azememről,na az kibaszottul fájt,akkor motoros brille a szemen,még alvásnál is,me egy kis szellő azt má folyt is.Azzal meg semmi,aaa andurocrossos fórumosban van is ilyen brillés képem Na,az nem játék,má csak,hogy nagyobbat mondjak,mint ti Überelni valaki?
ne gec nagyon durva behugyoztam volna
nekem hasonlo de egy ilyen tu jellegu de hosszu fogoju cuccal piszkalta 45 percig mig kihamozta a beéget olvadékot (alu) a szememből.
azota hordot motoros szemcsit mert akkor is volt rajtam szemuveg de nem zart s gellert kaphatott oldalro reputl be...
durva huh bazz majd be hugyoztam amikor olvastam mit irtál...
huh...
flex balesetem nekem is volt csak az nem égett be hanem elment hátra a szemfenékre...
na éjszaka a korház szemészet ügyeleten , a proff leültetett egy székre elém tolt egy ilyen kromozott álványt +műszerek és egy kiskanállal kikapta a szemgolyomat arra a kromos tálkára...
mit mondjak ... fájni nem fáj, viszont iszonyat hülye érzés.... az agyad össze keveri a képet... olyan furcsa kellemetlen érzés,
Jah igy van. fasztalanság részemrül de félek ha fent a szemüveg akkor beterelte volna pont a szemem közepébe a lencse meg a szemüveg széle, igy pont oldalra elment, igazán nem tudom mi lett volna szerencsésebb.
de meseljek valami durvát wazz
1cer mint midig én magam szögelem felxelem a cuccaim, s flexelek kint egy péntek délután, s be is fejezem a munkát hát mit ád a sors bejövök megfürdök s regglre érzem valami van a szemembe, hát anyos meg felség egyből mondják jaj Ferikém neked biztos ingadozo vérnyomásod van biztos elpatant egy ér a szemedben, s mondom lehet, de nézegetem a tükörben a szemem, fiamis aszonn is senki nem talál semmit, már eltellik 3 nap s meg mindig szar, elmegyek orvoshoz elsönek fogadnak, s mit ád az isten egy 1,5 mm es olvadék bele repült a szemembe de a fekete részbe s ugy felsértette már a szm héjam hogy 3 napig nem tudtam aludni, az orvos természetesen kivette 45 percnyi munkával nem volt 1ceru.
Ozt haza megyek, s mondom igen sulyos ingadozo vernyomasom van s mondták kiméljetek nagyon mert bármikor fokozodhat, hát én mondtam magamban ha megföztétek ezt a levest msot meg is eszitek, s anyos és feleség uyg bantak velem kb 2 honapig mint a himes tojással, s egycer már nem birtam elmondtam nekik csak egy kis szálka volt a szemebe.... itt a vége fussss el véle.
Azon túl moci összerakodot !
s ma kiprobálodot...
eddig zsir semmi különös de most volt kompresszio..
de nagyon...
ma voltunk vagy hatan s megmentük a csobánka könyéki omlos sziklás feljárot ami nem ilyen zari fajta hogy nekimesz nagy gaz ozt fent leszálsz a gépröl, hanem alul nyakban kormány indulás koves lazás sáros s tele nagy lapos kövekkel kicsit olyan RONIS mint nálda de meredekebb s lazább.
Ott eddig én voltam az ász és S.K. eggyüt mentünk fel ozt mondja elözem le, na azon a feljáron probáltam elöszr ki a futozottat, s uj volt s aláztam mindenkit.
Ma a régi kopot pirellivel ugy csuszot hoyg a negyedénél abba is hagytam, nem is beszélve éreztem felesleges, a 6 emberböl 3 mentek fel, én lent maradtam egy haverral aki velem jöt mert nem volt ventilátorja, de tudni kell a feljároban sokszor 1m megtétele 5 perc volt s Zarit idézve a csiga is le elözöt ha nem figyeltél.
ma nem láttam értelmét annak a feljáronak, 45 perc volt a meghoditása s a szétforgaták a motort, Siroki 2011 gyöztes nem jutott fel, egy öreg roka hasonloan ügyes mint Ronis nagyon meszenvedte.
én kiméltem a berget, látván mennyit simogattam lelkét...
ma ennyi volt.
vasárnap vagy Ronis vagy Dew attol füg mit mond a csapat, de ha hsizti van akkor Ronis ha nincs akkor is, meglátjuk.
