Na meg az időről nem is beszélve. Foxbed! Én 200km en keresztül áztam, mikor hoztuk haza a motrot
Amikor május közepén voltak azok a nagy viharok akkor vettem. Izgalmas volt a hazafelé út
,de bizom,hogy lesznek még napos szép őszi napok,Bye
.Ritka eset de megesik
.Most hétvégén lesz Balassagyarmaton motoros találkozó és két napos lesz,nincs kedved(/vetek,fórumlakóknak is szól nem csak Davenek)jönni?
.Remélem szeretsz sokat olvasni,mert lesz mit visszafelé olvasnod ha meg akarsz tudni egyet s mást a motorodról hogy mi jó neki és mi nem
.Merrefelé laksz?
Nekem legalábbis tetszik. Én sem gyilkolom a gépet, semmi kerekezés, meg max meg ilyenek, csak hajtom.
.És vártalak Benneteket hogy mikor írtok már
.Aztán gondoltam írok én hátha csak ugyanazt csináljátok mint én
(olvasni igen írni nem)
.Ha nagyon hamar nem dobunk össze egy talit(aminek kéne már sikerülnie)akkor nem nagyon valószínű hogy láthatom a jelenlegi motorodat a Xelvis-t.
5 liter/100 km. Meg igazából nem akartam 250es mz után nagy 6-800 as gépet...kicsit más a két kategória..még így ha eladom a 250est is akkor is kibaszott nagy ugrás lesz a 800as kategória de bevállalom. Nemfontos mindig menni mint a barom, persze ki is kell bírni néha hogy nem adagolja jobban a gépnek.
De ezt majd ha ottleszek, megtudom milyen lesz.
,szóval le a kalappal a Hondások előtt
.
Viszont a mocim tökéletesen működik, szoktam is használni itt erre a környékben, csak mostanában kevésbé a festés végett. Na meg beindult a munka is, szal ez is betette kicsit, de sebaj. Mindig van időm 1-2 órácskára. Ma lett benne 39000 km
Egyelőre komoly érdeklődő nincs a mocimra, de nem is fogom szarért fosért eladni mert nagyon szépen ketyeg és megy is. Semmi baj nincs vele.
?!
Mindenki motorozik vagy mi van?
.
.Örülök hogy megtaláltátok ezt a fórumot
.Nyugodtan lehet kérdezősködni,nem kell szégyelni hogy ha nem tudok valamire választ adni magatoknak
Ha praktikus, de élvezetes és olcsó közlekedés a célod, akkor a 100-150 közötti robogók ideálisak - szerintem.
Városban próbáltam 110-es Hondát, igaz csak 1 éves volt. Tökéletes, erőlködés nélkül tartja a lépést a Xelvis-szel és lehet bele pakolni. Klasszikus motorról végleg letettél? Használtautón néztem, hogy van 4-5 Xelvis is eladó. Az országban mindenki árulja rajtam kívül?
üdv,Dave