Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barbárság ahogy írod, de azért Szabó Zoltán úr arról is tehetne fel pár képet mikor februárban vaddisznó vadászatkor zsigerelésnél 10 esével fordulnak ki a még élő kismalacok a kilőtt kocákból! Bár ez a motorosok tettén nem változtat csak legyünk objektívek és akkor közöljük már azt is!
Árnyékba húzódva:
Bár Józsinak címezted, de elolvastam. Döbbenet. Nem is értem az ilyen " emberek " hozzáállásat, gondolkodását, egyáltalán az életfelfogását. Ráadásul egy ártatlan élőlényt pusztítanak el teljesen értelmetlenül, lejáratva a motorosokat .
Köszi Laci! Van még tervben 1 - 2 hely, be fogok számolni róla
Szia Józsi! Az a lényeg hogy megoldódott a plexi kérdés.
Találtam egy cikket, nem tudom olvastad-e? Egyszerűen nem tudok napirendre térni felette, micsoda egy értelmetlen barbárság:
http://www.szeretlekmagyarorsz...
Jó utat nektek!
Még 1?
Még még egy ráadásnak
Igen. Akkor még 1 kép.
Jó helyeken jártok!
Köszi Józsi!
Adjon Isten jó napot Laci! Már elég kevés olyan bukósisak van amelyiknek ez a cellon lenne a szemvédelme, az a lényege, hogy adott esetben mechanikai hatásra nem törik hanem hajlik nyúlik, nem lesz szilánk belőle. Egy gyerekméretű "uvex" márkájú bukósisakhoz való. Hét végén a kis unokámat a Lacikát viszem , és nem akartam az eddig használt szemüveg nélküli bukót használni, újat sem akartam venni . Ez viszont remek méretre is. Csak a plexije volt kissé karcos, a külső.
Sok szerencsét és jó egészséget Miklós! Nézz körül rendesen ha már országos kószára adtad a fejed!
Üdvözlet az Uraknak Győrből
Ügyesebb vagy mint a Google, hiába ütöttem be hogy "cellon lemez", nem tudott vele mit kezdeni
No igen, mivel nincsen aki megtegye helyettem , és ha tudom mit csinálok, az hogy lesz jó!!
Te meg szoktál oldani mindent.
Ugye , ha az ember nemcsak a csapszékbe jár.......!
Megoldódott a bukó -hoz szükséges cellon-lemez dolog. Az egyik mezőgazdasági áruházban volt méretben és vastagságban olyan amelyik kiadta, megvettem , méretre vágtam ollóval és már a helyén van!
Igen csak ebben még cellon lemez van!
Lehet, hogy ez lesz, csak a méretnek érdeklődöm utána!!
Azért ez az anyag kell, mert ez olyan, hogy nem törik. Sehogy sem. Amikor 1975-ben megvettem a P21-es ahhoz vettem zárt bukót. És a plexit amikor karcos lett az Ezermester boltban kapható cellon lemezzel pótoltam , mert az eredeti is cellon volt.
És ahogy nézem ez is az!
Nem lenne jobb ha kimondottan sisak plexivel próbálkoznál? Vannak olcsóbb sisakok mint pl. a Motovell és ahhoz lehet kapni plexit normális áron, abból tudnál faragni a gyerek bukójára.
http://akcioswebaruhaz.hu/term...
Jól értettem, hogy plexit akarsz pótolni bukósityakban?