most olvasok vissza és nem tudom ki mit írt még erről,de hogy méret lépcsőt spórolj,mondjuk 50 óránként kidobjuk az A-s méretű dugót egy ugyan olyanra cserélve,akkor 100 óránál még "talán" olyan kopáshatár alatt maradsz hogy ne C-s-t csak B méretű dugót tégy bele...mert ugye 50óra felett mivel kopottabb és többet kalamol míg eléri a 100at. de ha újra cseréled akkor akkor az új dugó nem tud a következő 50órában annyit kalamolni és nem lesz kopottabb a henger...persze ez azt jelenti,hogy 1 dugóval többet kell kifizetni am...de jgy a henger élettartamát növelhetjük... enyémben most van 37óra még a teflon éppenhogy meg van kopva picit a kipuf felőli oldalon,a gyári megmunkálási nyomok teljesen jól láthatók,szal még nem akarom cserélni,de ha elérem a 60órát akkor sztem rámérünk egy hengertalp tömítés bánja csak ha még vissaztahetem majd a dugót
hály béláim ...ÖÖÖ inkább
lyaúreggelt bénáim...
ez amit ferensz szeret a kistérségi köcsögdumás belyelentkező
ezen az irásodon elkészültem.. minden sorára külön válszatopikot kéne ...nyissak..
olyan lennék mint dzson mek-end(Ú)ró...hogy miért mert volt egy idő amikor ő volt a legjobb ...nyitó igaz csak teniszben de ő wót
naszóval...ferenszem.
az hogy beléptél ide a korcsmába...és a lyobbító szándék helyett..hogy ne olyan béna irások legyenek GG ben...ahelyett még a te szÍpen ivelt pösti gondolataid helyett... egy kistérségi köcsöghöz felylődsz vissza ..hát az gáz naGGYon gáz..
inkább a nagygázos tecsnikszet tanultad volna el plusz azt hogy a hisztis sziklás zorrókban ..fele idő alatt boldogulnál a seggedi..SHKK(=Sikvidéki Hegymászó Kúltór Klubb ..az eből 3 szót nem taglalok..a negyedik az az kúltúr me még soha senkit nem hygtunk megdöglei a kishegyben...pedig voltak már akik jelentkeztek rá..nem kevesen)szóval ...a..sziklamászós triálos teknikánkat sem tanultad meg ...
mert akkor..ha tudnád...nem széterőszakolnád magad a sziklás semmilyen zorrókban....miközben nem haladsz előre....de fejben meg testben is elfáradsz...és eközben csak azon agyalsz:itt zari biztos nem tudna feljönni... mert amúgy én meg zsir vagy ok a zorókban
szóval..nincs hiszti ebben sem
következő topick:
azt hogy én mondtam hogy ne gyere ály dont ánder sztend
itt a kistérség földmÍves fórumon ..vagy telifonon(még a telszámoid sem tudom..há aranyfog ill bontós bilivel meg szalival szok beszélni innen seggedről...velem még ..soha .enek elllenére küldöd ..nekem a gumi.. ez olyna szinten dÍcséretesd hogy tsuda .
vagy hol mondtam hogy ne gyere
nem értem a hÍz-tidet hát ronishoz is mikor mentetek hÍztiztem én vagy bár ki is itt a fhórumról hogy nem hÍw-tatok
az hogy béka(azé béka..mert b..ka=bé ka )meg hosi nem akarták hogy gyere...lehet hogy csak vigyáztak rád hogy a sok sziklás zorróba ne fáradgyá el
az meg hogy szali goldentooth bontósbili vel mit beszéltek telifonon azt meg ti tudjátok
az hogy a motor A dugót kapott és igy is nagy lett a kompressiolya..(mert a másikban irtad hogy )szóval az számomra nem várt meglepetés lett a szerelési időt nem kommentálom...van egy olyan mondás ..lyaú munkához idő kell rossz meg mégtöbb ...hát schimán 10 perc alatt is összerakhattátok volna..mert ha ketten csináltátok az munkaórában már 40 percnek számit .. ..
