Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen gumi van ezeknek, h azt gondolják helyből felmennek ezen a nyálkjás sziklán? Bár lehet azért gurulnak oda alá, hogy húzzák fel őket
Ilyet csak lendületből lehet megcsinálni szerintem ja és állva, hátulját terhelve, ülve szerintem nem.

Télen bármelyik sziklás patakmeder ugyanilyen, de még szarabb mert a hóba nem látszik melyik a szikla és melyik a hókupac
ez igazi? gyönyörű! igazi természetes szépség! hmmm.

amúgy én úgy fognám meg ,hogy ásatnám vele az alapot ,aztán ha még bírja délután keverhetné kicsit a betont is!utána elmegyünk vásárolni! természetesen zsírferi számlájára.
Szted ez műanyag?
Sztem "élő ember", csak ilyen szerencsétlenül néz ki szegény
Bár lehet sokat ittam már
Ami mókás, az árrés volt ahol 7Ft volt darabja, s volt ahol 12 és 12 Ft os puhább volt mint a 7Ft os
egy műanyagba nehéz lelket látni..

sokat kell hozzá inni...
A dupla anyás változat mi célból?
Állítólag nem repül le a sima 1db se, vagy így kevésbé kopik?
pedig munkában ugyan anyi megcsinálni élettartamban viszont a sima kb negyed anyit bir...
csuszkálj az asszonyon.... leboritod 1 liter telo olajjal, oszt mondod neki gyüssz szerelni...he...

jajj asszem ez csikusz modszere... gondolom..
Elnézve a képeket erősen gondolkodóba ejtett a csaj, hogy ez most ember-e vagy műanyag baba
Szörnyen néz ki, mintha halott lenne, semmi lélek nem sugárzik róla
Jó napot!

Nem egyszerű vidéken kemény acél kapupánt csavart találni ennyiből jobb pest és környéke, egyébként utálom elég rendesen
Itt semmi sincs! Hideg van mint a picsa,de hónak nyoma sincs! Eshetne,mert mennék csúszkálni!
tanits mester tanits..
jimi. van nagy hó felétek? remélem reggelre méteres hó lesz a pályán hogy feltehessem az uj hóláncot.
nem baj ,ha nem érti. a tankra meg azért kéreckedtem mert ,ha egy centivel lejjebb csúszkálok bizony megindul hátrafelé a motor csúszva kisfiam. de neked ezt hiába mondom meg nem is látszik a viedón. majd megnézlek ott mikor sár lesz meddig jutsz te profi. vajon eljutsz e a közepéig vagy már az aljában hazakéreckedsz . és beítarod magadnak az igazolatlant.

a te teknikáddal ha valaha is feljutnál odáig akkor nyilván hátratennéd a mázsás segged ,hogy majd úgy megindítod. persze ez halott ötlet mert abban a pillamatban csúszol lejjebb 50-80 centit onnan meg autómatikusan kéred, hogy kapjanak el vagy villan felfelé az ujra tábla.abba meg belegondolni is fájni fog. de majd kiderül csak legyen jó nagy sár :) és videózgatjuk majd a semmit.
Tudom,de nekem akkor is az vált be a legjobban.
légnyomás
miylen nyomás kell a szöges gumikba fiuk ?
a metzeler sixday első gumija olyan hamar ledobja a szélső sort mint a lepkefing...huss és pöcc...

jimmi azt hittem ilyen kiscsoportos alap infot te is tudsz...
itt szegánység van.. én mostanában azt gyakorlom hogy kell lapos gumival motorozni... sporolok a levegőn is...

de ha már muszály bele akkor is használt levegőt rakok bele..
béka nem is bénázik a vidiken.....vagy melyiken...
azért vette az újat mert amaz már volt vagy fél éves.. és már lassan olajcserét kellet volna csinálni a blokkban..szerszámja meg ugye nincs hozzá..igy vett egy 0,8 liter olyjat csak a ktm 300exc volt a csomagolás .
jó ez a fülestigris...az egy kettő az nagyon jó lett..
A sisakon nekem is szokott lenni vagy 4-5 centi sár.Nem is annyira azért mert arcéllel tompítok a földön,hanem mert mindig az idegenvezető valagába szoktam menni,aztán olykor-olykor az arcomba kapar egy féltalicska sarat! Tudom hogy nem szabadna nagyon közel menni,de valahogy idegesít ha igen messze van tőlem!
még nem büüfent de fel fog.. fiam.. mert utána rögtön megyek a pilisbe fiam

ami a sarat illeti én is alig várom.
GGÁki üzeni megnézte a videot ahol fikázod a Futozott sysdayst s azt modnta vagy amatör vagy vagy akaratal csusztál fel a motor tankjára ott . mert ha rá ültél volna a hátuljára elindult volna a gép meg azzal a gumival is.
Zari, GGAki végig nézte összes videoid, s röhögöt Béka barátod zugásain...
Jah Béka vett egy zsir uj sixdays-t tudtok rola..... 2T...