és fasz tök mindegy ki volt a hibás
A maradandó károsodásom életem végéig kísérni fog mint ahogy téged is, na erre varjál gombot ps király
Ezzel azért ne érvelj majd a bíróságon....
nem vagyok az az idegbeteg fajta de amikor már a mammert nem tudom megelőzni 15 km óta akkor a kormányt is verem
hogy tolom neki 140 150-el
(kisteherautóról beszélünk)
ami meg ugye még rosszabb az átlagot tartva ugyanazzal a sebességgel halad lakott területre beérve így ugye az átlag megvan.
Ekkora büdös barmokat (tisztelet a kivételeknek).
De azért el kéne azon is gondolkodni,hogy valójában a szándékosan és/vagy balfaszságból lassan haladó maga a veszélyforrás gerjesztője....
Ezt is meg kéne érteni.
Láttam én autópályán olyan kispolszkis öregasszonyt,aki a belső sávban folyamatosan haladt kb.80nal...dudáltak rá,volt mögötte 1 kilométeres kocsisor,a gyengébb idegzetűek megelőzték jobbról és baz+ment és ment....
Nekem Apám,aki teherautó sofőr volt a fejembe verte,hogy van jobbra tartási kötelezettség.És amikor tehetem AZONNAL húzódjak le...
Mert kurvára nem érdekel senkit,hogy mennyi a megengedett sebesség-aki akar menjen gyorsabban a saját felelősségére.
És bizony mikor valaki INDOKOLATLANUL cammog előttem a belső sávban hát letolom a gecibe
És engem is toljanak le,ha ugyanezt csinálom....