az hogy hosi be van tőled szar-wa azt meg tudom...naponta HIV+ hogy :zari,nem tudom mi lesz déván zsirferi csÚnyán agyon fog verni... ha máskor nem is,de.... mikor este 4 órával a mezőny után beér...ahogy szokott rámfekszik és agyon nyom...
fél tőled az ember..az tuti...
mamitól is fél...tőle azért hogy egyszer elfogynak a mekdonáldszok az úton és megeszi...egy 5literes lájtkóla társaságában
lényeg hogy hosi be van kulázva az ilyne nagy mamutoktól mit te mami vagy én...
vagy megharagudtak rád hogy nem vitted őket a múltkor ronixhoz nem tom...
olyan videlyót kapsz.... felveszem nektek a csapatott a kispolákos patakban..is..meg a siroki aljában is ..meg a csemege patakban is...a dévapatakot..azt alúról kell majd lekameráznom ..mert fölŰrrről nem mutatta a szenvedéseket..már mint a szenvedést azt mutatta de azt hogy miért is van..azt nem.
bili nem lesz igy rólam felvétel nem készül...mint szellemrálydel leszek ott..este mindnek rémálma lesz ha eszébe jut-ok.nem csak mit nikotinszinű hullaszagú iszomtrikós benga..hanem..mint vezető is
gumiról annyit remélem akkor sokáig lesz éle hogy sokáig élvezzem
előre is köszönöm...
szalit meg hivd... hogy warcogjatok
na jó egyek mert ezek csak 45 percet késnek(azt hite 3 órát fognak )és igy már késésben vok
hát hallgatam rád raktam bele egy C-t jo szük legyen én úgy szeretem, s peresze ezért nem megyek holnap hajnalban hzzátok mert mondtad ne menjek. zsir....
de hallgatam a 0.07 illesztesre is de az sem lett....
jol utanzom az értelmetlen irás mododat fiam..
na a lényeg A került bele 0.07 illesztéssel. kb 20 perc volt összerakni.
mükszik és szsir a gép. eddig.
a régi dugo is jo lett volna. de minek.
holnap jo gurulást de jo lenne ha gyakorolnátok a nagy gaz nagy tempo helyett a brumögést csiga tempoval mert Hosi be van szarva elverem Déván.... ma beszéltünk....
Szoval jo lenne látni valami olyan videot ahol nem felrepsztes valahol hanem fel csigázol, zsir...
jah s a gumirol annyit gecire fogod elvezni mig lesz éle...
30 méterre én se látok el nagyon,nem még ez a sokéves ócska telefon Jaa,a leves jó volt, a teszkós tötltött hús rizzsel sűlt kumplival,nem annyira,a somlói meg édes vót,de zsebbe hazahoztuk
ferensz .. akkor jó lett a te 300as
csak nem mondtad..akko milyne dugó lett bele végül is...A B C D E F G H
vagy egy 360aséból lefaragtak és az
végül is nem lényeg..az a lényeg hogy jó lett..a sok beokoskodó szereléshez is analfabéna pöcs ellenére is
déw
mi van a rém-er-remixel
van má nyú gazdálya...mert pl egy olyan tagnál.. mint pl. a csikusz mászterusz az hibátlanul elvolna.. mint a csika gasgas fse je is..nézd meg ...azzal sincs semmi baj az ég...1...adta világon
szóval a rémeremikszeddel is lehetne élvezni az életet...pl :ha nem használnád
ferensz...
gumit nem értem..de köszi...
felvettem az békával a kapsolatot.. és mondta hogy el tud menni hozzád a gumiért amit akartál nekem kŰdeni ..de minek rohangáljon hozzád délután ..volt más pogramja. igy a 4dik xkörül.+ van nála kettő..ezért irtam hogy hozza...a gumidat...ami ugyan az csak nem kell érte most szali-adgálnia...vágod?...
