Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobb reggelt
150- 180 órát simán elmegy ahogy ti motoroztok ! Nem a kalimpáló dugó koptatja a hengert hanem a gyűrű... Tehát te 3 dugót cserélsz amígcsak egyet kéne és nekem a másodiknál már 6-ot ezért a hengert lespórolod de több dugót veszel mint egy henger ára.
Szevasztok!
Tudnátok egy átfogó leírást adni a GAS GAS EC 200-ról?
Nézegetem egy ideje és lehet hogy vennék is egyet,(2000-2003asig gondolkodok)de sehol nem találok róla tesztet vagy komolyabb leírást.

Mint mondjuk:fogyasztás,méretek,gyári felszereltség,(gondolok itt karbi méret,kipufogó és még amit lecserélnek tuning célból)esetleges hibák amire figyeljek vásárláskor vagy később használatkor,súly,szervíz igény,üzemanyag keverési arány(ha nem külön olajozásos ugye mivel nem tudom hogy azok-e)stb.

Köszi szépen előre is!

Jó volt!

Ami érdekes, hogy rengeteg a sutyuki transzparens, motor meg egy se
Hallgattam rád, félig, fogtam és összeraktam így ahogy van
Közben cseréltem egy kuplungkosarat, ami nem olyan szép csende mint az amit hekkeltem, de ebből legalább nem fog kihullani semmi

Milyen volt a futózott gumi?
jó leírtam , az illesztésre gondoltam, hogy most 0.1mm
Az hagyján... de inni meg dugni se jó ilyenformán

A szervízkönyv szerint az RM250 dugó, henger illesztési service limit 0.12 mm nekem a 120+X üzemórás dugó/henger kopás most van 0.10 mmen. Amit ír gecsa, azzal lehet tényleg lehet így kímélni a hengert
Mai nap tanulsága, gyorsan-gyorsan kapkodva motort soha ne szerelj
Kuplungot 3x vettem le, blokkdeklik 1x pluszba.
Eddigi pályafutásom csúcspontja, hogy a berúgó tengelyt úgy raktam be, hogy lefelé lement simán, vissza meg gátolta a rugó, pont fordítva funkcionált

Kiszereltem ma magam egész évre 13 óra
Szewa. Dehogy. Majd most kezdődik. Iszen mingyá szilveszter
Jó éjszakát
Mi van dzsepettók?Elfogyott a cufla?
Mivel úgyis vágysz egy 300-asra, szerintem fölösleges megbontani a masinád (anélkül is fölösleges lenne), bontatlanul jobban örülnek neki.

Kérdezd meg dew-et, hogy kb hány üzemórát megy el egy 250 2T dugója , meg hengere, aztán vonjál le belőle 10% biztonsági tényezőt:-)
picsafüst
gecsa az szép hogy 60 oránál már dugot akartok cserélni... ha ennyire tele vagy lovéval inkább küld el nekem...
boldog névnapot...
estét..
Olyan használat mellett ahogy ti használjátok 150 órát simán elmegy egy dugattyú. Nem kell 60-nál nézegetni.
Hülye!
Háá akkóó isten éltessen!
holnap pedig az én nevemnapja lesz