jó ebédhez szól a nóta...csak zene nincs mellé
motorozás itt ma nem lesz,pár fok van és az is hidegebbnek tűnik.ma voltam harmadszor a nyelviskolában,jaj de élvezem,mégokosabb leszek
zsir kutya... ogre... jo a duma...
te fax hianyzol a nagy dumaddal. te csak nehogy az legyen ott vartok azt nagyon megvertek s elvezsitek azt a kicsim ami van...
te fax... na csá...
csörögésetek....
hu bazz te tényleg nagyon tudsz....
fiuk ez a ember itt a szerencsenZoli olyan leveseket, zamatosakat föz beszartok, 1cer kellene rendeznünk egy baráti leves főző versenyt Szerncsés Zoli lenne a zsüri s egyben a mester
bazz gec jol fözöl fiam.... hianyzik a nagy cigo pofád gec...
De jó lenne már ha valaki jól megpicsázna. Igen jól tudna esni faszika .
Két hete anyáméknál csináltam uccsóra szürke marha hátszínből. Igen fasza lett.
figy egy kérésem van máskor mielött ilyet teszel velem beszéld le mármint hogy engem adossá teszel másnál.
a másik kérem nehogy itt majd a beszámolod során hasonló hiszti csapodjon mint a hisztis által, ha igen szolj addig ne nézzek ide be.
ez vicc volt...
remélem élvezni fogod a gumit szerintem kurva jo, a tegnapi nap be bizinyosdot, persze ez minden uj éles gumira igaz.
s kérem ne dicsekedj hogy a pesti csögtöl kaptad spongyoriba mond csak ha kérdezik vetted drágan es szar is... csak most az 1cer hulye voltál... ne belölem csináljatok hülyet itt meg majd ott ugy hogy nem hallom. érted ugye..
pl. ááá lyáúú nagy arcu csög pesti megdobot egy szar gumival s most ki kel roszkedvüen próbálnom, mert a hálátlan hisztis barátod ezt tette. s a végén itt elpicsázot engem....
hály.
oké.
felvettem a kabcsolatot Békával...
azt mondta van nála és ha jön lehozza...te meg majd odaadod neki emezt..thnx
ha lehozza akkor meg felkerül...egybŐ... most eléggé képben vok.. amik melyik gumi hogy is fog meg kopik...szóval vár-rom
sima veréb nem birja el azt a gumit.... tán még egy sas is megszenvedne vele, ahoz a Nils Holgersont kell felkérni , üzenjetek neki postagalambal, hogy érdekli-e a melo....
valaki főzhetne nekem is 1 jo forro levest mire haza érek...
legalább 1 képet rola....
vagy egy rövid leirást....
motorozás itt ma nem lesz,pár fok van és az is hidegebbnek tűnik.ma voltam harmadszor a nyelviskolában,jaj de élvezem,mégokosabb leszek
te fax hianyzol a nagy dumaddal. te csak nehogy az legyen ott vartok azt nagyon megvertek s elvezsitek azt a kicsim ami van...
te fax... na csá...
csörögésetek....
fiuk ez a ember itt a szerencsenZoli olyan leveseket, zamatosakat föz beszartok, 1cer kellene rendeznünk egy baráti leves főző versenyt Szerncsés Zoli lenne a zsüri s egyben a mester
bazz gec jol fözöl fiam.... hianyzik a nagy cigo pofád gec...
Két hete anyáméknál csináltam uccsóra szürke marha hátszínből. Igen fasza lett.
ork barátoddal eggyüt...
te csoda leves föző..... nem felejtem milyen csoda levest főzté fiam..
Úgy megpofoználak vaze!
Köll leves?
meg attól is ,hogy afrikai vagy europai fecske vagy töketlen fecske
meg is nézem gyalog galoppot most azonnal ,hogy esik az eső....nyolcszázadszorra
te Ronis ne te arultad a motorodat mostanában ?
a másik kérem nehogy itt majd a beszámolod során hasonló hiszti csapodjon mint a hisztis által, ha igen szolj addig ne nézzek ide be.
ez vicc volt...
remélem élvezni fogod a gumit szerintem kurva jo, a tegnapi nap be bizinyosdot, persze ez minden uj éles gumira igaz.
s kérem ne dicsekedj hogy a pesti csögtöl kaptad spongyoriba mond csak ha kérdezik vetted drágan es szar is... csak most az 1cer hulye voltál... ne belölem csináljatok hülyet itt meg majd ott ugy hogy nem hallom. érted ugye..
pl. ááá lyáúú nagy arcu csög pesti megdobot egy szar gumival s most ki kel roszkedvüen próbálnom, mert a hálátlan hisztis barátod ezt tette. s a végén itt elpicsázot engem....
na csá jo motorozás.
oké.
felvettem a kabcsolatot Békával...
azt mondta van nála és ha jön lehozza...te meg majd odaadod neki emezt..thnx
ha lehozza akkor meg felkerül...egybŐ...
kinéztem tegnap egy pikk-pakk new nyomot azt hamar megcsinálom csipkedővel..kutya sétával egybe kötve.. aztán délután bemotorozom.
csak azért mondom mert értek a madarakhoz...
is...
guma itt, keres rá madarat ki leviszi.
menjél motorozni .....
itt esik ez a a szar...... (pedig motorozhatnékom van amúgy zárójelbe megjegyezném ....)
de...de.... ugye te a vörösök oldalán harcoltál a vietnámi warban, mint kis kong...