tesztre kerül a 7 végén
mondjuk sárban nem tudom..de ez van ..illetve sár az nincs pedig a sár a kedvencem..meg a hisztis zorrók
szali..itthon vagy már?
küggyé imélt smsben hogy mia szitu...
laca úgy lehet egész Qplungját odaadja neked.. alsó felső mókahenger vezeték minden..csak rá kéne raknod...emezzel nem szenvedni..mert megent csak a fályó dolgokat hozza elő ...belőled
van egy lyaú vickem:
hovámész kis fiam:apádér ..
nem ...aranyér
Na..ez nem az vót ..mer ez vicken szar
szóval még mindég mindég maradt egy jó vickem
jahh jo volt... mentem volna még de sötétben az uj nyomok elég MI- kategori..
érdekes volt megtapasztalni volt amiröl azt hittem nehéz lesz, aztán másodikra simán felmentem,.. márpedig az minden csak nem nehéz...
de volt olyan is ami nincs meg...majd holnap.
Főleg igy frissen ébredve másnaposan de ge.i vagy hahaha
az biztos hogy az a Voinesa, Petrozsény, Rasinari környék a világ legjobb enduros környéke, az enduro földi paradicsom.
Zari nem tudom idegesegedben vagy fáradtságodban irsz ilyen hisztiket.
a lényeg az volt kis poén hangulatot csinálni, jó kedvet.
minden vicc semmi sem komoly.
jo napot mindenkinek. s motorozást
lyaúreggelt bénáim...
ez amit ferensz szeret a kistérségi köcsögdumás belyelentkező
ezen az irásodon elkészültem.. minden sorára külön válszatopikot kéne ...nyissak..
olyan lennék mint dzson mek-end(Ú)ró...hogy miért
naszóval...ferenszem.
az hogy beléptél ide a korcsmába...és a lyobbító szándék helyett..hogy ne olyan béna irások legyenek GG ben...ahelyett még a te szÍpen ivelt pösti gondolataid helyett... egy kistérségi köcsöghöz felylődsz vissza ..hát az gáz naGGYon gáz..
inkább a nagygázos tecsnikszet tanultad volna el plusz azt hogy a hisztis sziklás zorrókban ..fele idő alatt boldogulnál a seggedi..SHKK(=Sikvidéki Hegymászó Kúltór Klubb ..az eből 3 szót nem taglalok..a negyedik az az kúltúr me még soha senkit nem hygtunk megdöglei a kishegyben...pedig voltak már akik jelentkeztek rá..nem kevesen)szóval ...a..sziklamászós triálos teknikánkat sem tanultad meg
mert akkor..ha tudnád...nem széterőszakolnád magad a sziklás semmilyen zorrókban....miközben nem haladsz előre....de fejben meg testben is elfáradsz...és eközben csak azon agyalsz:itt zari biztos nem tudna feljönni...
szóval..nincs hiszti ebben sem
következő topick:
azt hogy én mondtam hogy ne gyere
itt a kistérség földmÍves fórumon
vagy hol mondtam hogy ne gyere
nem értem a hÍz-tidet
az hogy béka(azé béka..mert b..ka=bé ka
az meg hogy szali goldentooth bontósbili vel mit beszéltek telifonon
az hogy a motor A dugót kapott és igy is nagy lett a kompressiolya..(mert a másikban irtad hogy
az hogy hosi be van tőled szar-wa azt meg tudom...naponta HIV+ hogy :zari,nem tudom mi lesz déván zsirferi csÚnyán agyon fog verni... ha máskor nem is,de.... mikor este 4 órával a mezőny után beér...ahogy szokott
fél tőled az ember..az tuti...
mamitól is fél...tőle azért hogy egyszer elfogynak a mekdonáldszok az úton és megeszi...egy 5literes lájtkóla társaságában
lényeg hogy hosi be van kulázva az ilyne nagy mamutoktól mit te mami vagy én...
