.
Látom két új vt tulaj van a fórumon, üdvözlet nekik!
. Találtam linket a dobozomról, csak nekem fekete van http://motobox.hu/spd/motobox-...
.Amúgy megkaptam a szervízkönyvet én is:)köszi.
Az én gépem se jó mostanság:S
.Így írtam be a címzetnek:szittjakukac@freemail.hu.Ez jó így?
, de remélem ideér.
.Emailt megkaptad?
!Nekem van szervízkönyvem és ha akarod akkor el tudom küldeni e-mailban(sajnos angolul van).Légszűrőt nagyon nehéz lesz szerezni hozzá,én is keresek és már anglián át a hollandoknál is keresnek nekem a pécsi ismerőseim.Alkatrész ugyanis általában a pécsiektől szoktam beszerezni,de mivel japán belpiacos motor ezért nehéz és drága hozzá az alkatrész.Megadok egy telószámot és próbálj érdeklődni.Pécs Yakomoto Bt. tel.:0672238994. Az idommal kapcsolatban meg ha akarod lesd meg hogy van megcsinálva kis fejidomos VT(például az enyém).Egyelőre ennyi,ha kell még valami szólj nyugodtan
.
.Üdvözlet a fedélzeten
.Olvastam a hozzászólásaidat és van nekem kétféle szervízkönyvem a VT 250F,és a Spada-hoz a Xelvishez sajnos nincs,de az a gyanúm hogy mindkettő jó lesz hozzá
. A blokk közel 30 éves technológia sok változtatás nem volt a belső részeiben, a váltó áttételezése kicsit szűkebbre van véve mint a prototípusnál (többet pörög mit az enyém) kb ebben ki is merül a változtatások...De írjál majd hogy konkrétan mi kell és a Többiek is segítenek sokmindennel
Jézusom az ember a kisujját nyújtja Neked,Te meg az egész kezét el akarod marni
Üdv:Ády