Üdv a kuplungos Seggedieknek - föleg Ottonak s Villinek,
Zari ugyus olvas itt. jah meg hisztis elnyelte a düh.
figyeltem a multkor is sokat mész szeműveg nélkül... ne tedd... a baj hamar megvan....
vegyél dupla plekszites szeműveget az nem párál szinte sose.. ilyenkor ősszel aranyat ér.
ma voltam gurulni patakoztunk s betalált egy ág a sisakomba, de ilyen 5 cm atmeroju s egészen a nyakamig lement, olyan durvan megnyomoritot hogy azt hittem atszurta a böröm as szememtöl 1 cm lejebb ment be a sisakba s olyan erzes volt hogy majd beszartam a fadalomtol.
Elottem GASGAS akos probalta letöni de nem birta kezzel en pedig a sisak + fejemmel letortem. itt a nyoma nézzétek
Ronis -nak küldom http://youtu.be/oMzrM6u1Rks
4:03 figyelj
de az egesz nagyon durva. kicsit emlékeztet a közértbe járos kis pályádra....
kicsit sem könyebb ennél...
igen ...már emléxem
mi van többiekkel már kint motoroznak?
nekem mikor vietnamba voltam katona akkor átlőtték a szemem kiszedték kiműteni a golyót de az kicsúszott a satuból legurult a földre a sátorba és elvitte egy macska de ahogy futottam utána egy szemmel túl közelfutottam egy helikopterhez és a rotorja belekapott a jó szemembe....de simán megcsinálták...csak az egyiken még látszik a macskának a fognyoma.....
azóta 3D -s szemüvegbe kell aludnom .... naa űber ? oder meséljem tovább ?
mizu kutyik itt esik az eső
megyek kávé
http://youtu.be/Qfu8AglxHII
na itt vannak a történetek és már megint jó a fhórum...
feri.. ha 1cő jönnek pöstiből ha annyira akarod.. kűdd a tesztgumit
az é vár-rom már mert 10 fogorvosból 8nak van vélemeénye a házasság előtti orálokról...
de azt mondtá nekem két nAAgytudásum ..általami ismert és elismert endúrózni már látott helyi vezetőis.. hogy alattam muzsikálni fog...mert 525 meg eskisz meg belsővel.. meg alattam ha még a kenda gumi is megy akkor nekem jó lesz...szóval kűggyed vár-ROM....
szerelmeddel semmi hiszti...dolgozik mint a pinty...motorozni nix idelye...
mer hiába ér haza de qÚplung.. hiszti van...de nagyon...
tegnap volt itt bontós bili...megpakta az esiksze az új oldaltömitést ..ami a kártélyemeken ..gyárilag szar...de szalajtós által készitett beugrott...valami brembós pasztát kenytünk rá utólsó kenet ként...
ilyen tömités félét meg szalinál lehet venni a gyári feléért..csak ezzzel az a különbség... nem 5 hónapot bir..
anyagárol nem tudok sokat..valami falevélkeverék ből let kivágva ha bemegy az erdőbe egyből bedagad a helyére
0,5re a trélyfát ..valami lézervágott profi tömités...megéri mert nem szopatja le a parasztot.
kuplunggot vilinek megcsináltuk a BELEVALÓ dot 4 fékfolyadékkal..(mert az meg az fékolajos..).. felugrott az új cső..meg láttam hogy a régi miért halt be...a kórmánya annyira görbe már hogy egyzsrűen ak za qÚplungszektor... az halálos életveszélyben van...
de mindegy megcsináltuk pikk pakk..ott sincs kuplunghiszti...
nekem hasonlo de egy ilyen tu jellegu de hosszu fogoju cuccal piszkalta 45 percig mig kihamozta a beéget olvadékot (alu) a szememből.
azota hordot motoros szemcsit mert akkor is volt rajtam szemuveg de nem zart s gellert kaphatott oldalro reputl be...
durva huh bazz majd be hugyoztam amikor olvastam mit irtál...
huh...
na éjszaka a korház szemészet ügyeleten , a proff leültetett egy székre elém tolt egy ilyen kromozott álványt +műszerek és egy kiskanállal kikapta a szemgolyomat arra a kromos tálkára...
mit mondjak ... fájni nem fáj, viszont iszonyat hülye érzés.... az agyad össze keveri a képet... olyan furcsa kellemetlen érzés,
de lesz jövö héten s akkor viszek neked vagy küldök le zsir..
