Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó motorozást
Napot
Amit világosban felépítesz, azt sötétben szét.aszod, gumival, ezerötből:-)
idáig az esőben kint voltam az erdőn új nyomokat gyártani... most beöltözök és kiprobálom...

valaki főzhetne nekem is 1 jo forro levest mire haza érek...

legalább 1 képet rola....

vagy egy rövid leirást....
Nem vagyok én olyan.
jó ebédhez szól a nóta...csak zene nincs mellé
motorozás itt ma nem lesz,pár fok van és az is hidegebbnek tűnik.ma voltam harmadszor a nyelviskolában,jaj de élvezem,mégokosabb leszek
én szívesen kivalagászok bárkit
zsir kutya... ogre... jo a duma...
te fax hianyzol a nagy dumaddal. te csak nehogy az legyen ott vartok azt nagyon megvertek s elvezsitek azt a kicsim ami van...
te fax... na csá...
csörögésetek....
Most kicsikét be van állva a derekam. De jövő héten mikor az Ogre is dolgozik majd jól összefutunk a kúton faszika.
Merre voltál vietnámba? Szangdongba vagy Bengdengbe? Nem te voltál a napalmos? El is neveztek napalmosnak nem?
hu bazz te tényleg nagyon tudsz....
fiuk ez a ember itt a szerencsenZoli olyan leveseket, zamatosakat föz beszartok, 1cer kellene rendeznünk egy baráti leves főző versenyt Szerncsés Zoli lenne a zsüri s egyben a mester

bazz gec jol fözöl fiam.... hianyzik a nagy cigo pofád gec...
De jó lenne már ha valaki jól megpicsázna. Igen jól tudna esni faszika .
Két hete anyáméknál csináltam uccsóra szürke marha hátszínből. Igen fasza lett.
te pöcs... nagyon megleszel verve bazz
ork barátoddal eggyüt...

te csoda leves föző..... nem felejtem milyen csoda levest főzté fiam..
Te Feca!
Úgy megpofoználak vaze!
Köll leves?
az ugye attól függ hány szárnycsapást végez per perc a madár mert tételezzük fel....

meg attól is ,hogy afrikai vagy europai fecske vagy töketlen fecske

meg is nézem gyalog galoppot most azonnal ,hogy esik az eső....nyolcszázadszorra
neked a kutyáid olyanok fiam...
te Ronis ne te arultad a motorodat mostanában ?
figy egy kérésem van máskor mielött ilyet teszel velem beszéld le mármint hogy engem adossá teszel másnál.
a másik kérem nehogy itt majd a beszámolod során hasonló hiszti csapodjon mint a hisztis által, ha igen szolj addig ne nézzek ide be.
ez vicc volt...
remélem élvezni fogod a gumit szerintem kurva jo, a tegnapi nap be bizinyosdot, persze ez minden uj éles gumira igaz.
s kérem ne dicsekedj hogy a pesti csögtöl kaptad spongyoriba mond csak ha kérdezik vetted drágan es szar is... csak most az 1cer hulye voltál... ne belölem csináljatok hülyet itt meg majd ott ugy hogy nem hallom. érted ugye..
pl. ááá lyáúú nagy arcu csög pesti megdobot egy szar gumival s most ki kel roszkedvüen próbálnom, mert a hálátlan hisztis barátod ezt tette. s a végén itt elpicsázot engem....

na csá jo motorozás.
Vérszagra gyűl az éji vad... te tetted ezt király...
hály.
oké.
felvettem a kabcsolatot Békával...
azt mondta van nála és ha jön lehozza...te meg majd odaadod neki emezt..thnx
ha lehozza akkor meg felkerül...egybŐ... most eléggé képben vok.. amik melyik gumi hogy is fog meg kopik...szóval vár-rom
itt nem esik csak akkora köd van mint atom, +7 fok.

kinéztem tegnap egy pikk-pakk new nyomot azt hamar megcsinálom csipkedővel..kutya sétával egybe kötve.. aztán délután bemotorozom.
sima veréb nem birja el azt a gumit.... tán még egy sas is megszenvedne vele, ahoz a Nils Holgersont kell felkérni , üzenjetek neki postagalambal, hogy érdekli-e a melo....

csak azért mondom mert értek a madarakhoz...

is...
jo az irás fiam.
guma itt, keres rá madarat ki leviszi.
kettős ügynök voltam az alvó menyét akcióban

menjél motorozni .....
itt esik ez a a szar...... (pedig motorozhatnékom van amúgy zárójelbe megjegyezném ....)
csikusz.. Chuk Noriss fedőneve- Csák Ronis... ezt már Viktor is megmondta...
zéé eddig ez volt a legjobb szemes történet..

de...de.... ugye te a vörösök oldalán harcoltál a vietnámi warban, mint kis kong...