Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Nem tud valaki ec300 at, 500 körül?
Köszi
akkor lesz mögötte több zsé is a továbbiakban.

De mi a különbség a KTM gyári versenyző és a Husaberg gyári versenyző között?
A múlt hétvégi, első mászás a 2Tvel
Köszönöm
Nálam Jarvis nyerte a tavalyi meg az ide Erzberget is...
Természetesen ügyes a Jhonny gyerek, le a kalappal előtte
Beszéltem szegény Zergével, elmesélte mi lett GGvel.
Motorjában kitört a membránból, azt beszipózta a cucc, kitört neki a hengerből és beszorult a gyűrű alá
Most csinálja neki a szerelő a motort, állítólag javítható
Jó napot!
Zoozee ne okoskodj...
X-et nyomok a segedre tüzesvassal... hehe
Zari,

ez egy motoros forum s az a ertelme beszologatodik mindenkinek a motorozas temarol, ne ma személyes Ft filléres elszámolásokról...

szoval én ezt teszem informativ vagyok..
nem negativ es beszologatos...

te pedig olvasod a face-t fiam... grat ott latod nincsen beszologatás az full informativ lehet törölni és szabályozni a személyeskedéseket.
Amikor beszol valaki olyat ami egyértelmü irigység s nem a motorozásról szól. akkor kuka a baírás érted... itt hát látod..kostolgatok.

Nekem most a vágyam almom a motorozás felsőfokon müvelése, nagygáz a gyengém ezt akarom javítani, Deva pedig motorozási vágyam, gyüjtsetek addigra oda pizt s eröt.

remélem jól összerakják...
detto regiment ...
de lesz versöny rendesen..
frenszisz...
mindenkit kikezdesz aki idén befejezte déván A nyomot
szegény hosit is..szalit is..engem is(mert hog nem tudjuk a zorrókat.. sem . ..csak a nagygázosokat )
dzsi dzsi ákinak is beszologatol.. .a fészbukszon
meg havrinak meg nagypetyának
olyan hihetetlen egy tsóka vagy...de imádom

a lefelés témát 0,5re értetted..nem arról volt szó hog mikor 30km mész lefelé és felforr a fék.. hanem mikor lépésben...geci meredeken...lefelé..akkor...mikor az első kerék fordszáma épp hogy csak pár kiló....méter...
persze a hosszú hisztis lefelékben ott nagyon jó a motorfék..ami a kétténéj nagyon ott van..ja nem nem a kétténél ..a 4kélynél
milyaza "nyomot".... ? az olyan X-aktás dolog, scáli meg mulder ügynökösös...?
De a legnehezebb
Én arra rá se mernék nézni
én meg az X nyomot fogom az rövidebb
Azta a kurva eget,igazi geciség!
Legalább én eleve a B nyomot választottam és ott indultam
figy... ha nem picsulsz be s josz most majd Devara meglatjuk... mi lesz
lehet majd hivatkozni kuplungra, meg a gumira... meg még valami hisztire...
de én ott leszek... s figyellek amikor a patakos A nyomban megyek .. s majd látom felül te a B nyomon okoskodsz.... sokan teszik s tették ezt a romi versenyeken, van hely ismeretuk... tehetséges magyar vér van bennük s miért nem...
mesélik a románok.. haverek...miota megjelentek a magyarok a versenyekben vannak csalások...
persze Hisztis nem rád gondolok... csak mesélem... amit láttunk...
fölfelébe minek kell a fék? azé pihentél 3 órát ,mert erőt gyűjtöttél a felmenőhöz mi?
jah ez mind igaz egy adott körülményre...

ovakodni kell viszont arra a hátso kerék is dolgozzon, mert nekem Déwa első nap közepe ugy ment el hogy 3 órűt feküdtem Mamival egy meredek oldalában mert elmelegedet a fékem, megjegyzem, uj volt az olaj meg a pofa, csak fent volt a tárcsa védő.

szoval nem iylen egyceru ez hogy elsokereket terhelni telibe mindig, ha hosszu akkor nem biztos ugy jo, kiegeszitenem azzal rövid ultra meredek illetve kozepes lejarokra igaz de ahosszu ultra gyors s hosszu lejarokon sokszor erdemes elso feket pihentetni s hatsonval menni.
ezt az ember erzi a fekek visszajelzesen,
Igaz ilyen tobb kilometeres hosszu egybefuggo lejarok csak erdelyben vannak.... de erdemes tudni..
szia

jah aláirt, de te tudod hogy hagyta ki ? én láttam le van filmezve, kis csaj akinek le kellet volna venni a hollogramos radios jelet oldalt dumalt s hagyta öt elmenni, oda se nézet, ha meglesz a vidi átküldöm.
ha lett volna egy komolyabb csapata több emberrel azok követtek volna minden check pointon mint pl. J, Walkert s akkor nincs hiba...
s megjegyzem ha ilyen elöfordul akkor nem ö a hibás...
bontós bili már nyomkodja az ébresztőóra gombját...
mert ma ők vannak a showron mer aki a 7végén nem jön két napra az most akar még egy utcshót.

hély.. bontós..
tegyed fel ide azt az élménybeszámolót a fasza kis vidikkel
hály.
hát erről beszéltem mester..nem értetted meg .. lépj vissza 10 mezőt

zozi.
én vár-rom a 7 végét...akkor már nappal 3-4 fok is lehet..
10en 7fokban...hát az hülye ötlet lenne