nekem már fent van egy jó ideje s zsir a cucc.
de meseljek valami durvát wazz
1cer mint midig én magam szögelem felxelem a cuccaim, s flexelek kint egy péntek délután, s be is fejezem a munkát hát mit ád a sors bejövök megfürdök s regglre érzem valami van a szemembe, hát anyos meg felség egyből mondják jaj Ferikém neked biztos ingadozo vérnyomásod van biztos elpatant egy ér a szemedben, s mondom lehet, de nézegetem a tükörben a szemem, fiamis aszonn is senki nem talál semmit, már eltellik 3 nap s meg mindig szar, elmegyek orvoshoz elsönek fogadnak, s mit ád az isten egy 1,5 mm es olvadék bele repült a szemembe de a fekete részbe s ugy felsértette már a szm héjam hogy 3 napig nem tudtam aludni, az orvos természetesen kivette 45 percnyi munkával nem volt 1ceru.
Ozt haza megyek, s mondom igen sulyos ingadozo vernyomasom van s mondták kiméljetek nagyon mert bármikor fokozodhat, hát én mondtam magamban ha megföztétek ezt a levest msot meg is eszitek, s anyos és feleség uyg bantak velem kb 2 honapig mint a himes tojással, s egycer már nem birtam elmondtam nekik csak egy kis szálka volt a szemebe.... itt a vége fussss el véle.
felraknák én is még egyet a másik oldalra...
s ma kiprobálodot...
eddig zsir semmi különös de most volt kompresszio..
de nagyon...
ma voltunk vagy hatan s megmentük a csobánka könyéki omlos sziklás feljárot ami nem ilyen zari fajta hogy nekimesz nagy gaz ozt fent leszálsz a gépröl, hanem alul nyakban kormány indulás koves lazás sáros s tele nagy lapos kövekkel kicsit olyan RONIS mint nálda de meredekebb s lazább.
Ott eddig én voltam az ász és S.K. eggyüt mentünk fel ozt mondja elözem le, na azon a feljáron probáltam elöszr ki a futozottat, s uj volt s aláztam mindenkit.
Ma a régi kopot pirellivel ugy csuszot hoyg a negyedénél abba is hagytam, nem is beszélve éreztem felesleges, a 6 emberböl 3 mentek fel, én lent maradtam egy haverral aki velem jöt mert nem volt ventilátorja, de tudni kell a feljároban sokszor 1m megtétele 5 perc volt s Zarit idézve a csiga is le elözöt ha nem figyeltél.
ma nem láttam értelmét annak a feljáronak, 45 perc volt a meghoditása s a szétforgaták a motort, Siroki 2011 gyöztes nem jutott fel, egy öreg roka hasonloan ügyes mint Ronis nagyon meszenvedte.
én kiméltem a berget, látván mennyit simogattam lelkét...
ma ennyi volt.
vasárnap vagy Ronis vagy Dew attol füg mit mond a csapat, de ha hsizti van akkor Ronis ha nincs akkor is, meglátjuk.
Üdv a kuplungos Seggedieknek - föleg Ottonak s Villinek,
Zari ugyus olvas itt. jah meg hisztis elnyelte a düh.
figyeltem a multkor is sokat mész szeműveg nélkül... ne tedd...
vegyél dupla plekszites szeműveget az nem párál szinte sose.. ilyenkor ősszel aranyat ér.
ma voltam gurulni patakoztunk s betalált egy ág a sisakomba, de ilyen 5 cm atmeroju s egészen a nyakamig lement, olyan durvan megnyomoritot hogy azt hittem atszurta a böröm as szememtöl 1 cm lejebb ment be a sisakba s olyan erzes volt hogy majd beszartam a fadalomtol.
Elottem GASGAS akos probalta letöni de nem birta kezzel en pedig a sisak + fejemmel letortem. itt a nyoma nézzétek
http://youtu.be/oMzrM6u1Rks
4:03 figyelj
de az egesz nagyon durva. kicsit emlékeztet a közértbe járos kis pályádra....
kicsit sem könyebb ennél...
tök jó..pörög a fórum..ennél már csak a ktm fórum a jobb..210 hozzászólás a semmihez 2 óra alatt
bakker ferensz hol vagy .. irjámá valami rendeset hogy legyen mit olvasni
holnap péntek... nem soká lyönnek a lyaú beszámolok már csak 3at kell aludni