Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja megy a körbetelefonálás ,hogy olvasd mán téged emlegetnek!
figyu. az régen volt.
te sem villáskulcsal a seggedben jöttél ki nem? most becsukott szemmel erdő közepén hajtókart cserélek haver. meg kuplungot légtelenítek egy kés és egy darab drót segítségével!
maki szép az új gép.. szarj le mindenkit aki mást mond ha neked bejön.. ezt kell csinálni...én valszeg öngy ilennék ha nem emelné le a motorom az elejét 4dikben gázfreccskor..de mondo..pl ztakiék is élik ezt a 250 4tély szenvedést..iletve filinget..pampi mindjá hivja ia hogy mit irt viktorazállat
szoval az a lényeg neked bejöjjön.
lya .
egy gumilánctalpas témát egy AD bowingoit..kér hogy egy motor ára..
ide itthonra nem lenne jó..
de hargitába élvezném a dolgot..

zsir már megent bántol..látod.. ezért en mmegek ki veled a zariba.. mert ott is csak megaláznál..húznád a gázt osz nem várnál meg...hiába mutatnám a lassú zorrókat...
dont tács det..nem ted
mondjuk ha ott nálatok laknák ott lenne értelme behozatni amcsibol egy olyan gumi lánctalpas-sitalpas átalakito kittet...

bár aztán fene tudja .. végül is 2000 eur elég jo skidoo-kat lehet kapni főleg nyáron, és azért az komoly holmi már....
figyu
halgass rám..
én eddig csak rossz tanácsot adtam.(zsirferiszerint )..
ha még ahoz is satu okos vagy hogy leszedd a henger... ne nyúlj hozzá...
hÍD-lyél nekem...csak elbaszod...kérj segitséget..de ne a fórumon.. vidd el eg haverhoz aki méár szerelt motort.. de nem simóüt.,.hanme koolyabbat.. a 2t nem egy nagy vátizdasz..de még szali -akinek azt fingja sincs a motorokhoz mer bútorosztalos...is meg tud legózni egy hengercserét..de előtte zaért felhivot hogy figyu ,mér nem tudom felrakni a hengert mert nem megy visza gyűrű a hoironyba..mert még azt sem tudta..de amgetanulta és tdu legózni..de

de addig ..könyörgöm... dont tács ted.. .
ha megsült a géped..6 nyélen..aés mwegragadt.. akkor valsszeg elbasztad az olajbekeverést..vagy a az arányt vagy a minőséget...ezek nem szok besülni... főleg ha a dugó oldala nyalódik le ..kenés hűtés gondod lehetett. szóval .. te tetted tönkre..nem azért ment el mert szar vol..
de nincs hari azs öszinteség miatt.. ugyei..?

nekem nem volt gazgaszom és igy jogtalanuloktalankodok az okosok dolgába...de halgass rám.. ha fingod sincs hozzá.. mennyé el előbb fingot venni...
wágod?
vidd el haverhoz aki már legalűább egy kétüteműt szétszedett ..és jól megcsinált...
rengetegben más ez mint a etz...vizhűtés póverszelep és mechanizusa.. olaj qplung...stb..

pliz ne kezd el ott ahol dév...kérj fizikai segitséget..még ha fizetsz is érte..hidd el megéri...
Kicsi aranyos baba
Lehet vele kirándulni és nagyon gazdaságos..nem jó viszont ilyen hosszú felfutókra vagy olyan helyből fel kéne lőnie magát dombokra...meg kel talélni azt a nyomot zorrót ahol fel tudok ügyeskedni a hegyre...sosem emeli fel az elejét,berúgós és 5 liter benzinnel 2xlehet menni motorozni..telókat szét kéne szednem mert az még sosem volt és az eleje semmit nem csillapít..tiszta trutyi lehet már az olaj benne...amúgy nagyon jó kompresszió van benne és könnyen indul semmi olaj folyás vagy fogyasztás...válság kezelő cucc...
nekem soha nemvolt megbontva a blók,a kábeleket még az elején megcsináltam.mikor eladtam 560-óra volt benne,hogy szabadulni akartam tölle:igen, mert kétt-én nöttem fel és az az igazi számomra
KT.Maki milyen gép ez Honda ? évjárat jellemzés ?
hsiztik jó dolgok ? mesélj...
RonBá,

jelentem KV, most kelek elöször 15 éve reggel 6kor.
Joó reggelt! Itt ma estétől 2 napot havazást ígérnek..eddig is volt 30cm hó de most lesz elég . Apám azt mondja az erdőn derekig ér mar most...hova motorozz ekkora hóba, eltűnsz mint a pók a lucernásba
jahh jo lesz a gumi... de ez a motor milyeza Z 50 R

durva joszágnak néz ki... adok érte 50 ezret, de csak ha lehozod házhoz...
volt olyan triálom pont 06-os, és azt is tudom miröl beszélsz... az nyom amit a vázon hagyott az ütköző az kb fing a gatyában volt....lofaszt nem számitott... amugymeg volt rá 3 ft-os trük amivel ki lehetett védeni a dolgot...
na kávézunk..
nekem tetszik... az eleje elég durva elképzelem ahogy átmesz Zari arcán...
szegény s utána a hisztis fején s szegéyn örökre el ássa magát hogy csúnya, Zari pedig büszkén mutatja...

viccc... vooot.
Jimmy meg harplak, ugy latom ragados ez a kis térségi kissbségi érzés... böl adodo.... támadás

ez viccc vóóóót..
Ron,

tudom s azt is taddy 4T vel megy az amcsy fiu 4t 250 s ott vannak az elejében, ez a 2T az én faszságom, s ha ennyire ajnározod a gasgas-t akkor muszaj lesz olyan trialt venned bátyám.
nekem volt GASGAS trial novicento uj 2006 ban jo gép volt de a vázát a villa a nyaknál beütötte, szoval a gasgas-oknal mindig valmai kis hiszti van... sajna... de hol nem...
te Ron ha szemétkednék mondanám neked kellene egy jó féle 52 de komolyan.... he he he
holnapra azért kiváncsi vagyok mi lesz lengyelbe ezekkel ... na meg hát kori is ott fog sietni ...rá is kiváncsi vagyok

remélem jót fog menni ...
Ahova küldi a fizetéséért a KTM ott hajtja.

Az usa piacon szeretne nagyobb falatot -érthetően-a KTM ezért kell a motorjaiknak nyerni ott.

Amúgy szerintem már kibírná ha nem KELLENE motorra ülnie pár hétig.
Kérdezik a cigánytól milyen állat akarna lenni?
-Kígyó.
- miért?
-Há' tök jó , csak fekszek oszt megyek
Dehogy A jányomat
ezt a videot a titok olvaso kiki-nek küldöm bizonyitás képpen hogy némi kéz ügyességel, és egy szaros gáz égővel is meg lehet otthon csinálni a 2t rezot....
csak akarni kell....

http://youtu.be/cSHD9tI2vWM