vagy megharagudtak rád hogy nem vitted őket a múltkor ronixhoz
olyan videlyót kapsz.... felveszem nektek a csapatott a kispolákos patakban..is..meg a siroki aljában is ..meg a csemege patakban is...a dévapatakot..azt alúról kell majd lekameráznom ..mert fölŰrrről nem mutatta a szenvedéseket..már mint a szenvedést azt mutatta de azt hogy miért is van..azt nem.
bili nem lesz igy rólam felvétel nem készül...mint szellemrálydel leszek ott..este mindnek rémálma lesz ha eszébe jut-ok.nem csak mit nikotinszinű hullaszagú iszomtrikós benga..hanem..mint vezető is
gumiról annyit remélem akkor sokáig lesz éle hogy sokáig élvezzem
előre is köszönöm...
szalit meg hivd... hogy warcogjatok
na jó egyek mert ezek csak 45 percet késnek(azt hite 3 órát fognak
de hallgatam a 0.07 illesztesre is de az sem lett....
jol utanzom az értelmetlen irás mododat fiam..
na a lényeg A került bele 0.07 illesztéssel. kb 20 perc volt összerakni.
mükszik és szsir a gép. eddig.
a régi dugo is jo lett volna. de minek.
holnap jo gurulást de jo lenne ha gyakorolnátok a nagy gaz nagy tempo helyett a brumögést csiga tempoval mert Hosi be van szarva elverem Déván.... ma beszéltünk....
Szoval jo lenne látni valami olyan videot ahol nem felrepsztes valahol hanem fel csigázol, zsir...
jah s a gumirol annyit gecire fogod elvezni mig lesz éle...
a hosszú szŐke hajú nőt ...meg a vöröset..felizsmertem
Kicsit odavótunk egy kis kajás díjkijosztón,megkaptuk a magunkét mind a 2-őt
csak nem mondtad..akko milyne dugó lett bele végül is...A
vagy egy 360aséból lefaragtak és az
végül is nem lényeg..az a lényeg hogy jó lett..a sok beokoskodó szereléshez is analfabéna pöcs ellenére is
mi van a rém-er-remixel
van má nyú gazdálya...mert pl egy olyan tagnál.. mint pl. a csikusz mászterusz az hibátlanul elvolna.. mint a csika gasgas fse je is..nézd meg ...azzal sincs semmi baj az ég...1...adta világon
szóval a rémeremikszeddel is lehetne élvezni az életet...pl :ha nem használnád
ferensz...
gumit nem értem..de köszi...
felvettem az békával a kapsolatot.. és mondta hogy el tud menni hozzád a gumiért amit akartál nekem kŰdeni ..de minek rohangáljon hozzád délután ..volt más pogramja. igy a 4dik xkörül.+ van nála kettő..ezért irtam hogy hozza...a gumidat...ami ugyan az csak nem kell érte most szali-adgálnia...vágod?...
tesztre kerül a 7 végén
mondjuk sárban nem tudom..de ez van ..illetve sár az nincs
szali..itthon vagy már?
küggyé imélt
laca úgy lehet egész Qplungját odaadja neked.. alsó felső mókahenger vezeték minden..csak rá kéne raknod...emezzel nem szenvedni..mert megent csak a fályó dolgokat hozza elő ...belőled
van egy lyaú vickem:
hovámész kis fiam:apádér
nem ...aranyér
Na..ez nem az vót
szóval még mindég mindég maradt egy jó vickem
Kicsit olyan mint a dodgem
http://youtu.be/EYK5sIKw-Is
http://youtu.be/66e390acvj4
Joó szórakozást..
orándzs kántri csucsőrék elmehetnek a picsbe...
Beláthatnád végre, hogy így csak egy helyben topogsz:-)
érdekes volt megtapasztalni volt amiröl azt hittem nehéz lesz, aztán másodikra simán felmentem,.. márpedig az minden csak nem nehéz...
de volt olyan is ami nincs meg...majd holnap.