tudod biztosan Te is ha nőneműt viszel magaddal akkor a három doboz adta tárolókapacitás minden zugára igényt tartanak, neked marad a tanktáska és a zsebeid
de akkor varázsát veszti az "alacsony költségvetésű" túra
a benzinköltségen nem tudsz túl sokat lefaragni csak ha esetleg ésszel hajtasz. Szerencsére nekem fekszenek az alsórendű utak és az én tempómban takrékos a motor is, nem óhajtom az autópályák betonrengetegét bámulni az acélmezsgyék fogságában több száz km-en keresztül
. Viszek mini gázégőt és a meleg kaja sem marad el, áruházak meg már mindenütt vannak ahol a "legkisebb is számít"
Tavaly sajna elmaradt, pedig már szinte kész volt a terv, idén viszont nem fog, két induló biztos lesz[ és természetesen a tüzesvérű, büszke járású de könnyen zabolázható kedves paripám a Csühös
Most kitalálta, h kéne megint menni, de motorral való kerülés is tervben van már régóta. Nekem csak egy bajom van vele, ez biztos csak az én rigolyám, de én vagy motorozok vagy nézelődöm nyáron. Mert bőrruhában illetve azt szorongatva marha nagy élmény pl. tájházat nézni. Utána minimum megfázok, izzadós vagyok uh ez nem megy. A rövid gatyás motorozásról van fent pár kedves kép a galériában...
csak vicceltem, nem mentem volna most el ha előtte két héttel szólsz se. Persze érdekelne nagyon csak nyugodtabb körülmények között, nem ilyen zürzavaros helyzetben mint ami most a munkaadóm körül van.
most ha elindulnék talán beérnék a végére, bár amilyen tükörjégen autóztam haza még az se biztos.
Egyébként nem olyan nagy a cucc! Elférne külön külön erre arra, a faridom mögött, TALÁN!
Köszönöm a szállással kapcsolatos segítséget, mindenképpen szólnék és az is megtisztelő lenne ha egy darabon elkísérnél minket. Itt most keleten nagyon nagy a hó és most is esik, egyelőre a motorozás nem jöhet szóba sajnos, pedig már nagyon hiányzik