meg lenne olyan kerdesem hogy ha kint fog a kuplung azzal lehet valamit kezdeni? es eszre vettem hogy marha hama felmelegszik a motor...az mitol lehet?
gyari...habar a henger hengerfejt lefujtam feketevel de mast nem....ez az utolso kep rola mikor meg rajta voltak a cuccok amiket kesobb atraktam az XR-re.....utanna igy nezett ki
érdekes dolog, a szerelőt felejtsd el..az ilyen miatt szopok én is több mint fél éve...az a szerencséje hogy nem tudom volt az...
amúgy én is szoptam váltóval, pontosabban a váltókar rugóját keresztbe tettük vissza, így álló helyzetben ugyan vette a sebességeket, de menet közben már nem, illetve csak elvétve, 1es és 2es még volt....
-régen még azthiszem derbi sendánál pedig az volt hogy vékony volt a blokkfelek között a tömítés, ezért szorult a dolog.-de neked nemhinném hogy ez.
amit javasolhatok az az hogy üss fel egy manuált, vagy legalább a cmsnl.com-ot és az alapján rakd össze..
nem dobom ki bár még nem hivott kanyar az árajánlattal kuplungot nem cseréltetem mert ha eljön az idelye valaki segit benne de a vezérléses részt szkemberre kell bizni az esetemben
kipufogok lettek cserelve ujakra most mikor volt csinalva....de ha majd lesz a vezerles cserelve kicsereltetem a masik felet mert kicsit mar azok is megvoltak kopva de meg jook voltak
Hát bátyám azzal a váltóval az van hogy a szerelőd bőre nem ér 1 forintot se aki ennyi kínlódás után se tud normálisan össze rakni egy váltót az ne nyúljon inkább motorokhoz és pénzt meg aztán pláne ne fogadjon el érte.
ja nekem is mondhatjuk uj a bele a gepnek es meg mindig van ott valami csorges....remelem nekem nem fog megallni es kibirja ezt a szezont es telen kap komplett uj vezerlest meg szivoszelep himbakat
Igen. Olaszból tudtak vna hozni. De ez már most szupi lenne!
Egyébként nem akartam itt sírni csak ma ez a váltó megszorulás kicsit padlóra vágta az idegeim. Mivel kb 7 szer szedtem és raktam össze apró darabjaira a blokkot. Ledöbbentő h újra szét kell és mikor azt gondolod h végre szupi minden akkor...............
Nem fogjátok elhinni! 5 hónapja nem ment a Dominatorom. Valószinűleg olajhiány miatt v dugulás végett nem kapott olajat az olajszivattyúm: berágott és a kis fém szemcsék eljutottak a váltó léptető villák tengelyéhez is ez álltal megszorult a léptető villa tengely és a 4. 5. fokozatot nem vette a motor. Szétszedés alkalmával kiderült hogy a dugattyú is sérült és a henger fal is. Vettem egy komplett vátót azt hittem h ott van baj vmivel de kiderült h nem. Nem tudtam összerakni úgy h vegyen minden sebességet mármint a 4.5.et mert a tengely nem ment be a furatba. Igy elvittem egy szerelőhöz. Aki jól lehuzott 25e ft kért annyit csinált h megpolírozta a tengelyt + furatot és a két blokk felet össze húzatta. Mivel a blokknak csak ezt a két darabját vittem neki h ne keljen sok javítási költséget fizetni. Rendeltem új dugót + gyűrűt+ fúrás nem volt olcsó 3 hónap alatt tudtam össze gyűjteni rá pénzt.A multhét szombaton megjött az új dugó + henger összeraktam. Pöcc röff szépen jár a motor új olaj új szűrő. Tegnap mentem is vele 5km ert vette minden sebességi fokozatot. Ma állítottam az alapjáratot+ dúsítást mondom kerülök egyet kifordultam 1.majd 2. és megakadt a váltó kar nem megy sem üres sem 3. kissé az ideg össze omlás szélén vagyok fogalmam nincs megint mi lett a kínja. Beszéltem a szerelővel h nézze meg rem garanciába mivel ezek szerint ő hibázhatott. kb100 et ráköltöttem a gépre és még most sem jó! Újra szét kell bontani az egészet nekem már nem volt hozzá idegzetem ugyhogy elvittem a srácnak. Kiváncsi vagyok mennyit kér ha egyántalán meg tudja csinálni. Szerintetek mi a..... van ezzel a váltóval.?
A kiszedett vezláncot ne dobd messzire mert igényt tartanék rá ha neked nem kell,ja és ha már ott vagy a kanyarnál cseréltesd ki a kuplungot mert az is már szar tudod de az se landoljon ám a kukába mert nekem meg ér egy két üveg folyékony kenyeret
http://youtu.be/O_jsbcJgs0w
amúgy én is szoptam váltóval, pontosabban a váltókar rugóját keresztbe tettük vissza, így álló helyzetben ugyan vette a sebességeket, de menet közben már nem, illetve csak elvétve, 1es és 2es még volt....
-régen még azthiszem derbi sendánál pedig az volt hogy vékony volt a blokkfelek között a tömítés, ezért szorult a dolog.-de neked nemhinném hogy ez.
amit javasolhatok az az hogy üss fel egy manuált, vagy legalább a cmsnl.com-ot és az alapján rakd össze..
nem pazarlunk ám munkanélküliként
Egyébként nem akartam itt sírni csak ma ez a váltó megszorulás kicsit padlóra vágta az idegeim. Mivel kb 7 szer szedtem és raktam össze apró darabjaira a blokkot. Ledöbbentő h újra szét kell és mikor azt gondolod h végre szupi minden akkor...............