De így lehet igazán jól kigyakorolni a kuplung nélküli váltásokat. Gázfröccsel való visszaváltást, és a pontos gázelvételt felváltásnál!
Nemrég kergetőztem Lali nevű sráccal a CBF-egyesületből, a Pécs-Orfü közötti szakaszon, hát míg Ő kanyarokból nyomatékból elrajtolt, és egyet sem váltott szinte végig, addig én úgy tudtam majdnem tartani a gyorsításai ütemét, hogy a kezem lábam végig pörgött a váltókaron kuplungon, és nem hagytam leesni a fordulatot 1x sem! És így is féktávon kellett általában visszaszereznem 1-2 métert a távolságból, hogy ne maradjak le! Fincsi kis nyomaték hegy lehet benne!
csak az éves kilóméter, átlagfogyasztást tudjuk, benzináremeléseket érzékeltük...
, aztán neki állok az OMW-s megfigyelésnek, h csak az akkori használat miatt volt a különbség vagy tényleg jobban szereti a gép azt a fajtát. Lehet olvasni bőven a neten, h jelentős különbség nincs a legtöbb anyag között de erről minden fórumozónak, hozzászólónak eltér a véleménye. Uh megpróbálok a végére járni, ugyan annyira van a másik kút is tőlem, és az ár is egyező.
Én tavasszal cserèltem, de nem emlékszem a pontos méretre, m. nekem a cb500-hoz valót keresték ki a gèpből, Pesten vettem a bikersworldben, de nem ajánlom m. lassan szállít ès drága is. Amit viszont ajánlok, h. sűrűbb olajat tegyél bele, nekem sokkal jobb lett az úttartás, kormányzás.
Indexet èn is cserèltem, m. a ragasztgatás már trè volt, fèltem h. egyszer meglátja Laci és felakad a szeme ;D. Èn is gumisat akartam, de megláttam, h. ugyanolyan szar mint a másik, így megvettem a legolcsóbb "e" szabványos kínait...működik, ha borul, törik, de ezt próbálom elkerülni.;)