Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csikusz nekem derbi sendám van ...rozsaszinüüüüűűűűű............
drharmathkadosa@gmail.com
Én elég sok veszedelmes dolgot kipróbáltam, de az élményeimet megérte a kockázat-egyenlőre így gondolom.

Bár van ejtőernyős sporttársam, aki azt mondja, hogy neki a tolószék ajándék, neki nem érte meg, és mindenkinek ezt ajánlja.

Szóval, nagyrészt az üléspont határozza meg az álláspontot.
sajna nem tudom a telefonszámod...

ha adsz egy emilt oda elküldöm.
Én még nem mentem gas-gas-al, de az egyik ismerősöm egyszer már majdnem:-)
feri szomoru, de ez már csak 1 ilyen bicigli... ez van... valaki vagy tud vele együtt élni vagy el se kezdje ha parázik....

amugy tudjátok-e hogy a világ legtöbb sulyos sérülését, gerinc törés nyakcsigolya törés ,és persze a halál ....melyik technikai sport okozza világszerte...... ?

a válasz...... : a lovas sport...... és ez komoly.
http://www.youtube.com/watch?v...

A hőskor, a 70-es évek motoros szakágait mutatja be, de főleg a terepversenyzést.

A profi sportolók, és az on any sunday-vasárnapi motorosok szemszögéből, de rajta van az azévi spanyolországi six days is.
Ez "A" motoros film.

Küld el sms-ben a címed, holnap postázom.
Abbiztosis
Ez nbárkivel megeshet,nem kell krosszozónak lennie Nem kell a mártírkodás, mit miért nem!
Bár Zolika a főnök!
Jézusom!
17 éves srác nyakát szegte, korházban már csak pislogni tudot, szulei lekapcsolták a gépeket mert nem volt önfentartó...
na ezért nem engedtem a a fiam cross-ozni...
beszarás...
a srácnak a korházba bejátszoták ahogy mindenki üdvözli face-timeon majd késöb lekapcsolták a gépeket a tetéröl, durva de a srác csak pislogni tudot...
http://youtu.be/oOXfKeas7Sw 3:00 hallgasátok
Én már mentem Gas Gas-al
Illetve ismerek is olyat személyesen aki használja
Szóval lehet még írnom néha ide?
Nem mentem fel,de fel lehet... tényleg dízelesen másztam,az is volt a cél.
Az idén jártunk meg ott és az enyémmel kimásztam,mondjuk a 300 ereje elkelt volna,de a kuplung jó barátom
Jaa,jó reggelt mindenkibe mielőtt kitiltotok a gasgasbú...
Bááárr szerintem csak ronis meg én szamár és aki igazolja,hogy gasgasa van írkálhatnánk ide, a többinek fizetnié kéne,főleg,hogy sok a titok ebokkos
Sajnálatos DE ez a motocross:

From our friends over at TransWorld Motocross:
The cruelty of motocross once again became apparent at last week’s 41st Annual Thor Motocross Winter Olympics, as 250 Intermediate racer Jantz Grodzicki suffered a massive crash and critical injuries. While details of Friday’s wreck are murky, the injuries are clear: a severed spinal cord near the base of the skull and severe brain trama. Grodzicki was pronounced brain dead before being life flighted out of Gatorback Raceway and then placed on life support at a nearby hospital with little to no chance of survival. The next morning, he was able to respond to commands using his eyes and eyebrows, but Monday brought heartbreaking news. Due to the injuries, Grodzicki would be unable to survive without life support and his family was forced to make the decision to take their young son off of the machinery. Jantz Grodzicki passed away early Monday morning. Our thoughts are with his family and friends in these tough times, and we will post details to the numerous benefits that are sure to arise in the coming weeks.
4T vel legalább kimentem
Persze ezt már valamilyen szintem szoktam,mármint a motort!
http://youtu.be/s1c2IoIMGyc
JOGOS!
ez ilyen motoros film?
Meeee amatőrök vagytok Oda még egy olcsó derbi senda is felmegy,de csak rózsaszín
egyeztetünk ,és mehet a mandula...
De látod te sem mentél ki vele!
Nem olyan egyszerű dolog ez mint sokan hiszik
Diesel-be nyomod:-)