Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LOP rendszámmal még jó hogy megállították!
A híradóban azt mondták, hogy nem volt náluk elsősegélycsomag, vagyis nem találták.
rendőreink tesztelték az adóforintjainkból származó autójukat első próba:világít-e a lámpa,ha kiesik? eredmény:igen!

Nem.Mindenki sérthetetlennek hiszi magát.
Utána jön a meglepi.
pár ilyen "kisfilm" esténként az agysorvasztó tévében vajon kevesebb baleset lenne-e
hajts gyorsan, legyél darálthús
Sziasztok.

A Blinder27 nevű szerkezettel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Honda CBR 600 F-re raknám.
felbelezni=fellebbezni!
Sory!
Van lehetőség!
Az hogy öt éve van jogsid,nem sokat nyomnak a latba!Ahogy az se hogy öt év alatt balesetmentesen vezetsz,mivel ez alap kéne legyen.Nekem úgy harminc éve van jogsim,kb. húsz éve nem okoztam balesetet,ezalatt mentem pár millió kilométert,oszt pont senkit nem érdekel odafent.Egyébként csak akkor tudsz felbelezni,kérvényt írni,ha már kijött a bünti!Mivel teljesen gépesített az egész,emberi tényező teljesen kivan iktatva.Talán csak a gépet kapcsolhatja be reggel,este meg ki,de ebben se vagyok biztos!
Inkább hivatkozz egy keresetre,gyerekre,stb.
Részletfizetést lehet kérni,ami ki hinné szintén pénzbe kerül(5000Ft illeték).
De ezt is (5000FT) meg lehet úszni,ha azt írod a kérelembe hogy "kifogással élek".
Még valami elméletileg 60-as táblánál a nyolcvan megúszható!
Én ötvennél úsztam meg,egy 69-es menetet!
vagy bejelentkezni másik településre
Így van, ilyenkor meg kell várni míg átadják az önkorinak aki adó módjára hajtja be és attól lehet részletet kérni.
azt fogják írni, h köhögd ki a lóvét!
Ez őket nem érdekli mid van, ki vagy.......
Részletfizetést kérhetsz!
munkatársam 6 éve jár így
amikor átíratta a gépet valahogy +elfelejtették" beírni neki a vontatási adatokat
aztán a 2. műszakin tűnt csak fel.......
az okmányirodában meg nem írták vissza neki, már nem tudom miért
lehet hogy eltelt 4 év közte........
ha fel van szerelve a járműre működnie kell.
különben ejnye ejnye
Üdv tanács kellene. Adott egy személykocsi január végén jár le a műszaki ,addig rá tehetem a vonóhorgot úgy hogy az elektronika nem lesz bekötve. A rendőr ezért büntethet vagy sem? Mert most lenne időm meg helyem felrakni.
akkor ha mákod van nincs bünti, az óra többnyire felfelé csal egy kicsit
persze ha nem nagyobb a kereked a gyári mérettől
nekem egy kicsit nagyobb aztán 50-60 felé pontos utána már csak felfelé a 100 valójában majd 110
pont gyorsitottam mert kapaszkodó sávból mentemki és jött mögöttem másik autó én meg nyomtam,neki hogy ne vágjon telibe hátulról,úgyhogy óraszerint mentem 80at mert néztem is h mit bír 2be padlón...
50 - 69 ig közig birsag ha nem allsz meg akkor semmi
elkúrtam
50nél 69
60nál 79
15+3km óra
csak részletfizetést lehet kérni
tuti 80al mentél? vagy csak a km óra szerint?
mert lakott területen 79 től van bünti

amúgy meg a boltban se kapsz semmit se olcsóbban mert neked 4 hónapos a gyereked.....nekem 15 éves van 5x annyiba van mint neked
Üdv!60km/h helyelyett 80-al mentem,kb 30e lesz a bünti.ez ma ,vasárnap reggel történt.Siettem dolgozni:( .Valaki tudja hogy ezt lehet-e valamivel enyhiteni?Mérsékelni?5éve van jogsim,nem volt még szabálysértésem se, egyedül keresek a családban,4hónapos gyermekünk van..Kinek irjak levelet és mikor ?Miután megkaptam a csekket- levelet?
ég pár év és olyan szarok lesznek az utak hogy nem is lehet gyorsan menni
eddig csak erdélyben ugrált a kocsiban a "cédé" most már itthon is egy csomó helyen