Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát itt a srácok behisztiznek a kis nekifutási sebesség miatt...ezek olyan nem is akadályfélék.. nem is szok emlélkezni az ilyen helyekre...ezeket olyna kis gázzal oldom meg ..hogy közbe be sem inditom a motort...
a redzsin mikor a 2 csekpontnál volt az a sziklás fellépő..na én ott nem kerültem ki balra fel az oldalfalra és mindég csúnyán elbénáztam..vagy 3dikra jutottam fel...
már a végény tsávónak mondtam hogy segitcsgeci.. a kúrvaanyádé nem fogtad meg az elejét ha ittt vagy..ez olyn fészbukos volt mert hála sitennek nem értette..ezért utána azért csak elkapta..10perc múlva
mondjuk a fotóid nem azt mutatták ,hogy nem egésznap fejjel a sarat dúrtad . még a sisakodon is 5 kiló sár volt ,biztos azért mert olyan ügyesen mentél benne. muhhahahaha jaj de várom már ,hogy sárban letold ide a képed valami uj gumival. ez éltet ,hogy tavasz lesz és jön zsírferi oktatni. bruhahaha.... mivan felbüffent a süllő mi? teeeee szakszervizes profi.
na zsir..látom egész üdjesen megoldottad a csavaros thémát..
nem baj ha ronixra vagy rám halgatol ezügyben..mert az évek meg a rutin...(2006ban volt először csavaros gumink itt segged környékén)

az elf 08as at tényleg geci jó gumi.. és élettrartamba nsem gáz..viszont jól fog jól tapad nem csúszik nem kolbászol...
viszont van egy kis hisztim..pisti
az a hádtcshó gumi..az nem pisrelli skorpilyon xc...mert a múltkor beszkenneltél egy olyn ikszcélyt és az nem olyna kiosztásu...
ez az a fajta ami a kroccomon is vollt .. az aminek a kanyarbütykei elszaladtak a bóta tejé.. az amiről mondtad hogy régen volt szar és kijavitották..ez za a skormion gumi ami nagyon jó..vagy az amaz a mintályú?
bár én téged csak ezzel láttalak.. és jól dolgozott mikor a zarándolást hajtottad végre a kis szerel...ddel. szalival

hát akkor tényleg ez a segged eg a qplunghiszti k hazája..
bár nekem a qplungommal it soha nem volt hiszti.. a hiszti azt a redzsiment10en 3on volt.. lecseréltem rebsolra.. az szar bele.. lecseréltem a gyári.olajra.. az jó bele.. gyári MOL hydro SA 15 re azzal ment előtte is 4 évig a berti ..meg ez is most már hibátlanul .

one wheel nem kint brult székelyben hanem itt segged és környéki utakon...igazándiból kint vannak arrafelé olyn kanyargós cuccosok hogy tsuda..mondjuk erre felé is lehet hibázni za az ember nem 80-90 el megy
nekem az ilyen hisztiktöl keményedik a cerkám.
http://www.youtube.com/watch?N...
multkor beforduláskor benne a sárdagonyában kb 40 el nem hátsóval fékeztem kanyarodáskor hanem elsővel s a sártenger közepén landoltam.... minden vastagon sár pakolás lett...
Akkor vagy kicsi volt a tempó,vagy mocskosul tudsz.
Nekem a metzeller six days jött be,mondjuk én nem megyek gyorsan,annál a tempónál meg mindegy!
voltunk nem rég mert azt keressük s nem volt hiszti..
mondom én minden gumit kiprobáltam előre ez a legjobb.
MITAS EF08 fim enduro. eleje soha nem megy el...
Azért nagyobb sárban sűrűn pofára nyalnál vele!
Értem
jah igen kuka de annyira jó igy is nem tudom elmondani.
nekem régen mikor még nagyobb arcom volt minden menet egy egy uj gumi volt elöl hátul... most már azt tanulom hogyan kell kopottal megoldani mindent.
s kezdem érezni.
az első gumi igazán nem hiszti nálam. ha kopott.
Elnézést Az első gumiról fírkáltam,én az olyat már a kutyának dobom 80 órát mond a gyár? Az jóóó
az első gumi az kb 3 honapos mitas ef08 törik kopott már de nagyon jó...
cserés lenne.
nem értem...
a motoron lévő gumi hatul egy pirelli scorpion s kb 1 éves.
aszfalton nem megy. soha talan évente 2 km. alig kopott a bütyük magasága még mindig 17mm.
viszont a sixdays amiből lett a szöges az 1 menetes s már nem fog.
sajna leugrott.
a futomuvet én csinálom... s hibátlan a tudásomhoz.
most van 110 óra benne cserélni kellene hátuil olajat. elöl 20 óránként megvan szervizelve. hátul a gyár 80 órát mond.
Jól látom?Az a motorban lévő gumi meg egy kuka Aszfalton használja a gazdi?vagy jóóó a telóóóó
jah s jelzem a 4T exc400 2009 -re kerül fel a szöges, a szép kis 2T nem fogom szét szögelni. most indulok a finom hal evés után.
Update s nem borbi hanem Zsiiir. !

első kerék hisztik röviditve
hátsó dupla csavarral....
s ott figyel a pirelli a háttérben..
kis hal sütés süllő sóban. !

persez csak a kép kedvéért nincs teljesen betakarva
Ferenc....! Vettem egy motort 600 ért 300 at rá költöttem aztán 630 ban tudtam csak eladni...nem fizetik meg!
Ez még nem kutyaszar csak én érzem hogy lehetne jobb egy rendes olajjal..hidegben meg pont olyan mint egy seprűnyél.. nem is baj mert nem rugózik be és eszi meg a sárvédőt a csavaros gumi..
bocs nem kioktatlak DE
de nem penz kidobás..
mert ha mindenki igy gondolkodna mint én hogy jót jó állapotut adna mindenki el akkor kevesebb lenne a hiszti. a vásárolt motorokkal.
vagyis én szeretem ugy eladni a gépeimet jóóók.
s nem anyáznak rám...
Köszönöm szépen de meg tudom csinálni ..nem tudom meddig marad ez a motor azért nem cseréltem még a telóba olajat...ha megveszik akkor ez megint csak pénzkidobás..tavasszal kicserélem ha addig meg lesz
jah mer ratyi olcso szerszám készlete van ami fára jó..
s fa tudással ne szereljen vasat...

jah de az ott lent van hiszti szeged környékén a kuplungokkal
Zari, VIli bomntos, s hisztis kuplungja allandoan beszarik

1 kerek ott forditotta fejre a futot s ott szeged környékén tört le a haverja kuplungja is... oda viszek majd tartalék kuplungot is..
megint féltékeny vagy fiam..
ott a helye a jó 2T-nek.
teló olaj nehogy meg avasodjon.. mi ?
jah mert nem fizetted a netet s ki kötöted s most meglepödtek olvassak a sirásaid... bocs elirtam irásaid..