Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

évjárat márka ?
ha kell a telót neked haveriba ingyért megszögelem.
olajat is kapsz haveriba bele. spongyoriba.
persze csakis szivacs bábukal...
naha ezt zéé-töl kérdezed az finom lesz... sok jot nem fog mondani rola, anyira kedveli a tipust.... néha felriad éjjelente izzadságban fűrödve husaberges rémálmoktol gyötörve...

olyankor szokott ilyen összefüggéstelen dolgokat beirni ide...
fogd rá a nyuszira...

amugy igazad is van.. nem valo már a te korodban ilyen veszélyes sportot űzni...mint terep motorozás ... meg lehet sérülni, meg ilyesmi... veszélyes dolgok ezek.. én a fedettpályás sakkot ajánlanám..
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Bár igazad van ...várj..ahogy megyek vele van hogy rá kell fogni a gázra és akkor tudok teljes gázt húzni az a régi 2 bovdenes a gáz szektor és alig húz valamit
Helló!
Zoozee tudnál nekem pár dolgot mondani a 2010-es Husa 450 Fe-ről?Vannak gyerekbetegségei, típushibák,valami?
köszönöm!
asszonyé?
lassu, de legalább gyenge és szar is... remek perspektiva...
Nem az enyim,teeee
teljesen nedves lett a bugyim tőle... belegondolok soha többet nem kéne gumit venni... egy honapban nem enne többet 5 liternél....

soha többet nem kapsz ennél jobb ajánlatot... gondold meg 60 pénz és kápéban... semmi cofidis hitel...
Hideg van és fú de fú a szél!
Nincs vékony láncom itthon nem lesz ebből motorozás...o ringes patentszemet kell vegyek mert valakinek megint oda adtam és most nem találok..megyek szánkózni a fiammal aztán sütök keszeget délután...
mert a garagéba már nem fér be anyi motor van benne miller vagy geco..
Ez nekem is tetszett
ha fingod sincs hozzá.. mennyé el előbb fingot venni...

marha..
Kéne mi?
Keveset fogyaszt a giz gaz meg zabál...el se adom mer legalább írigykedsz...ebben nem forr fel a víz...cserébe gyenge és nem eszi a gumikat
El kenném vele a szátok
itt 18 fok van és süt a nap ,épp kötöm fel a kajakot.
Szobába
meséljetek álatok milyen idő van... itt massziv száraz hideg -4 fok és fuj a szél mint atom..
felcsigáztál.. na ha lehozod ide házhoz adok érte még 60-at is..lásd kivel van dolgod...
hát erre nem vennék mérget..a feritől.. mert képes oszt lemegy hogy megmutassa a 2504t t is meg lehet előzni egy 300as 3t vel..ami 20érvel fiatalabb.hahaha
jaja meg annyi előnye is van ,hogy zsírferi nem akar lemenni hozzád hajtani.
Qplungot..haahhaha május óta csak a qplunbgról hallok.. 100zerebe benne van már az ocsó kéttély.?
Azzal kell jól menni ami van majd egy 2t lesz belőle valamikor..addig is nem fogom a motorra vagy a ruhára próbálkozok..egyébként ez a gyenge motor pont jó a hóban
ilyet rendezhetnénk csongrád megyébe is...csak ne maz lenne a neve hogy a tengertől az égig..hanem a deritőből a szarrakás tetejéig
szint különbség..-1m től a +2m ig
extrém..szag és életérzés.. lályfsztály.hahahaha