egy kis gumi kép a Super enduro versenyekből ahol 15-20 métereket ugrálnak, gyakran kerekes székbe nézd csak ilyen a gumi kép a verseny végére..
nézetek 3:00-tol simán elburja ozt arra ébred kerekes székben üll http://youtu.be/H0qrYmgZctA
Hüle vagy ?
ez nem politika ez a maggiár valóság. s itt detto u.a. mint palesztinában csak annyi a magyar müveltebb mint az arabb ezért megtürnek itt minket cselédnek meg rabnak... de ez a valóság fiam.
ha nem már rég kizavartak volna innen minket..
amugy pont az elöbb olvastam a neten a cikket.. szakadtam a röhögéstöl a hitgyülis halacskás team mekkora náci kiabálásba kezdett rögtön...
meg hogy tiltsák ki a parlamentböl a jobbikot...
tudom nem motorozás de ez szenzácios - valaki kimondja az igazat
Nem semmi ! de nagy igazság !
"A gázai konfliktus kapcsán itt lenne az ideje annak, "hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak" – mondta hétfőn a parlamentben a külügyminisztert interpellálva Gyöngyösi Márton, a Jobbik külpolitikai szakértője.
A fenti idézet szó szerinti, így nem egészen világos, hogy milyen körben tartaná szükségesnek a zsidók összeírását Gyöngyösi, akinek szavaitól pártja nem határolódott el. Szűkebben akár "csak" a kormánytagokra és a parlamenti képviselőkre érthető a listázás, de a felszólítás valójában az "itt élőkre" kitétellel kezdődik, azaz akár a teljes lakosságra is érthető."
Forrás index.hu http://index.hu/belfold/2012/1...
amúgy van sansza a fiúnak, hogy gyári versenyző legyen akárhol..... ....(ktm husaberg csak szivesen látja ) gondolom én...persze ha van eszük...
azért szerencséje a srácnak ,hogy tud motorozni ...
bár az is igaz sajnos már volt pár karrier ami megszakadt így úgy hiába a nagy királyság.......
én személy szerint szeretném ha menne még mert jó nézni mit csinál...mit lehet csinálni egy enduróval...
Az a cég aki 3 éve Jarvist hamvaiból fel állította s bajnokot csinált belőle visszavonul az Extrem Enduro mezőnyből.
A cég nem indokolta döntését, de érdekes hogy egy kis olasz cég aki a gyári csapatokat verte 3 éven keresztül végleg visszavonul, állítólag Jarvis-al közösen döntöttek így.
Most már értem valahol miért volt az hogy pl. a ErzBergen komolyabb támogatása volt a Jonny Walkernak mint neki, látszott Jonny-t többen kisérik, segitik a verseny során, s miért vehették el akkor is másodjára tőle a győzelmet amikor mindenki látta jobb volt. Itt látszik megvalósulni az óriás gyári cégek s egy kis csapat közti verseny eredményét. Erzberg a KTM hazája...
Érdekes lesz mi lesz a vég kimenetele ennek a döntésnek Jarvis merre megy tovább, az olaszok mindig a profi szervezés-röl voltak híresek, lássuk mi lesz a vége dolognak..
Jonny Walker megnyeri "Tough One’s Little Brother" hard enduro verseny-t amit Vásárnap Nov. 25. szerveztek Angliában "Nantmawr Quarry"-ban.
Második lett Jarvis a harmadik helyről !, mivel a versenyen elszenvedett egy első féktárcsa görbülést, majd a második helyről kieset Bolton mert lefordult a külső a felniéről.
eredmények:
1. Jonny Walker (KTM)
2. Graham Jarvis (Husaberg)
3. Alex Wigg (Gas Gas)
szóval kérdés ha nem nagy kérés nem e lehet ne e esetleg se nekem is 1 ilyen filmem....persze nem ingyen gondoltam ...sőt van divixbe egy kettes része a haveromnak abból tudnék küldeni cserébe ....az is nagyonrégi motorosfilm.. arra emléxem hogy on any sunday 2 (persze ha egyáltalán volt kettes része) .....mindenféle motorosszakágból régi jelenetekkel....de már léghűtéses motorokkal...
Bakker nemtom mi értelme betenni ilyen sérüléseket....
ezért nem nézem már a hiradót mert tele van halálos balesetekkel....
egész nap teherautózom de akkor ezek szerint ne tegyem ?
hogyha az ember ilyenekre gondol s parázik tuti hogy be is következik....
amugy ha már veszélyes sportok.... csináltam 1 darabig a vadvízi kajakozást... na ha valami akkor az igazán veszélyes....
full egyirányu, semmit nem látsz előre, fék nincs csak gáz-gááázz....tiszta erőböl, és ez komoly,mert a vadvíz első szabálya "lehetőleg" gyorsabb legyél a folyonál akkor tudsz irányitani.....
komoly mikor egy 6-8 méteres vizesésbe belebukik a kajak eleje, segged meg fent dobog a torkodban.
küldjed a címet, megvan mindkét rész.